The Macallan

The Macallan er et af verdens mest annerkendte whisky brands, og har et bredt sortiment af whisky, i flere forskellige serier. Fælles for alle de forskellige whisky fra The Macallan er, at de er blandt de bedste indenfor hver sin kategori.

Brdr. D's Vinhandel er The Macallan ambassadør, og du finder hos os et bredt udvalg af whisky fra The Macallan, både deres klassiske Double Cask og Sherry Oak whisky, men også de mere sjældne limited edition whisky. Du funder The Macallan whisky både online og i vores 4 butikker i København og Silkeborg.

 • Macallan Double Cask 12 years

  Normalpris:
  599,95 
 • Macallan Sherry Oak 12 Years

  Normalpris:
  689,95 
 • Macallan A Night On Earth In Scotland 2022

  Normalpris:
  999,95 
 • Macallan Double Cask 15 Years

  Normalpris:
  1149,95 
 • Macallan The Harmony Collection “Amber Meadow”

  Normalpris:
  1595,- 
 • Macallan Double Cask 18 years

  Normalpris:
  2399,95 

The Macallans historie

The Macallan er grundlagt i 1824 i Speyside i det nordøstlige Skotland. Dette gør The Macallan til et af Skotlands ældste lovligt certificerede whisky destillerier, men en lang og rig historie. Destillerier blev grundlagt af Alexander Reid, der var skolelærer og dyrkede byg. The Macallan har hjemme på den enorme The Macallan Estate, der omfatter 196 ha, og det er her man den dag i dag producerer noget af verdens bedste og mest eftertragtede whisky, som er efterspurgt i hele verden.

De forskellige serier

Det store og brede sortiement består af 2 forskellige serier: Classic Range og Limited Releases.

Classic Range
The Macallan Classic range består af Double Cask og Sherry Cask whisky med forskellig aldersbestemmelse fra 12 til 30 år.

Double Cask er, som navnet antyder, lagret på en kombination af Amerikansk og Europæiske egefade og findes i 12 års, 15 års, 18 års og 30 års udgaver.

Sherry Cask er lagret på Europæiske egafade med sherry finish og findes i 12 års, 18 års, 25 års og 30 års udgaver

Limited Releases

Indkøbskurv
Scroll to Top