• Login
  • Kontakt
  • INDKØBSKURV 0 FLASKER • IALT 0,00 DKK
  • FRI FRAGT OM 2000,00 DKK / 24 FLASKER

Indkøbskurv

Du har 0 varer i din kurv
Brdr. D's Vin
Brdr. D's Vin
  • Amazonia Club, Cachaca 70 cl. 40%

    Amazonia Club, Cachaca 70 cl. 40%

    Det er ikke rom !.. Når det kommer til Cachaca, er der én ting der ligger brasilianere på sinde og som de har kæmpet for i mange år, nemlig at dette skal opfattes som en særegen brasiliansk brændevin- Aguardente de cana. Forskellen er, at Cachaca bliver lavet på frisk rørsukkersaft, hvorimod rom som oftest bliver lavet på melasse- et biprodukt fra sukkerproduktion. Stilen er derfor mere ren og frugtig med en lille note af grønne urter. En forfriskende og ægte Caipirinha drink laves derfor af Cachaca og ikke hvid rom.

    Amazonia Club er en meget blid og mild Cachaca. Et lille touch af sødme afrunder fornemt den friske og ren smag og gør den yderst velegnet til ikke kun cocktails, men bør også prøves rent – med masser af knust is.

    TILBUDPRIS
    Pris: 164,95
    SPAR KRONER ,-
  • Ron Angustura 5 år Rom 40%

    Ron Angustura 5 år Rom 40%

    Ron Angostura 5 år er et blend af lette og kraftige romdestillater fra huset eget destilleri. Lagret mindst 5 år på brugte amerikanske bourbon fade og dernæst filtreret gennem trækul. Smagen er silkeblød med noter af æble, banan, flødekaramel og vanilje. En meget behagelig og no nonsens rom, der i særdeleshed egner sig godt til cocktails og long drinks.

    Angostura startede med at fremstille bitter tilbage i 1820´erne. Som generallæge ved Simon Bolivars oprørshær i Venezuela, begyndte Doktor Siegert at fremstille en effektiv medicin af lokale urter og planter, til bekæmpelse af soldaternes maveonde og feber. Succesen medførte at han slog sig ned på Trinidad og Tobago, hvor Angostura stadig er hjemhørende. Inspireret af den store sukkerrørsproduktion blev forretningen udvidet til også at producere rom, og siden er foretagendet blot vokset og vokset.

    TILBUDPRIS
    Pris: 249,95
    SPAR KRONER ,-
  • Rum Malteco 10 år Anejo Suave Guatemala

    Rum Malteco 10 år Anejo Suave Guatemala

    Den verdensberømte Zacapas 'lillebror' - 10 års lagring i toogenhalv kilometers højde (!), fremragende råmateriale (100% Virgin Cane Honey) og en fin og afbalanceret sødme. Og prisen er grinagtig lav!

    Oppe i Guatemalas bjerge ligger fade med noget af verdens bedste rom. I 2,5 kilometers højde er der kølig luft og dermed langsom fordampning, som sikrer, at smagen og dybden udvikler sig adstadigt og med enestående kompleksitet til følge. Malteco stammer fra samme destilleri som Ron Zacapa, der som bekendt for mange går for at være verdens bedste rom! Råmaterialet er igen det allerbedste med 100 % Virgin Cane Honey. Malteco 10 års har en smuk ravfarve med gyldent skær. Duften er fyldt med vanilje, søde, nektarfyldte blomster og elegant understøttet af fadet. Smagen har en god fedme med masser af vanilje, rørsukkersirup, mælkechokolade, orange, rosin og engelsk blød karamel.

    TILBUDPRIS
    Pris: 299,95
    SPAR KRONER ,-
  • Ron Angostura 1919 Rom 40%

    Ron Angostura 1919 Rom 40%


    Verdensberømt rom fra Trinidad i Caribien. Et blend af lette og kraftigere romdestillater lavet på melasse. Modnet mindst 8 år på brugte amerikanske bourbonfade. Smagen er ekstrem blød og afrundet med indsmigrende noter af tropisk frugt, kakao, smør, røg og vanilje.

    Navnet Angostura 1919, er en reference til året hvor en ildebrand ødelage store dele af destilleriet og lagerhusene. Under oprydningsarbejdet fandt man nogle få uskadte og fyldte fade fra året 1919. Smagen var ganske særpræget og at netop disse fade var blevet forskånet ligeså, hvorfor navnet var født.

    Angostura startede med at fremstille bitter tilbage i 1820´erne. Som generallæge ved Simon Bolivars oprørshær i Venezuela, begyndte Doktor Siegert at fremstille en effektiv medicin af lokale urter og planter, til bekæmpelse af soldaternes maveonde og feber. Succesen medførte at han slog sig ned på Trinidad og Tobago, hvor Angostura stadig er hjemhørende. Inspireret af den store sukkerrør produktion blev forretningen udvidet til også at producere rom, og siden er foretagendet blot vokset og vokset.

    TILBUDPRIS
    Pris: 329,95
    SPAR KRONER ,-
  • Dictador Rom 12 år Colombia 40%

    Dictador Rom 12 år Colombia 40%

    12 år gammel rom fra den Caribiske kyst i Colombia. Lagret på sherry fade i Solera system. Sødmefuld og kompleks med masser af karamel, modne bananer, tørret ananas, vanilje og varme krydderier. Eftersmagen er lang og afslutter delikat med et halvtørt saltet sherry præg.

    Distileria Colombiana, som ligger i byen Cartagena de Indias på den caribiske kyst i Colombia, har destilleret rom siden 1913. Der anvendes virgin honey, som er koncentreret sukkerørsjuice, og ikke melasse som er kutymen i rom produktion. Det giver et mere frugtigt udtryk til den færdige rom. Lagret i 12 år på Solera- system, hvor ny rom blandes med ældre rom, tilsvarende metode som sherry produktionen i Jerez. Fordelen herved er at rommen hurtigere ældes i smagen - bliver mere kompleks og afrundet.

    TILBUDPRIS
    Pris: 329,95
    SPAR KRONER ,-
  • XM Special 12 years Finest Rum Guyana

    XM Special 12 years Finest Rum Guyana

    En ekstraordinær dybde med mange nuancer. XM Special 12 års er en rig og fyldig men stadig elegant rom. Farin og stegte bananer i næsen og masser af mørkristet kaffe og bitterchokolade i eftersmagen.

    Med den 7 årige XM VXO som dobbelt guldvinder ved den Internationale Vin og Spiritus Konkurrence er vi stolte af at kunne introducere den delikate XM Demerara rom serie der er produceret af D’Aguiar familien i Guyana.

    Familien har arbejdet i branchen i over 150 år og har produceret fine rom siden 1840’erne da Jose Gomes D’Aguiar stiftede firmaet.

    Gennem årene har firmaets rom vundet mange priser. Heriblandt tre i den Internationale Vin og Spiritus Konkurrence for deres 10 årige XM Royal rom samt henholdsvis en dobbelt guldmedalje og en bronze for deres 7 årige XM VXO.

    XM 12 års er fyldig, rig og domineret af mørke, cremede nuancer.

    TILBUDPRIS
    Pris: 349,95
    SPAR KRONER ,-
  • Relicario Rom Dominicano

    Relicario Rom Dominicano

    Relicario er lagret 10 år på Bourbon-fade og har sine fede, smørrede noter herfra. Ellers masser af Agen-svesker, tahitivanille, ristede mandler og madagascarpeber i finish. Just vendt hjem fra den store Rom-konkurrence i Madrid med to tunge guldmedaljer! Det sker uhyre sjældent for rom i denne prisklasse. En rom for dem, der godt vil have kant og personlighed istedet for kun sødme.

    Den østlige provins i Den Dominikanske Republik, San Pedro de Macorís, er kendt som Caribiens juvel. Cubanske landmænd etablerede republikkens første sukkerrørsplantager lige præcis her efter at have opdaget områdets fordelagtige landbrugsforhold. Cubanerne var således ophavsmænd for San Pedro de Macoris nuværende top-status indenfor romproduktion.

    Vores 10-årige solera-rom Relicario er lige vendt hjem fra den store Rom-konkurrence i Madrid med  to tunge guldmedaljer! Det sker uhyre sjældent for rom i denne prisklasse. Klimaet i den Dominikanske Republik er perfekt til sukkerrør, og med 10 års lagring på udvalgte Bourbon-fade er det ikke en hvilken som helst rom, man får i glasset: Svesker, vanille, kakao og en pebret finish.

    TILBUDPRIS
    Pris: 349,95
    SPAR KRONER ,-
  • Dictador Rom 20 år Colombia 40%

    Dictador Rom 20 år Colombia 40%

    20 år gammel rom fra den Caribiske kyst i Colombia. Lagret på sherryfade i Solera system. Blød, delikat og meget kompleks med masser af honning, tørrede tranebær, vanilje, cedertræ, røg, kanel og nelliker. Eftersmagen er meget lang og afslutter delikat med et halvtørt saltet sherry præg.

    Distileria Colombiana, som ligger i byen Cartagena de Indias på den caribiske kyst i Colombia, har destilleret rom siden 1913. Der anvendes virgin honey, som er koncentreret sukkerørsjuice, og ikke melasse som er kutymen i romproduktion. Det giver et mere frugtigt udtryk til den færdige rom. Lagret i 12 år på Solera- system, hvor ny rom blandes med ældre rom, tilsvarende metode som sherry produktionen i Jerez. Fordelen herved er at rommen hurtigere ældes i smagen - bliver mere kompleks og afrundet.

    TILBUDPRIS
    Pris: 529,95
    SPAR KRONER ,-
  • Ron Angostura 1824 Rom 40 %

    Ron Angostura 1824 Rom 40 %

    Angostura 1824 er et blend af husets bedste fade, nøje udvalgt af Angostura's Masterblender efter 12 års lagring. Herefter kommer rommen på fade igen, for at opnå fuldstændig integration og harmoni. Resultatet er en mørk og kraftig rom med fuldtonede noter af tørret fersken, orangeskal, rosiner, bananer, flødekaramel, honning og vanilje. Smagen er silkeblød, sensuel og vedholdende. En fantastisk rom til en stille stund eller blandt de bedste venners lag.

    Angostura startede med at fremstille bitter tilbage i 1820'erne. Som generallæge ved Simon Bolivars oprørshær i Venzuela, begyndte Doktor Siegert at fremstille en effektiv medicin af lokale urter og planter, til bekæmpelse af soldaternes maveonde og feber. Succesen medførte at han slog sig ned på Trinidad og Tobago, hvor Angostura stadig er hjemhørende. Inspireret af den store sukkerrørsproduktion, blev forretningen udvidet til også at producere rom, og siden er foretagenet blot vokset og vokset.

    TILBUDPRIS
    Pris: 539,95
    SPAR KRONER ,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nyheder og gode tilbud - direkte i din indbakke.

Indtast dit navn og email herunder

TILMELD NYHEDSBREV