VINSMAGNINGER & EVENTS

KOMMENDE SMAGNINGER & EVENTS 2019

SJÆLLAND

Dansk Ginsmagning 15. August Østerbro

Dansk Ginsmagning

Torsdag den 15. August byder Brdr. D’s velkommen til ’Dansk Gin’ smagning! I samarbejde med Nordic Spirits.

Vi får besøg af
Co-founder Carsten Vikke fra OriGinCph, som vil introducere os for en masse spændende dansk gin.

Dansk gin er noget forholdsvist nyt, men allerede nu er vores gin blevet bemærket i udlandet med en række udmærkelser og førstepladser. På aftenen koncentrerer vi os om danskproduceret gin, som vi skal smage i alle mulige udgaver, både med dansk tonic, som cocktail - og selvfølgelig rent.

Du kan købe billet her i webshoppen eller i en af vores butikker.

JYLLAND

Masterclass Armorik 31. Oktober Silkeborg

Armorik Masterclass

Torsdag den 31. Oktober har vi hos Brdr. D’s fornøjelsen af at præsentere Clemence Vedrenne, sales manager for Armorik Whisky.

Armorik whisky bliver produceret i Frankrig, nærmere betegnet Bretagne, hvor destilleriet Warengheim længe har haft til huse. Denne aften skal vi smage på deres whisky-serie, som efterhånden tæller en del forskellige varianter, Armorik er nemlig det ældste franske whisky-brand.

Destilleriet begyndte egentlig med at producere diverse likører til cocktails, men ejerne tog for lidt over 30 år siden en drastisk beslutning om at lægge stilen om. Nu skulle der produceres kvalitetswhisky. For nogle år siden var Armorik-brandet så stort, at man besluttede at gå ind på det globale marked, og det er derfor vi er endt her i aften.

Clemence vil fortælle lidt om historien bag, og vi skal selvfølgelig smage en masse god whisky fra deres serie, både nogle af deres gamle klassikere, men også nogle relativt nye dråber!”

INFO:
Dato: torsdag den 31. Oktober kl. 18:00
Sted: Brdr. D's Vinhandel Nygade 33, 8600 Silkeborg

VIL DU VIDE MERE OM VORES ARRANGEMENTER?

-ELLER VIL DU SELV ARRANGERE EN SMAGNING? SÅ KONTAKT OS HER: