• Login
  • Kontakt
  • INDKØBSKURV 0 FLASKER • IALT 0,00 DKK
  • FRI FRAGT OM 2000,00 DKK / 24 FLASKER

Indkøbskurv

Du har 0 varer i din kurv
Brdr. D's Vin
Brdr. D's Vin

AVANCERET SØGNING

Rødvin

  • Potel Bourgogne Rouge MG 2011

    Potel Bourgogne Rouge MG 2011

    Nicolas Potel er kåret i Gault Millau blandt de 10 største nye stjerner i fransk vinbrug. Til denne "entry level" vin, anvendes kun håndselekterede druer.

    Vejen til succes for Nicolas Potel, har været en nådesløs holdning til kvalitet. Alt foregår efter gammeldags principper, i dag kaldet „handsoff“ princippet. Dvs. at vinen skal lave sig selv med så få hjælpemidler som overhovedet muligt. Konkret betyder dette, at der udelukkende bruges gamle vinstokke, der anvendes kun naturligt gær (vild-gær), der tilsættes ikke bakterier eller enzymer, der foretages ikke syre-justering, brugen af svovl er minimal og vinen filtreres slutteligt kun ultralet. Alt i alt en vin lavet nøjagtig som i de gamle dage. Håndholdt så det kan smages. Potels "indgangsvin" er lidt af en milepæl for Bourgogne Rouge. Det er Potels erklærede formål at lave en vin, der ikke blot er 'opsamlingssted' for alle de druer, der ikke blev til village-vin, men et skoleeksempel på saftig, bærduftende, elegant og silkeblød Bourgogne i sin egen ret.
    Det kan naturligvis kun lade sig gøre, fordi Potel har kontakter alle de rigtige steder og ved, hvor druematerialet er i top. Derudover dyrkes alt økologisk eller biodynamisk, der svovles kun minimalt og selvfølgelig ingen brug af enzymer, syrejustering mv. Resultatet er fænomenalt - en Bourgogne Rouge, der smager af meget mere og som fint kan konkurrere med flere village-vine. Bærduften og områdets klassiske elegance er i centrum, bakket op af en sødmefuld og moden frugt.

    TILBUDPRIS
    Pris: 429,95
    SPAR KRONER ,-
  • Nicolas Potel, Echezeaux Grand Cru 2011

    Nicolas Potel, Echezeaux Grand Cru 2011

    Vejen til succes for Nicolas Potel, har været en nådesløs holdning til kvalitet. Alt foregår efter gammeldags principper, i dag kaldet „handsoff“ princippet. Dvs. at vinen skal lave sig selv med så få hjælpemidler som overhovedet muligt.

    Hos Nicolas Potel bruges der udelukkende gamle vinstokke, der anvendes kun naturligt gær (vild-gær), der tilsættes ikke bakterier eller enzymer, der foretages ikke syre-justering, brugen af svovl er minimal og vinen filtreres slutteligt kun ultralet. Alt i alt en vin lavet nøjagtig som i de gamle dage. 

    Det kan naturligvis kun lade sig gøre, fordi Potel har kontakter alle de rigtige steder og ved, hvor druematerialet er i top. Derudover dyrkes alt økologisk eller biodynamisk, der svovles kun minimalt og selvfølgelig ingen brug af enzymer, syrejustering mv. Resultatet er fænomenalt - en Bourgogne Rouge, der smager af meget mere og som fint kan konkurrere med flere village-vine. Bærduften og områdets klassiske elegance er i centrum, bakket op af en sødmefuld og moden frugt.

    TILBUDPRIS
    Pris: 1.499,95
    SPAR KRONER ,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nyheder og gode tilbud - direkte i din indbakke.

Indtast dit navn og email herunder

TILMELD NYHEDSBREV