Skip to content

Nyhed !

29304

Smoking Loon, Oaked Chardonnay 2018

Nyhed fra Californien. Nu findes Smoking Loon Chardonnay også i en udgave der har været på fad. Det giver vinen lidt mere bund, lidt mere fedme og lidt mere sødme i form af mango, pære og frisk ananas.

Smoking Loons nydelsesfulde vine, hvor druerne kommer fra de to områder Paso Robles og Lodi. Smoking Loon er smagen af Californien på flaske, hvor nærheden til havet og det varme, men omskiftelige, vejr virkelig gør sig gældende. Visionen hos Smoking Loon er, at god vin ikke nødvendigvis behøver at blive taget så seriøst. Her er frugt og drikkeglæde de to vigtigste komponenter - og det kan smages!

 

Nyhed !

29318

Smoking Loon, Cabernet Sauvignon 2017

Hoveddruen fra Bordeaux, Cabernet Sauvignon har altid været et hit i Californien og med god grund. Her er den fyldt med saftig frugt, det klassisk solbær strejf.

I Californiens Central Coast-område på strækningen mellem Los Angeles og San Francisco har man længe rivaliseret det dyrere og mere kendte Napa Valley mod nord. Redskaberne har været et utrolig varieret klima, der både leverer kølige zoner til Pinot Noir og Chardonnay, men også varme til Rhônedruer og den allestedsnærværende Cabernet Sauvignon. Disse bærer druer i suveræn kvalitet, der med så lidt manipulation som muligt finder vej til bl.a. Smoking Loons nydelsesfulde vine.

 

SL02

★★★★★ Smagpåvin
Californisk Chardonnay, der ikke har været i nærheden af fad, hvorfor vi har en frisk og sprød aroma med noter af fersken, grønne æbler og citron. Friskheden er intakt i den let cremede smag med samme notebeskrivelser som i aromaen. Tør med fin syre, så alt i alt en glimrende, velbalanceret hvidvin, der kan gøre de fleste mennesker fuldt ud tilfredse.

Smoking Loon Steelbird Chardonnay 2017

Steelbird Unoaked er en helt speciel Chardonnay, helt fri for træ, frisk og sprød med udtalte noter af melon, pærer og nyhøstede Granny Smith-æbler.

Medium fyldig, indslag af citrus og ananas der kommer hele vejen rundt i en cremet, koncentreret og luftig finale.

Flot flot Chardonnay og en formidabel ledsager til mad, men fungerer ligeså fint uden.

 

SL04

★★★★★ Flaskehalsen.dk
De billige amerikanske Pinot Noir-vine kan være lidt for marmelade-prægede. Men der findes undtagelser, og blandt disse er denne The Original Smoking Loon. Det er en mægtigt lækker amerikansk Pinot Noir, der har den bløde fløjlsstil, men som ikke holder sig tilbage for også at give fra sig af lidt syre og peber. Det giver en mere cool stil end den gennemsnitlige californiske Pinot Noir i denne prisklasse. Den er absolut pengene værd – og mere til.

★★★★★ Smagpåvin
Spændende Pinot Noir med masser af modne jordbær, noget lakrids, lidt krydderurter og en røget note i næsen. Let med en pæn smagsintensitet og noter af tørrede jordbær og urter. Kølig og tør men med en let bærsødme overfor en sitrende og forfriskende syre. Saftig og frisk vin, der kan få alle til at længes efter varme, sol og det lette sommerkøkken.

★★★★★ Vinavisen

 

Smoking Loon
Pinot Noir 2016

Smoking Loons Pinot Noir er smagen af frugt og sommer.

Et overflødighedshorn af blommer, tranebær, jordbær, vanilje, basilikum, skovbær og hindbær vælter op af glasset. Et potpourri af bær og nydelse.

At kalde det her et hverdagsglas, ren saftevand, kan lyde som en degradering af kvaliteten, men det er ment på den mest positive måde. En flaske, der forsvinder før du ved af det. MUMS hvor er det godt!

 

15828

★★★★★ Finansbureauet
Elegant Zinfandel i næsten feminin fremtoning med søde kirsebær og kakao i næsen og opulent mund med let peberstrejf og bløde noter af mørk frugt. Godt køb til prisen. .

Smoking Loon Zinfandel 2016

Komplekse aromaer af figen, brombær, mørke kirsebær, lakrids, sandeltræ og ristet brød.

Smagen er domineret af sollune bær, mørke blommer og rank, frisk syre. Tanninerne er bløde og afrundede, grundet de 10 måneder på amerikansk eg, og vinen er det perfekte valg til kødretter med sødmefulde marinader eller bare the all american barbeque!

Nathalie Maclean: "Terrific wine for the money!” Vi kunne ikke være mere enige

 

Smooking Loon Pinot Griego

Smoking Loon, Pinot Grigio 2017

Millimeterpræcis hvid californier med snorlige noter. Tænk sommer, sommer og sommer.

Smoking Loons Pinot Grigio har indbydende noter af citronskal, melon, tørrede figner, og nyklippet græs. Frisk og afrundet syre gennemsyrer fra start til slut og gør vinen perfekt til de fleste fiskeretter, til krydret indisk mad eller som et glas til bare at nyde...

 

Californien
på flaske...

 

 

I Californiens Central Coast-område på strækningen mellem Los Angeles og San Francisco har man længe rivaliseret det dyrere og mere kendte Napa Valley mod nord.

Redskaberne har været et utrolig varieret klima, der både leverer kølige zoner til Pinot Noir og Chardonnay, men også varme til Rhônedruer og den allestedsnærværende Cabernet Sauvignon, samt ikke mindst en vinøs guldgrube i form af marker med gamle Zinfandelstokke, der ofte gror som fritstående buske.

Disse bærer druer i suveræn kvalitet, der med så lidt manipulation som muligt finder vej til bl.a. Smoking Loons nydelsesfulde vine, hvor druerne kommer fra de to områder Paso Robles og Lodi. Smoking Loon er smagen af Californien på flaske, hvor nærheden til havet og det varme, men omskiftelige, vejr virkelig gør sig gældende. Visionen hos Smoking Loon er, at god vin ikke nødvendigvis behøver at blive taget så seriøst. Her er frugt og drikkeglæde de to vigtigste komponenter - og det kan smages!

Få nyheder, gode tilbud og invitationer direkte i din indbakke...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, det kan godt betale sig! - Lige nu får du 10% rabat oven i tilbudsprisen på dit første køb, hvis du tilmelder dig. *

* Gælder kun for nye tilmeldinger og på første køb.