Wagner Stempel

Daniel Wagner er niende generation på den familieejede vingård Weingut Wagner Stempel i Siefersheim, men har ikke desto mindre iværksat store forandringer, så huset i dag er blandt Rheinhessens førende. Ultrapræcise, elegante vine med moderne strejf, på bl.a. Riesling og Pinot Noir. Weingut Wagner Stempel er certificeret økologisk siden 2011.

For blot få år siden lavede Weingut Wagner Stempel i Rheinhessen vin i skyggen af de store producenter i Rheingau og Mosel. Sådan er det ikke længere. For de store, tørre tyske vines vedkommende er Rheinhessen den dag i dag i førersædet, og Weingut Wagner Stempel er en af de absolut bedste producenter i området. Årsagen er dels dedikerede vinmagere, der har været forhippet på at genopfinde tysk vin, dels det fremragende råmateriale, der opstår i kombinationen af vulkanske skråninger fra dengang området var hav, gamle stokke og et unikt mikroklima.

Weingut Wagner Stempels vine scorer skyhøje anmeldelser, og har blandt andet opnået 100 point fra James Suckling, 98 point i Decanter, 95 point fra Robert Parker og er flere gange blevet testvinder i Politiken.

Du kan læse mere om Weingut Wagner Stempel på deres hjemmeside her

Du kan se hele vores udvalg af vine fra Tyskland her

Wagner Stempel - Riesling i verdensklasse

Se vores udvalg af vine fra Wagner Stempel

Indkøbskurv
Scroll to Top