• Login
  • Kontakt
  • INDKØBSKURV 0 FLASKER • IALT 0,00 DKK
  • FRI FRAGT OM 2000,00 DKK / 24 FLASKER

Indkøbskurv

Du har 0 varer i din kurv
Brdr. D's Vin
Brdr. D's Vin

AVANCERET SØGNING

Rødvin

  • Bodega Estancia Piedra Toro	 2004

    Bodega Estancia Piedra Toro 2004

    Kan man få moden klassevin fra Spaniens topår til røverpris? Vi har købt godt ind og lige nu er svaret faktisk ja. 2004 var et nærmest guddommeligt år i Toro-paradiset i det nordvestlige Spanien. De gamle - hen mod et halvt århundrede - vinstokke trak velsmagende saft op af jorden og det blev til koncentreret, men afbalancerede gudedråber fra Bodega Estancia Piedra. Én af de vine, der for alvor viser sin sande identitet efter et par håndfulde år. Vi har fået et mindre parti vin, der er moden, nuanceret, dyb og rig, men med duften af syltede boysenbær, lakrids, balsamico, vanillestang intakt. Druen er selvfølgelig den lokale Tinto de Toro, der er en af vinverdenens bedst bevarede hemmeligheder.

    Estancia Piedra har været bannerførere i Toro siden 1968. De har over 30 ha med den lokale drue Tinto de Toro, der giver vine med både frugt, kompleksitet og personlighed. Igen kunstvanding, kun håndplukkede druer og sublimt håndværk.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    59,95
    Pris: 119,95
    SPAR KRONER 360,-
  • Bodegas y Pagos Matarredonda Valdefama Toro 2014

    Bodegas y Pagos Matarredonda Valdefama Toro 2014

    Valdefama 2014 er en særdeles elegant og rig Toro med masser af power. Vinen er
    fremstillet på 100% Tinta de Toro fra gamle vinmarker.

    Toro er et paradis for en vinmager. Gamle – op mod 110 år og i gennemsnit 70 år – vinstokke giver små smagspakkede druer, markernes beliggenhed i 5-700 meters højde over havet gør nætterne kølige, så syreniveauet i vinen bevares og det kontinentale klima sikrer fuld modenhed. Valdefama er med andre ord skåret ud af de bedste råmateriale og har den perfekte kombination af fuld frugt og klar mineralitet. I glasset er den mørkviolet med duft af syltede boysenbær, vilde blåbær og lakrids – i munden fornemmes 6 måneders lagring på bedste franske Alliers-eg som en note af kvalitetsvanilje og det hele rundes af med en friskhed og elegance, der er i særklasse til prisen.

    I næsen mærker man, hvordan vinens behagelige krydrede aromaer af modne bær, blender
    flot ind med vinens fine mineralitet, som vinmarken har skænket den. Farven er intens, dyb
    rød med et let violet skær. Smagen er rund og lang. Flot rødvin med en "god krop".
    Velbalanceret og robust. 

    Denne Toro går perfekt sammen med både lyst og mørkt kød,
    samt milde oste. Nydes bedst mellem 14-16º C.
    "Bør dekanteres, sedimenter kan forekomme"

    Den familieejede vingård Matarredonda ligger i vinområdet Toro, som findes i Zamora
    provinsen i Castilla y León. Vinmarkerne er beliggende i en højde af 700 m over havets
    overflade. Egnen er kendt for sine yderst intense vine fremstillet på kraftfulde drue
    Tinta de Toro.

    I 1998 blev længere tids hårdt arbejde, på gamle vinmarker, belønnet med tildelingen af
    den spanske klassifikation "Denominación de Origen" for Toro. Første vin på markedet fra
    Bodegas y Pagos Matarredonda var 'Libranza' i år 2001.
    Vingården har 20 hektar med tilstødende vinmarker, hvor vinstokkene har en
    gns. alder på 70 år. (ældste 110 år).

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    119,95
    Pris: 179,95
    SPAR KRONER 360,-
  • Vega Sicilia, Pintia, Toro DO 2011

    Vega Sicilia, Pintia, Toro DO 2011

    96 Point Guia Proensa
    94 Point Robert Parker
    93 Point Guia Penin
    17/20 Point Jancis Robinson 

    Vinene laves i Ribera del Duero i det nordlige Spanien langs Duero-floden. Vinmagerne på Vega Sicilia er meget strikse med udvælgelsen af druematerialet og går ikke på kompromis med kvaliteten. I nogle år er det således ikke muligt at producere topvinene.

    Toro vin fra Vega Sicilia. 100% Tempranillo 12-15 mdr på fad.

    94 Point Robert Parker
    Vintages are therefore selling a little faster now and I tasted the 2011 Pintia, which is produced with the local strain of Tempranillo called Tinta de Toro from, head-pruned, mostly ungrafted, old vineyards (40 to 60 years of age) that were harvested quite early and quickly (50 tons of grapes per day!), September 13-18, to preserve the freshness in a very warm, ripe vintage. The wine matured for one year in mostly French oak barrels and is dark and ripe, but surprisingly fresh for a very warm vintage. The early harvesting has paid back and has provided for a wine that shows the character of the place, with that slight rusticity – especially if compared with Alion – true to its birthplace and the vintage, with notes of tree bark and damsons, spicy oak and a faint reductive character when uncorked. It would benefit from decanting in advance, and notes of beef blood emerge with time in the glass. The palate is medium to full-bodied with juicy tannins and a supple texture that fills your mouth, ending with a pleasant bitter note. This is a generous, big, ripe wine getting civilized and more elegant by the year, still a little marked by toasted oak, but developing different notes with time, becoming very meaty and showy.

    96/100 Point Guia Proensa
    93/100 Point Guia Penin
    17/10 Point Jancis RobinsonInky colour of elderberry juice. Intense, ripe but not overripe black cherry and blackcurrant. Lots of sweet oak and chcocolate on the nose. Thick, thick texture but there’s juice in the middle. Sweetly oaked and generous. Purest of fresh dark fruit, needing time for the texture to become more refined. For lovers of oak. Still seems so young and undeveloped, though the tannins are not aggressive, just thick.


    TILBUDPRIS
    Pris: 449,95
    SPAR KRONER ,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nyheder og gode tilbud - direkte i din indbakke.

Indtast dit navn og email herunder

TILMELD NYHEDSBREV