Skip to content

SMAGNINGER & EVENTS

INFORMATION OM COVID-19.

Hos Brdr. D´s Vinhandel følger vi løbende regeringens anbefalinger i forhold til Covid-19.
I forbindelse med vores arrangementer og smagninger i marts måned vil vi i første omgang forsøge at ændre datoer. Kan det ikke lade sig gøre vil vi aflyse arrangementerne. Har du købt billet til en af vores smagninger får du direkte besked.

Vi opdaterer løbende denne information. I tvivls-spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Opdateres...

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores event nyhedsbrev og få invitationer til vinsmagninger og information om vores mange events og festivaller.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

KOMMENDE SMAGNINGER & EVENTS

SJÆLLAND

Gin Smagning – Dit “perfect serve” 23. April Frederiksberg 2020

D. 23. april inviterer Brdr. D’s vinhandel, i samarbejde med Sprit & Co, på en tur gennem et univers af forskellige gin & tonic. Vi byder indenfor til en aften, hvor målet er at smage en masse forskellige sammensætninger af de dejlige dråber, så du kan finde dit eget ”perfect serve”.

Vi garanterer en oplevelse der går ud over normen, og hvor du skal mixe & matche med både mere traditionelle GT garnish, men også meget utraditionelle og for nogen måske endda lidt nørdede.

Kan du f.eks. forstille dig en GT med cherrytomat og mozzarella? En af Peter Reumerts egne favoritter, manden der vil guide os og berige vores gin & tonic viden og univers.

Læs mere...

Rosé Smagning – Sommerens farvoritter Frederiksberg 2020

D. 4. juni inviterer Brdr. D’s vinhandel dig til at kickstarte sommeren for alvor. Tænk sol på terrassen eller på altanen med et koldt glas af den lyserøde glædesspreder.

Vi lover du vil kunne mærke græsset mellem dine tær, og dufte sommeren er her. Så grib fat i dine veninder, venner, kollegaer eller andet godtfolk og tag dem med til aften i de lyserøde dråbers tegn.

Vi skal på aftenen smage hele 10 forskellige roséer. Der vil være de boblende, de klassiske, de søde og de overraskende - fælles for dem alle er at de passer perfekt til den kommende tid.

Se smageprogrammet her.

JYLLAND

Sparkling Festival - Silkeborg

Fredag den 27. Marts 2020 . Brdr. D`s Vinhandel
- Nygade 33, 8600 Silkeborg.

Til Sparkling Festival hylder vi bl.a. Cava, Cremant, Spumante, Prosecco og ikke mindst Champagne.

Fælles for dem alle er, at de dækker over den, vel nok, mest fejrede form for alkohol. - Og helt i den ånd har vi sat os for at fejre boblerne til årets brag af en Sparkling Festival.

Med deltagelse af en bred vifte af vinproducenter fra nær og fjern, åbner vi dørene til årets hyggeligste og mest sprudlende vin event. - Sparkling Festival.

Nyheder vil sammen med de mere traditionelle bobler, blive præsenteret på bedste vis, af en lang række professionelle repræsentanter og vinmagere fra de forskellige vinhuse. Så kig forbi og få en snak med vinproducenterne selv, og smag på over 40 forskellige kvalitets bobler.

Pris:

250,- pr. Billet.

Sted:

Brdr. D´s Vinhandel
Nygade 33,
8600 Silkeborg.

Tidspunkt:

18:30-20:30

Husk der er begrænsede pladser til Sparkling Festival.

Vinproducenter på Sparkling Festival vil blive offentlig gjort her på siden, løbende. Men som til sidste års udsolgte event, kan vi godt garantere at det bliver et sprudlende hold!

BOURGOGNE FESTIVAL SILKEBORG 15. MAJ 2020

Vi gentager succesen fra de 3 forgående år, hvor der var fulde huse og præsenterer igen i år Bourgogne Festival.

Til Bourgogne Festival hylder vi Bourgogne med alt fra de saftige hverdagsbourgogner til de sagnomspundne Grand Crus.

Fælles for dem alle er, at de dækker over den vel nok mest prestigefyldte og komplekse vinregion i verden - derfor glæder det os, at vi har kunne samle endnu flere vinmagikere end sidst til dette års brag af en Bourgogne Festival i butikken på Nygade fredag den 15. maj 2020.

Med deltagelse af 7 Bourgogne-producenter åbner vi dørene til årets hyggeligste vin event - Bourgogne Festival.

Med endnu flere hvidvine på programmet i år, og selvfølgelig også en masse rødvine, kan du gå forår og sommer imøde og smage på over 40 forskellige bourgognevine. Du vil kunne møde de professionelle repræsentanter og vinmagere fra de forskellige vinhuse. Så kig forbi og få en snak med vinproducenterne selv - se, hør og smag, hvorfor Bourgogne er hjemsted for nogle af verdens absolut største vine.

Pris:
250,- pr. billet.

Tid og sted:
Brdr. D's Vinhandel på Nygade i Silkeborg skaber igen rammerne for et fantastisk arrangement. I den hyggelige og rummelige butik og kælder er I garanteret en aften med god stemning.

Tid: kl. 18.30-20.30

Husk der er begrænsede pladser til Bourgogne Festival - og vi havde udsolgt de foregående år!

Liste over deltagende vinproducenter til Bourgogne Festival kommer senere - men forvent et brag!

Festivallen strækker sig over 2 dage i henholdsvis København og Silkeborg.

Dette er billet til Silkeborg fredag den 15. maj 2020!