Besøg vores hyggelige vinbar i Silkeborg

Brdr. D's Vinbar i Silkeborg

Hos Brdr. D's Vinhandel har vi åbnet en hyggelig vinbar i hjertet af Silkeborg, i vores butik på Nygade 33.

Vinbaren holder åbent hver mandag til lørdag, alle dage fra kl. 12.00. Her vil det være muligt at komme forbi til en hyggeligt glas vin eller to, samt lidt snacks i form af chips, mandler eller oliven.

Vinbaren har et flot udvalg af vine på glas, og det er altid muligt at vælge mellem mindst 10 forskellige vine på glas, og udvalget skiftes løbende, for at afspejle vores eget udvalg og årstiden.

Udover udvalget af vine på glas, tilbyder vi et bredt vinkort, indeholdende mere end 65 forskellige flasker, fra gode prisvenlige vine til store berømte kultvine.

Skulle du mod forventning ikke finde ikke finde den helt rigtige flaske på vinkortet? Bare rolig, du kan gå på opdagelse i vores flotte butik og vælge en hvilken som helst vin og nyde den i vinbaren mod et mindre flaskegebyr.

Se vores vinkort

Tag et kig på vores vinkort før du besøger os. Er du bare ude efter et enkelt godt glas vin eller to, så tag et kig p vores glaskort, med mere end 10 forskellige gode vine. Er du mere fil hele flasker, finder du et større udvalg op vores komplette vinkort.

Vinene på vinkortet udskiftes løbende, for at afspejle vores udvalg og årstiden.

Åbningstider i vinbaren

Mandag: 12.00 - 17.30

Tirsdag: 12.00 - 17.30

Onsdag: 12.00 - 17.30

Torsdag: 12.00 - 22.00

Fredag: 12.00 - 24.00

Lørdag: 12.00 - 24.00

Bestil et bord i vinbaren

Vil du være sikker på et bord i vinbaren, eller kommer I en større gruppe, så bestil et bord før i kommer forbi.

Indkøbskurv
Scroll to Top