Brdr. D's Vinhandel


Vinhulen om vores øko vin fra Abruzzo: Fremragende til prisen.

Gattone Montepulciano har fået 90 point og 'Fremragende til prisen' af vinhulen.dk og hele 6 stjerner af Den Korte Avis, som skrev: "Den er fremstillet på økologiske druer, der er modnet i franske egetræstønder for at sikre kompleksitet."

Gattone ligger i Abruzzo på Italiens østkyst, der er hjemsted for vine, der både har nerve, saft og fylde. Vækstbetingelserne er perfekte og vinden fra Adriaterhavet gør det nemt at dyrke økologisk, som er tilfældet her.

Gattone Montepulciano er en saftspændt og dybsindig montepulciano fra Abruzzos kalkrige jorde. Økologisk dyrket. Gæret på rustfri stål og efterfølgende lagret på små franske fade, der giver struktur og elementer af espresso, solbagte krydderurter og mørke, fuldmodne moreller. En madvin i særklasse!

Gattone Chardonnay er en mineralsk og elegant Chardonnay fra Italiens østkyst. Æblekage, ristede hasselnødder og friskkværnet smør. Flot, flot vin fra økologiske marker. Et stjerneeksempel på, at hvidvinene kan hamle op med de røde fra Abruzzo.Gattone Montepulciano d'Abruzzo 2016

Saftspændt og dybsindig montepulciano fra Abruzzos kalkrige jorde. Økologisk dyrket. Gæret på rustfri stål og efterfølgende lagret på små franske fade, der giver struktur og elementer af espresso, solbagte krydderurter og mørke, fuldmodne moreller. En madvin i særklasse!

Om tidliger årgang

★★★★★ Vinavisen

90 Point Vinhulen Fremragende til prisen - Vinhulen
Udvalgt i BT

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
79,95
Pris: 119,95
SPAR KRONER 240,-

Gattone Chardonnay Terre di Chieti 2016

Mineralsk og elegant Chardonnay fra Italiens østkyst. Æblekage, ristede hasselnødder og friskkværnet smør. Flot, flot vin fra økologiske marker. Et stjerneeksempel på, at hvidvinene kan hamle op med de røde fra Abruzzo. 

★★★★★ Vinavisen.dk

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
79,95
Pris: 119,95
SPAR KRONER 240,-

 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her