Brdr. D's Vinhandel


TYVSTART PÅ BLACK FRIDAY! Volnay til KUN 175 v/6 fl. SPAR 929,-

”Drop fladskærms-TV’ene og brødristerne: Rossignol-Cornus saftspændte og fløjlsbløde VOLNAY 2011 er årets Black Friday-tilbud! Med en pris på kun 175,- pr fl v/6 kalder vi det Danmarks billigste Volnay. Vinverdenens svar på en Jaguar-sportsvogn med fløjlsindtræk til en helt urimelig lav pris. At årgangen er højt berømmede 2011 gør det bestemt ikke ringere.

Didier Rossignol og sønnen Alexandre laver alt selv på deres lille familiedomæne og det giver vin med personlighed og sjæl.

2011 var et lunt år, hvor vinens berusende og ærkeklassiske Volnay-duft af kirsebær og vilde hindbær får en delikat undertone af kaffe og karamel. De gamle stokke - op til et halvt århundrede - er en del af hemmeligheden bag familiens gudedråber.”Rossignol-Cornu Volnay, Bourgogne 2011

Didier og Alexandre Rossignol laver alt selv på deres lille familiedomæne i Volnay - hjemstedet for nogle af Bourgognes mest elegante vine overhovedet. Med perfekte druer som udgangspunkt fik deres 'almindelige' Volnay i 2011 lidt tid på 15% nye fade, hvilket giver en delikat undertone af kaffe og karamel til at ledsage den berusende duft af kirsebær og vilde hindbær. De gamle stokke - op til et halvt århundrede - er en del af hemmeligheden. Familiens århundredlange know-how er en anden. 

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
249,95
Pris: 329,95
SPAR KRONER 480,-

 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her