• Login
  • Kontakt
  • INDKØBSKURV 0 FLASKER • IALT 0,00 DKK
  • FRI FRAGT OM 2000,00 DKK / 24 FLASKER

Indkøbskurv

Du har 0 varer i din kurv
Brdr. D's Vin
Brdr. D's Vin

AVANCERET SØGNING

Rødvin

  • The Cab Cabernet Sauvignon Sydafrika 2015

    The Cab Cabernet Sauvignon Sydafrika 2015

    Årets no-nonsense-vin nr 1! The Cab er en fyldig og rig rødvin fra Sydafrika. Med en duft af sollune røde bær og solbærbusk samt en eftersmag af mørk chokolade er den født madvenlig og uhøjtidelig. Op med skruelåget og i glasset. ★★★★★ i Vinavisen.dk

    The Cab er lavet på Cabernet Sauvignon-druen kendt fra Bordeaux, hvor den står bag nogle af verdens største vine. I Sydafrikas storslåede natur har den perfekte vækstbetingelser.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    49,95
    Pris: 69,95
    SPAR KRONER 120,-
  • Jordan Winery Bradgate Red Stellenbosch, Sydafrika 2009

    Jordan Winery Bradgate Red Stellenbosch, Sydafrika 2009

    "Chokerende godt" skrev Mad & Bolig om denne fyldige vin fra Stellenbosch, som med sit blend på Cabernet Sauvignon og Merlot får tankerne ført hen på venstrebredden i Bordeaux. Saftigt, mørkt og elegant.

    For over 100 år siden slog Alfred Jordan sig ned i Stellenbosch, og kaldte sin familie-gård Bradgate. Det navn bruger Jordan Winery i dag om deres rødvin lavet på et typisk Bordeaux blend af Cabernet Sauvignon (54%) Merlot (46%) Lagringen sker på små franske fade, en helt uhørt luxus for vine i denne prisklasse. Vinen afslører i glasset en helt enestående intens duft,
    efterfulgt af en bærkoncentration og lag på lag af finesser i den lange bløde eftersmag.Vinen er aftappet med en let filtrering.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    79,95
    Pris: 89,95
    SPAR KRONER 60,-
  • Jordan Winery Bradgate Syrah Stellenbosch, Sydafrika 2011

    Jordan Winery Bradgate Syrah Stellenbosch, Sydafrika 2011

    Luksus-Syrah til absolut rimelig pris. Klassiske noter af violer, modne blommer og vilde urter (garrigue), sammen med nuancer af friskkværnet peber og en flot struktur med et lille ristet touch fra lagringen på franske fade.

    For over 100 år siden slog Alfred Jordan sig ned i Stellenbosch, og kaldte sin familie-gård Bradgate. Det navn bruger Jordan Winery i dag om deres serie af luksus-dagligvine, hvortil denne Syrah hører. Bradgate Syrah er, som navnet siger, lavet på 100% Shiraz. Druerne høstes fra vestvendte marker. Efter temperaturkontrolleret gæring på ståltanke omstikkes vinen til fade af fransk eg (blandet nye og brugte), hvor den ligger mellem 9 og 12 måneder afhængigt af det enkelte fads udvikling. En behandling, der normalt er en uhørt luksus for vine i denne prisklasse. På næsen er noter af violer, modne blommer og vilde urter (garrigue) fremherskende, sammen med nuancer af friskkværnet peber og laurbærblade. I munden er vinen fyldig, men bevarer elegancen og får struktur og et hint af krydderi og ristet fad, fra lagringen. 

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    79,95
    Pris: 99,95
    SPAR KRONER 120,-
  • Jordan Winery Chameleon Red Stellenbosch, Sydafrika 2008

    Jordan Winery Chameleon Red Stellenbosch, Sydafrika 2008

    Et klassisk Bordeaux-blend af Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc. Dobbelt guldvinder ved Veritas Awards - verdens største smagning af Sydafrikansk vin -

    Gary og Kathy Jordan har produceret verdensklasse-vine i Stellenbosch siden 1992 og ejendommens historie går over 300 år tilbage i tiden. Stilen i vinene er kendt for at være mere europæisk end sydafrikansk. Jordan har ry for at være det mest præmierede hus i Sydafrika. Chameleon red, er et klassisk blend af de tre Bordeaux druer, Cabernet Sauvignon (61%), Merlot (20%) og Cabernet Franc (19%). For at sikre maksimalt udtræk af farve og aromastoffer gennemgår Cabernet druerne forlænget maceration efter gæringen. For Merlotdruernes vedkommende foregår den malolaktiske gæring på fade. Dette giver en blødere og mere nuanceret frugtsyrestruktur i vinen. Druerne er vinificeret hver for sig og sammenstukket efter fadlagringen, som foregår på barriques af fransk eg. Merlot fadlagrer i 12-18 måneder, Cabernet Franc 7-8 måneder og Cabernet Sauvignon i 19 måneder inden den færdige vin blendes.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    104,95
    Pris: 119,95
    SPAR KRONER 90,-
  • Spice Route Mourvèdre Swartland, Sydafrika 2013

    Spice Route Mourvèdre Swartland, Sydafrika 2013

    Mourvèdre gør sig i Swartlands terroir. Magtfuld og rig, men ikke en decideret voldsom vin. Balance og mineralitet med fine, fine noter af friskkværnet peber, urter, brombær og mynte.

    Da Charles Back (lokalt kendt som “The Man”) i 1998 startede The Spice Route Wine Company var han blandt pionererne i Swartland-regionen i Sydafrikas Western Cape provins. Charles’ filosofi er nemlig at dyrke vinen der hvor terroiret ér, fremfor at forsøge at tilpasse resultatet i kælderen og i Swartland fandt han hvad han ledte efter. Den røde jord på stedet vidner om en jernholdig og mineralsk jordbund,der dels dræner perfekt og dels indeholder tilpas lidt næring til, at vinstokkene yder optimal kvalitet. Der kunstvandes ikke og hektarudbyttet holdes helt nede på mellem 20 og 30 hl. Ægte bush-wine. Sommeren i Swartland er lang og varm men druernes modningsperiode forlænges af den kølige dis, der trækker ind fra Atlanterhavet om natten og nedkøler marker og vinstokke.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    109,95
    Pris: 134,95
    SPAR KRONER 150,-
  • Jordan Winery Cabernet Sauvignon Stellenbosch, Sydafrika 2007

    Jordan Winery Cabernet Sauvignon Stellenbosch, Sydafrika 2007

    Et brag af en sydafrikansk Cabernet. Den får hele 18 måneder på fad - og den massive frugtstruktur kan sagtens bære det

    Gary og Kathy Jordan har produceret verdensklasse-vine i Stellenbosch siden 1992 og ejendommens historie går over 300 år tilbage i tiden. Stilen i vinene er kendt for at være mere europæisk end sydafrikansk. Jordan har ry for at være det mest præmierede hus i Sydafrika. Jordans Cabernet Sauvignon er Sydafrikas mest hædrede af slagsen. Bl.a. kan nævnes  at den var eneste eneste trofæ vinder ved verdens største vinsmagning - International Wine Challenge -  foran Bordeaux topslotte i topårgange som 1995 og 1996. En så tæt og velproportioneret Cabernet skal man lede længe efter, og ofte betale langt mere for. Druerne er gæret i ståltanke og efterfølgende lagret på små franske fade, som i de bedste kældre i Bordeaux. Udnyttelsen af tyngdekraften til at omstikke vinen og den nænsomme presning af druerne beriger vinen med en hel unik nuancerigdom og et fantastisk potentiale til at udvikle sig mange år fremover.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    119,95
    Pris: 139,95
    SPAR KRONER 120,-
  • Jordan Winery Merlot Stellenbosch, Sydafrika 2009

    Jordan Winery Merlot Stellenbosch, Sydafrika 2009

    Nydelsesvin til UG. Bær i alle varianter kappes om at komme op af glasset og mundfornemmelsen er blød med tilpas doserede modhager - vinøst ruskind. Merlot kan noget, når det drejer sig om vine, man godt gider drikke hver dag - og Gary og Kathy hos Jordan forløser druen i særklasse.

    Gary og Kathy Jordan har lavet verdensklassevine siden 1993 på en gård, hvis historie går mere end 300 år tilbage. Han er geolog, hun er økonom – og det er ikke de værste kompetencer, man kan have, når man skal drive en vingård i eliten! Gary og Kathy vil ikke bare lave vin, men også afspejle stedet, hvor vinen bliver lavet: Stellenbosch terroir.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    129,95
    Pris: 149,95
    SPAR KRONER 120,-
  • Jordan Winery Syrah Stellenbosch, Sydafrika 2014

    Jordan Winery Syrah Stellenbosch, Sydafrika 2014

    Gary og Kathy har længe lavet nogle af de mest elegante syrah-vine i Sydafrika. Helt ren frugt uden overmodenhed, men med syrah-druens kendte ligevægt mellem floralitet (violer og lilje) og bær (solbær, brombær). Frisk og afrundet med en smule elegant fad. 2009 får 92 point hos Parker.

    Gary og Kathy Jordan har lavet verdensklassevine siden 1993 på en gård, hvis historie går mere end 300 år tilbage. Han er geolog, hun er økonom – og det er ikke de værste kompetencer, man kan have, når man skal drive en vingård i eliten! Gary og Kathy vil ikke bare lave vin, men også afspejle stedet, hvor vinen bliver lavet: Stellenbosch terroir.

    92 parkerpoint til 2009:
    The 2009 The Prospector Syrah is Gary Jordan’s pure Syrah raised in mainly French oak for 16 months. It has a superb bouquet with lifted raspberry, briary and mineral-infused aromas that blossom with aeration. The palate is medium-bodied with svelte tannins, silky smooth dark cherry and cassis fruit that segue into a caressing finish that glides across the mouth. It has great harmony and focus, a top-class Syrah. Drink now-2020.

     

    TILBUDPRIS
    Pris: 149,95
    SPAR KRONER ,-
  • Spice Route Grenache Swartland, Sydafrika 2013

    Spice Route Grenache Swartland, Sydafrika 2013

    Spice Routes grenache er fra unge stokke plantet enkeltstående i den røde jord. Saftig og forbløffende feminin med røde vilde bær, krydderier og joie-de-vivre som om vi var i Sydfrankrig. Swartlands terroir er enormt og Spice Route forvalter det til perfektion.

    Da Charles Back (lokalt kendt som “The Man”) i 1998 startede The Spice Route Wine Company var han blandt pionererne i Swartland-regionen i Sydafrikas Western Cape provins. Charles’ filosofi er nemlig at dyrke vinen der hvor terroiret ér, fremfor at forsøge at tilpasse resultatet i kælderen og i Swartland fandt han hvad han ledte efter. Den røde jord på stedet vidner om en jernholdig og mineralsk jordbund,der dels dræner perfekt og dels indeholder tilpas lidt næring til, at vinstokkene yder optimal kvalitet. Der kunstvandes ikke og hektarudbyttet holdes helt nede på mellem 20 og 30 hl. Ægte bush-wine. Sommeren i Swartland er lang og varm men druernes modningsperiode forlænges af den kølige dis, der trækker ind fra Atlanterhavet om natten og nedkøler marker og vinstokke. I kælderen fokuseres der også på de mindste detaljer. De første årgange fra 1998 til og med 2001 var det winemakervidunderbarnet Eben Sadie, der stod bag. I dag en af verdens mest anerkendte og respekterede. Til at fylde hans sko headhuntede Back i 2002 den unge Charl du Pessis. Om ham fortæller Back: “Han har en kæmpe passion for vin og går ekstremt højt op i detaljerne - med talentfulde vinmagere plejer det at være enten eller. Det er sjældent at finde een, der har begge egenskaber.”

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    119,95
    Pris: 149,95
    SPAR KRONER 180,-
  • Spice Route Pinotage Swartland, Sydafrika 2012

    Spice Route Pinotage Swartland, Sydafrika 2012

    Magtfuld Pinotage fra Swartlands toneangivende producent.

    Da Charles Back (lokalt kendt som “The Man”) i 1998 startede The Spice Route Wine Company var han blandt pionererne i Swartland-regionen i Sydafrikas Western Cape provins. Charles’ filosofi er nemlig at dyrke vinen der hvor terroiret ér, fremfor at forsøge at tilpasse resultatet i kælderen og i Swartland fandt han hvad han ledte efter. Den røde jord på stedet vidner om en jernholdig og mineralsk jordbund,der dels dræner perfekt og dels indeholder tilpas lidt næring til, at vinstokkene yder optimal kvalitet. Der kunstvandes ikke og hektarudbyttet holdes helt nede på mellem 20 og 30 hl. Ægte bush-wine. Sommeren i Swartland er lang og varm men druernes modningsperiode forlænges af den kølige dis, der trækker ind fra Atlanterhavet om natten og nedkøler marker og vinstokke. I kælderen fokuseres der også på de mindste detaljer. De første årgange fra 1998 til og med 2001 var det winemakervidunderbarnet Eben Sadie, der stod bag. I dag en af verdens mest anerkendte og respekterede. Til at fylde hans sko headhuntede Back i 2002 den unge Charl du Pessis. Om ham fortæller Back: “Han har en kæmpe passion for vin og går ekstremt højt op i detaljerne - med talentfulde vinmagere plejer det at være enten eller. Det er sjældent at finde een, der har begge egenskaber.”

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    149,95
    Pris: 189,95
    SPAR KRONER 240,-
  • Spice Route Chakalaka Swartland, Sydafrika 2013

    Spice Route Chakalaka Swartland, Sydafrika 2013

    En rigtig crowdpleaser skriver Parker. Spice Route Chakalaka er lavet på mindst en håndfuld druesorter, de fleste med oprindelse i Rhônedalen. Stokkene gror som vildt uden beskæring som små buske.

    Da Charles Back (lokalt kendt som “The Man”) i 1998 startede The Spice Route Wine Company var han blandt pionererne i Swartland-regionen i Sydafrikas Western Cape provins. Charles’ filosofi er nemlig at dyrke vinen der hvor terroiret ér, fremfor at forsøge at tilpasse resultatet i kælderen og i Swartland fandt han hvad han ledte efter. Den røde jord på stedet vidner om en jernholdig og mineralsk jordbund,der dels dræner perfekt og dels indeholder tilpas lidt næring til, at vinstokkene yder optimal kvalitet. Der kunstvandes ikke og hektarudbyttet holdes helt nede på mellem 20 og 30 hl. Ægte bush-wine. Sommeren i Swartland er lang og varm men druernes modningsperiode forlænges af den kølige dis, der trækker ind fra Atlanterhavet om natten og nedkøler marker og vinstokke. I kælderen fokuseres der også på de mindste detaljer. De første årgange fra 1998 til og med 2001 var det winemakervidunderbarnet Eben Sadie, der stod bag. I dag en af verdens mest anerkendte og respekterede. Til at fylde hans sko headhuntede Back i 2002 den unge Charl du Pessis. Om ham fortæller Back: “Han har en kæmpe passion for vin og går ekstremt højt op i detaljerne - med talentfulde vinmagere plejer det at være enten eller. Det er sjældent at finde een, der har begge egenskaber.” Chakalaka 2009...en vild og forførende vin på 6 forskellige druesorter! 90 point Parker
    "A blend of 37% Syrah, 22% Mourvedre, 18% Carignan, 10% Petite Sirah, 10% Grenache and 4% Tannat raised in 25% new oak, the 2009 Chakalaka has a fresh bouquet with vibrant dark berried fruits, wild hedgerow and a touch of blueberry. The palate is medium-bodied with fine tannins, very good acidity and a vivacious finish of vibrant red fruits that beg another sip. This is great value."

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    169,95
    Pris: 189,95
    SPAR KRONER 120,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nyheder og gode tilbud - direkte i din indbakke.

Indtast dit navn og email herunder

TILMELD NYHEDSBREV