Brdr. D's Vinhandel


Whisky tilbud: Det lukkede destilleri Imperial fra Speyside.

Nu har du muligheden for at købe kult-Whisky fra Speyside, som kommer fra Imperial-destilleriet, der ellers drejede nøglen om i 1998. Det har selvfølgelig resulteret i øget efterspørgsel og stigende priser, men lige nu kan du få denne fantastiske Whisky for KUN 589,95 pr. fl.

1995-aftapningen byder på en ekstrem raffineret duft af syltet appelsinskal, mandarin, mynte og æblegrød. Klassisk Speyside-stil, der fortsætter med blød og intens frugt i smagen, der også har tropisk frugt og lidt krydderi. Kort sagt en perle, der lever op til sit navn.Distillery nr. 19 Imperial Signatory Speyside Whisky dist. 1995 46%

Imperial-destilleriet i Speyside drejede nøglen om i 1998. Ligesom priserne på billedkunst i ny og næ stiger efter kunstnerens død, er Imperials navn blevet noget nær kult med dertil hørende prisstigninger verden over. 1995-aftapningen byder på en ekstrem raffineret duft af syltet appelsinskal, mandarin, mynte og æblegrød. Klassisk Speyside-stil, der fortsætter med blød og intens frugt i smagen, der også har tropisk frugt og lidt krydderi. Kort sagt en perle, der lever op til sit navn.

... læs mere
TILBUDSPRIS
Pris: 749,95
SPAR KRONER ,-


 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her