• Login
  • Kontakt
  • INDKØBSKURV 0 FLASKER • IALT 0,00 DKK
  • FRI FRAGT OM 2000,00 DKK / 24 FLASKER

Indkøbskurv

Du har 0 varer i din kurv
Brdr. D's Vin
Brdr. D's Vin

AVANCERET SØGNING

Rødvin

  • Quinta Sardonia, Sardòn   2014

    Quinta Sardonia, Sardòn 2014

    Det er i den absolut vestligste del af Ribera del Duero, man finder Quinta Sardonia, kun 400 meter fra Duero-floden. Markerne befinder sig i op til 800 meters højde, så klimaet byder på voldsomme temperaturskift og behersket varme, hvilket giver et umanerligt flot druemateriale.


    Sardón er en frugtfuld vin, der med det samme afslører sin sande jeg. Den har en fantastisk næse med friske røde bær, noter af lakrids og kirsebær. Vinen har lagret på franske egefade i 6 måneder. Du kan drikke vinen allerede nu, eller du kan nyde den de kommende år.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    129,95
    Pris: 159,95
    SPAR KRONER 180,-
  • Bodegas Tionio Austum Ribera del Duero Organic 2014

    Bodegas Tionio Austum Ribera del Duero Organic 2014

    Fantastisk 100% økologisk Ribera Del Duero "Austum". Lagret 6 måneder på egefade, dyb behagelig smag med sorte kirsebær, intense aromaer domineret af røde frugter og florale undertoner med friske bløde taniner 

    ★★★★★ Ekstra Bladet GODT KØB
    ★★★★★ Vinavisen
    ★★★★ Berlingske 


    Fra det fantastiske vinområde der ligger langs Duero floden på det Nordspanske plateau har vi hentet denne økologiske Ribera Del Duero. Området der blandt andet er blevet gjort berømt af danske Peter Sisseck gennem hans Pingus vine, er kendt for sine kraftige men elegante rødvine lavet på druen Tinto Fina der er det lokale navn for Tempranillo. Ribera del Duero ”Austum” er lavet på 100% økologiske druer der kommer fra Bodegas Tionios parcel ”La Asperilla” der ligger i 850 meter højde og vinstokkene er alle plantet i 1994. Vinen er lagret 6 måneder på franske egefade. Smagen er dyb med sorte kirsebær, intense aromaer domineret af røde frugter og florale undertoner med friske bløde taniner fra vinens tid på egefade.

    ★★★★★ Ekstra Bladet GODT KØB

    Tempranillo fra Ribera del Duero. Rimelig koncentration og velbalanceret vin med brombær, kaffe, chokolade noter i smagen. Strejf af fad i afslutningen. Flot vin i den mere moderne stil hvor frugten får lov til at træde frem.

    ★★★★★ Vinavisen

    Spændende, økologisk rødvin, rigtig lækker - god, kraftig og ren frugt, bløde tanniner - en rigtig madvin til kraftige retter.

    ★★★★ Berligske

    "Åben og imødekommende næse med toner af kirsebær, appelsinskal, kærnemælk og fad. Ren og nydelig i frugten...."


    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    99,95
    Pris: 179,95
    SPAR KRONER 480,-
  • Pago de Sangara Crianza, Ribera del Duero  2010

    Pago de Sangara Crianza, Ribera del Duero 2010

    Tempranillo-mirakel fra La Horra, hvor Peter Sisseck også laver sin Pingus! Gamle vinstokke og 12 mdr på fad - dyb, elegant og fyldig. Ribera del Duero til en fornuftig pris.

    Siden 90’erne er Ribera del Duero blevet synonymt med Det Nye Spanien og vine af tårnhøj kvalitet. Mange har hørt om danske Peter Sissecks hundedyre Pingus, der stammer fra samme vindomsuste La Horra som Pago de Sangara.

    La Horras adelsmærke er de ældgamle vinstokke, der giver fantastisk og superkoncentreret most, som selvfølgelig lagres på egetræsfade (fransk og amerikansk eg) i hele 12 mdr.

    Druen er den lokale Tempranillo, der med eftertryk har bevist, at den kan levere nogle af verdens største vine. Flot, flot vin med markant blåbær og brombær i næsen, blød vanille, lidt tobak, kakao og viol. Elegant og kraftfuld.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    159,95
    Pris: 179,95
    SPAR KRONER 120,-
  • Bodegas Figuero 4 meses Ribera del Duero 2015

    Bodegas Figuero 4 meses Ribera del Duero 2015

    Ribera del Duero har i mange år haft førertrøjen i den spanske vinverden. Navne som Pesquera, Pingus og Vega Sicilia får ærefrygten frem i enhver vinelsker, og vinene er stærkt efterspurgt i hele verden. Introvinen fra superhuset Figuero er blød, charmerende, tætbygget med kirsebær og blåbær og rosmarin - det hele afrundet af delikat vanilje, der aldrig tager overhånd.

    Vinmager José María García leverede i mange år sine eftertragtede druer fra vinmarker, hvor vinstokkene har en alder mellem 40 og 80 år, til tophuset Pesquera. Men i slutningen af 1990'erne investerede han i et helt nyt vineri, hvor vinen kun føres rundt i vineriet via tyngdekraften. Et såkaldt "all gravity"-vineri. Den nænsomme behandling af mosten, uden pumper, gør at vinen får mest mulig stabilitet og bevarer alle sine aromaer.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    129,95
    Pris: 179,95
    SPAR KRONER 300,-
  • Bodegas Figuero 12 meses Ribera del Duero 2013

    Bodegas Figuero 12 meses Ribera del Duero 2013

    Ren tempranillo fra stokke på mellem 20 og 50 år - fadlagret i 12 måneder. Klassisk intenst kirsebærfarvet og en kompleks næse med røde frugter, lakrids og diskrete noter fra fadlagringen. Bløde, afrundede tanniner og en flot længde.

    Indtil slutningen af 90'erne leverede Bodegas Garcia Figuero sine eftertragtede druer til Alejandro Fernandez fra tophuset Pesquera. Stokkenes alder på mellem 40-80 år udgjorde en exceptionel god base for at frembringe ekstremt høje kvaliteter (hele 25 ha. af ejendommens besiddelser er over 60 år gamle). Men springet ud i selv at skabe store vine var for spændende til at vinmager José Maria Garcia kunne lade være. Hermed var Bodegas Garcia
    Figuero en realitet, og siden har vinhuset redet på en bølge af succes.    
    Vinen er intenst kirsebærfarvet og har en kompleks næse med røde frugter, lakrids og diskrete noter fra fadlagringen. I munden er vinen fyldig og balanceret med bløde, afrundede tanniner og en flot længde.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    179,95
    Pris: 229,95
    SPAR KRONER 300,-
  • Quinta Sardonia QS2 Ribera del Duero 2013

    Quinta Sardonia QS2 Ribera del Duero 2013

    Med Mr. Pingus alias Peter Sisseck som (nu tidligere) medejer ved vinelskere godt, hvad man kan forvente! Quinta Sardonia er teknisk set ikke Ribera del Duero, men Sardon del Duero (vi er et par km (!) udenfor zonen). En high end-vin, der giver drikkeglæde i metermål. QS2 er andenvinen til Quinta Sardonia.

    Med Peter Sisseck som nu tidligere medejer af vingården Quinta Sardonia, ved man, hvad man kan forvente: Biodynamisk dyrkede druer, en grænsesøgende perfektionisme, elegance og muskler. En intellektuel vin med drikkeglæde i spandevis. Markerne befinder sig i op til 800 meters højde, så klimaet byder på voldsomme temperaturskift og behersket varme, hvilket giver et umanerligt flot druemateriale. Quinta Sardonia består af Tinto Fino, Cabernet Sauvignon og Merlot og en smule Syrah, Malbec og Petit Verdot.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    249,95
    Pris: 279,95
    SPAR KRONER 180,-
  • Psi Ribera del Duero Rødvin 75 cl. 14,5% 2014

    Psi Ribera del Duero Rødvin 75 cl. 14,5% 2014

    100% Tempranillo købt fra en række vinbønder, som indtil for få år siden blev betalt for og derfor også sigtede efter kvantitet. Nu har de indledt et samarbejde med Peter Sisseck og hans partner Pablo Rubio, der i første omgang går ud på at efterstræbe kvalitet frem for kvantitet. Det handler mere om at afsøge de muligheder, der ligger gemt i de rodfæstede traditioner, end om at præstere voldsomme vine for verdenspressens skyld.
    94 Point James Suckling

    Druerne høstes og sorteres manuelt. Gæringen sker i cement og rustfrie ståltanke, hvorefter op mod halvdelen af vinen modner videre i cement, mens resten modner 14-16 måneder på brugte fade fra Pingus og Flor de Pingus samt større ældre fade.

    PSI er mørk i glasset. Flot og umiddelbar duft af røde frugter, friske violer og en let antydning af brombær likør. Smagen er intens og meget behagelig med en pulserende friskhed. Nydes af store glas.

    James Suckling 94P

    "Delivers the Pingus magic!"

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    249,95
    Pris: 299,95
    SPAR KRONER 300,-
  • Psi Ribera del Duero  2013

    Psi Ribera del Duero 2013

    En af Spaniens flotteste vine... Klassisk. Endnu ikke rated, men der var 92-94 til dens lillebror!

    100% Tempranillo købt fra en række vinbønder, som indtil for få år siden blev betalt for og derfor også sigtede efter kvantitet. Nu har de indledt et samarbejde med Peter Sisseck og hans partner Pablo Rubio, der i første omgang går ud på at efterstræbe kvalitet frem for kvantitet. Det handler mere om at afsøge de muligheder, der ligger gemt i de rodfæstede traditioner, end om at præstere voldsomme vine for verdenspressens skyld.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    299,95
    Pris: 349,95
    SPAR KRONER 300,-
  • Psi Ribera del Duero (Peter Sisseck) 2012

    Psi Ribera del Duero (Peter Sisseck) 2012

    100% Tempranillo købt fra en række vinbønder, som indtil for få år siden blev betalt for og derfor også sigtede efter kvantitet. Nu har de indledt et samarbejde med Peter Sisseck og hans partner Pablo Rubio, der i første omgang går ud på at efterstræbe kvalitet frem for kvantitet. Det handler mere om at afsøge de muligheder, der ligger gemt i de rodfæstede traditioner, end om at præstere voldsomme vine for verdenspressens skyld. 92+ point Parker

    Parker: Let's start with the 2012 PSI, from an extremely dry vintage, produced with Tempranillo grapes with 5% Garnacha (a percentage that will be increased in the forthcoming vintages) that fermented in cement vats and aged for 18 months in a combination of used French barriques, oak foudres and cement vats. 150,000 bottles were produced. It was bottled in May 2014 and it feels closed and inaccessible, a bit stubborn or perhaps suffering from the recent bottling. It takes a long time to open up, finally revealing a core of sweet red fruit and notes of flowers, perfectly integrated oak. The palate is medium-bodied, delicious, more in line with the 2010s than with 2011s, sleek and pure, very balanced. It feels like a cool vintage, but it was not. A real triumph. Drink 2014-2017.

    TILBUDPRIS
    Pris: 349,95
    SPAR KRONER ,-
  • Bodegas Figuero 4 meses Ribera del Duero MG 2013

    Bodegas Figuero 4 meses Ribera del Duero MG 2013

    Frisk, kølig og dyb Tempranillofrugt og flot mineralitet. Blød, charmerende og tætbygget med kirsebær og blåbær og rosmarin - det hele afrundet af delikat vanilje, der aldrig tager overhånd. 2010-årgangen bliver kaldt "one of the historic Ribera del Duero seasons" og klassificeres som 'excellent' af kontrolorganet i Ribera del Duero, og det har resulteret i måske én af de mest balancerede og elegante Figuero'er nogensinde!

    "Champagne always tastes better in magnums," skrev Hemingway (og det gør Figuero 4 meses fra Ribera del Duero også!). Indtil slutningen af 90'erne leverede Bodegas Garcia Figuero sine eftertragtede druer til selveste Alejandro Fernandez fra tophuset Pesquera. Stokkenes alder på mellem 40-80 år udgjorde en exceptionel god base for at frembringe ekstremt høje kvaliteter (hele 25 ha af ejendommens besiddelser er over 60 år gamle). Men springet ud i selv at skabe store vine var for spændende til at vinmager José Maria Garcia kunne lade være. Hermed var Bodegas Garcia Figuero en realitet - et helt nyt vineri, hvor vinen kun føres rundt i vineriet via tyngdekraften. Et såkaldt "all gravity"-vineri. Den nænsomme behandling af mosten, uden pumper, gør at vinen får mest mulig stabilitet og bevarer alle sine aromaer. Samtidig blev der indkøbt 720 nye egetræsfade, heraf 640 af amerikansk eg, resten af fransk eg. Siden har vinhuset redet på en bølge af succes med blandt andet imponerende roser fra Parker... MAGNUM Figuero 4 meses 2010 er frisk, kølig og dyb Tempranillofrugt og flot mineralitet. Blød, charmerende og tætbygget med kirsebær og blåbær og rosmarin - det hele afrundet af delikat vanilje, der aldrig tager overhånd. Læskende og forbryderisk letdrikkelig med akkurat afstemt fad, som vinen har lagret på i 4 måneder (fransk og amerikansk eg). 2010-årgangen bliver kaldt "one of the historic Ribera del Duero seasons" og klassificeres som 'excellent' af kontrolorganet i Ribera del Duero, og det har resulteret i måske én af de mest balancerede og elegante Figuero'er nogensinde!
    I magnum kan vinen uden problem gemmes det meste af et årti! Parker skrev "outstanding value" og gav 90 point til årgang 2009 - 2010 virker endnu mere elegant og ren end forgængeren. Vi har også vine fra Ribera del Queiles.

    TILBUDPRIS
    Pris: 369,95
    SPAR KRONER ,-
  • Bodegas Figuero 15 meses Ribera del Duero 2011

    Bodegas Figuero 15 meses Ribera del Duero 2011

    Ribera del Duero har i mange år haft førertrøjen i den spanske vinverden. Navne som Pesquera, Pingus og Vega Sicilia får ærefrygten frem i enhver vinelsker, og vinene er stærkt efterspurgt i hele verden. Figueros 15 meses er gamle vinstokke, 100% tempranillo og lagring på fade af højeste kvalitet.

    Vinmager José María García leverede i mange år sine eftertragtede druer fra vinmarker, hvor vinstokkene har en alder mellem 40 og 80 år, til tophuset Pesquera. Men i slutningen af 1990'erne investerede han i et helt nyt vineri, hvor vinen kun føres rundt i vineriet via tyngdekraften. Et såkaldt "all gravity"-vineri. Den nænsomme behandling af mosten, uden pumper, gør at vinen får mest mulig stabilitet og bevarer alle sine aromaer.
    Reserva'en med 15 måneder på fransk og amerikansk eg er formelig pakket med vilde blåbær, boysenbær, krydderier og fed, blød, næsten olieret frugt. Ekstremt velbygget vin, hvor ordet 'balance' falder én i munden fra første slurk.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    349,95
    Pris: 379,95
    SPAR KRONER 180,-
  • Quinta Sardonia QS Ribera del Duero 2013

    Quinta Sardonia QS Ribera del Duero 2013

    Med Mr. Pingus alias Peter Sisseck som (nu tidligere) medejer ved vinelskere godt, hvad man kan forvente! Quinta Sardonia er teknisk set ikke Ribera del Duero, men Sardon del Duero (vi er et par km (!) udenfor zonen). En high end-vin, der giver drikkeglæde i metermål. 93+ Parker.

    Parker 93+ points:
    "The 2011 QS is Tempranillo and Cabernet Sauvignon with small percentages of other French grapes fermented together and aged in oak barrels for 20 months. The aim is to show the chalky character of the quinta (estate). 2011 is extremely ripe and the wine reached 15.4% alcohol, but it doesn’t show. It starts quite lactic, with notes of fruits-of-the-forest yogurt, spicy and lush, with no noticeable oak. The wine needs plenty of time and air, so decanting it in advance is a good idea. It is ripe but it’s focused and bright, perhaps the effect of some stems in the wine. The palate is full-bodied, but it has very good balance and acidity, a special liveliness provided by the mineral, chalky, drying sensation of the texture. A soil-driven red of character. Drink 2015-2021.

    Terras Gauda from Rias Baixas, who also own Pittacum in Bierzo, acquired a majority stake (75%) in Quinta Sardonia at the end of 2010. Quinta Sardonia in Sardon de Duero is just outside the limits of the Ribera del Duero appellation. The project is based on theirown grapes. Peter Sisseck of Pingus fame had been linked to the name since the start in the year 2000, but he left the project with the change of ownership. However, Frenchman Jerome Bougnaud continues being a consultant, as he’s been there in charge of the vineyards and the wines since the early days. Bougnaud had worked with Bertrand Sourdais at Nenin in Pomerol. Sourdais arrived in Ribera del Duero through Ricardo Perez Palacios and Bougnaud followed and got in contact with Sisseck through Alvaro Palacios. He arrived in Spain in 2000, and in 2001 he started working for Hacienda Monasterio and Pingus, joining the Quinta Sardonia project in 2002. In 2005, he also started working at El Regajal in Aranjuez (Madrid), owned by Daniel Garcia Pita, who was one of the owners of Quinta Sardonia. Quinta Sardonia’s vineyards are outside Ribera del Duero by two kilometers, and it’s the same slope as Hacienda Monasterio, just 20 kilometers west. All the vineyards are on the slopes, 22 hectares of them, with alluvial soils from the river, ranging from 760 to 830 meters altitude. They have 18 different soils – and they use 18 different vats – but all of them are of chalk origin, and seven different grape varieties. I noticed a big change in the wines from 2011 and Bougnaud tells me there are even bigger changes in 2012 and 2013. I look forward to tasting them, as I was greatly impressed by what I saw from 2011."

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    369,95
    Pris: 399,95
    SPAR KRONER 180,-
  • Quinta Sardonia QS Ribera del Duero 2010

    Quinta Sardonia QS Ribera del Duero 2010

    93 Point Ekstra Bladet
    93 Point Guia Peñin
    92+ Point Vinous
    92 Point Robert Parker
    92 Point Falstaff

    Med Mr. Pingus alias Peter Sisseck som (nu tidligere) medejer ved vinelskere godt, hvad man kan forvente! Quinta Sardonia er teknisk set ikke Ribera del Duero, men Sardon del Duero (vi er et par km (!) udenfor zonen). Enhigh end-vin, der giver drikkeglæde i metermål.

    93 point Ekstra Bladet

    73% Tempranillo, 12 % Cabernet Sauvignon og resten andre druer. 18 mdr. på fade dog kun 1/3 på nye fade. Masser af mørk frugt, brombær, blomme, peber, læder og tobak. Meget koncentreret men med en flot syre."

    93 Point Guia Penin

    Colour: deep cherry, garnet rim. Nose: complex, elegant, ripe fruit, spicy, balsamic herbs, expressive. Palate: full, complex, balanced."

    92+ Point Vinous

    54% tempranillo, 29% cabernet sauvignon, 6% merlot, 5% syrah, 2% petit verdot, 2% cabernet franc and 2% malbec, all aged in French oak for 18 months): Ruby-red. Intense aromas of dark berries and cherry compote are brightened by suave floral and spice nuances. Fleshy and broad, with very good depth to its black raspberry, floral pastille and cola flavors. A smoky note comes up with air and adds bite to the long, spicy, youthfully tannic finish. Give this wine a few years of rest.

    92 Point Parker

    The 2010 QS is Tempranillo and Cabernet Sauvignon, with small percentages of other French grapes, fermented and aged in oak barrels for 18 months. Because of the way it’s produced, it has a light reductive character and benefits from time in the glass. It starts showing aromatics from Cabernet after about ten minutes, while keeping the Ribera del Duero personality, with herbal tones like the freshness of cassis. It is lush, dense, ripe and round, powerful, with the slightly drying, chalky minerality sticking to your teeth with good balance and enough acidity. Drink now-2020."

    92 Point Falstaff

    Complex, juicy heart cherry fruit, soft chocolaty texture, fine tannins, extracts, very long-lasting, already very well developed, fine acidity, spicy finish, already very pleasant to drink"

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    299,95
    Pris: 399,95
    SPAR KRONER 600,-
  • Dominio de Pingus Flor de Pingus, Ribera Del Duero  2014

    Dominio de Pingus Flor de Pingus, Ribera Del Duero 2014

    Den såkaldte andenvin til Spaniens vel nok mest berømte vin Pingus - lavet af danskeren Peter Sisseck - med en mindre vinrevolution i det midtspanske til følge.

    96 Point James Suckling
    93-95 Point Galloni

    Druerne til Flor de Pingus kommer fra andre marker end dem til selve Pingus, og de to vine vinificeres hver for sig. Derfor er betegnelsen "andenvin" i dette tilfælde misvisende. Måske er der nærmere tale om en anden vin fra det samme domæne - en slags lillebror til Peter Sissecks mesterværk.

    96 Point James Suckling

    Extremely aromatic and floral with blackberry, blueberry and raspberry character. Full body, superb core of fruit. Mineral, berry and chalk flavors. Clarity and length. Wonderful. The first year certified by Demeter as biodynamic.


    93-95 Point Galloni

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    699,95
    Pris: 799,95
    SPAR KRONER 600,-
  • Aalto PS Ribera del Duero 2012 Rødvin

    Aalto PS Ribera del Duero 2012 Rødvin

    94 Point Robert Parker

    The 2012 Aalto PS was cropped from a warm, ripe vintage when the grapes were very healthy. This cuvée of selected old vineyards is always matured in new French oak barrels for some 22-24 months. It's still a baby full of aromas of sweet spices, cinnamon and vanilla, also cloves and black peppercorns over the core of ripe plums, black cherries and a smoky, still oaky character. It has sweeter tannins and it is more accessible right now than the 2013 PS because it is rounder and fleshier. 20,000 bottles produced.

    TILBUDPRIS
    Pris: 799,95
    SPAR KRONER ,-
  • Vega Sicilia, Valbuena, Ribera Del Duero  2011

    Vega Sicilia, Valbuena, Ribera Del Duero 2011

    Vinene laves i Ribera del Duero i det nordlige Spanien langs Duero-floden.
    Vinmagerne på Vega Sicilia er meget strikse med udvælgelsen af druematerialet og går ikke på kompromis med kvaliteten. I nogle år er det således ikke muligt at producere topvinene.

    94 Point Robert Parker

    Valbuena er den yngste af de klassike Vega Sicilia’s vine. Vinen har fået 5 år før den kommer til salg, og stammer fra de yngre vinstokke på Vega Sicilia. Valbuenavinen har mange af de samme karakteristika som sin ældre broder ”Unico” Vega Sicillia er og bliver en enestående vingård.

    TILBUDPRIS
    835,00
    Pris: 1.199,95
    SPAR KRONER 364,95,-
  • Mauro Vendimia Selccionda DBMG 2006

    Mauro Vendimia Selccionda DBMG 2006

    95 Point Robert Parker.

    The 2006 Mauro V.S. (Vendimia Seleccionada) is 100% Tempranillo that makes a giant step up in richness compared to the Mauro cuvee. It also displays notable freshness which Garcia attributes to the significant temperature variance between daytime and nighttime. It exhibits a jammy confiture of black fruits in an opulent, liqueur-like frame. It will easily evolve for another 6-8 years and see its 20th birthday in fine form.

    Bodegas Mauro is owned and operated by renowned vigneron Mariano Garcia. The estate is located just outside the border of Ribera del Duero so that it must carry the generic DO of Vino de la Tierra de Castilla y Leon.

    Kommer i flot org trækasse. 

    TILBUDPRIS
    Pris: 2.999,95
    SPAR KRONER ,-
  • Vega Sicilia, Reserva Especial, Ribera Del Duero

    Vega Sicilia, Reserva Especial, Ribera Del Duero

    Vinene fra Vega Sicilia laves i Ribera del Duero i det nordlige Spanien langs Duero-floden. Vinmagerne på Vega Sicilia er meget strikse med udvælgelsen af druematerialet og går ikke på kompromis med kvaliteten. I nogle år er det således ikke muligt at producere topvinenene.

    94 Point - Wine Spectator 

    Denne vin har ingen årgang, da det er et blend af 3 forskellige.
    Med denne vin fortsætter vinen en oldgammel spansk tradition ved at bringe balance i vinen med forskellige årgange. Denne vin er på de 3 følgende årgange, 1996, 1998 og 2002. 

    TILBUDPRIS
    Pris: 3.999,95
    SPAR KRONER ,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nyheder og gode tilbud - direkte i din indbakke.

Indtast dit navn og email herunder

TILMELD NYHEDSBREV