Stokkebye Vingård

Dansk vin fra Stokkebye Vingård

Om vingården

Stokkebye Vingård er realiseringen af Helle og Jacob Stokkebyes drøm om at lave dansk vin af international karat i lille Danmark. Helle og Jacob lagde grundstenen til vingården i 2009, da man plantede de første vinstokke i Bovense, udenfor Nyborg på fyn.

Jacob har tidligere arbejdet på flere Michelin restauranter, både i Danmark og Frankrig, og er samtidig medstifter af Dansk Sommelier forening.

De dyrker i dag Pinot Noir, Solaris, L’Acadie Blanc, Johanniter og Golobok på deres 4 ha. vinmarker, og producerer i dag omkring 10.000 flasker vin, der i dag forholdsvis bliver solgt til de bedste gourmet restauranter i Danmark og udlandet, samt i deres hyggelige gårdbutik.

Brdr. D's Vinhandel var i starten af 2023 på besøg hos Stokkebye vingård, og var blæst bagover af kvaliteten, det er simpelthen det bedste danske vin vi har smagt, og vi har efterhånden smagt en del. Den høje kvalitet blev også understreget af, at Stella Mary 2019 blev kåret som Danmarks bedste mousserende vin hos DinVinGuide med 92 point, samtidig med at Stella 2019 fik en flot 5. plads, med 90 point. Du kan læse hele testen af dansk vin på DinVinGuide

Brdr. D's Vinhandel er stolte af at kunne præsentere vinene fra Stokkebye vingård, som du kan købe i vores 4 butikker, samt her på vores hjemmeside. Vi kan desværre kun få en lille antal flasker fra Stokkebye, så alle vinene er i stærkt begrænset antal.

Vi har også andre spændende mousserende vine fra Danmark i vores sortiment, du kan se hele vores udvalg her

TV2 Fyn har lavet en fin artikel om Stokkebye VIngård, som du kan læse om her

Se vinene fra Stokkebye Vingård her

Indkøbskurv
Scroll to Top