Brdr. D's Vinhandel


Toscansk superhit - 92 points Suckling til Brancaia KUN 129,95 v/6 fl. SPAR 420 KR.

Hos Brancaia starter man på den sorte løjpe. I overført forstand. For selvom husets topvine scorer vilde points – fx 97 points hos Parker – er Brancaia TRE et enestående best buy, hvor tårnhøj kvalitet og skarp pris går hånd i hånd.  Eller med selvsamme Parkers ord: “Entry level wines don't get better than this."

Brancaia-vingården i Chianti-området står muligvis for nogle af de smukkeste nyfortolkninger af toscansk vin i dag. Superdedikerede vinmagere og Barbara Widmer som mastermind giver resultater, der lægger sig et sted mellem toscansk tradition og moderne luksusvin. TRE er sammensat af 80% sangiovese og med lidt international assistance fra merlot og cabernet sauvignon. Med andre ord italiensk vellevned pakket ind i et lag af mørke, modne bær og et strejf af kaffebarens nyristede bønner.

92 point James Suckling.Brancaia, TRE Igt Toscana 2014

"Entry level wines don't get better than this." siger Parker. Brancaia-vingården i Chianti-området står muligvis for nogle af de smukkeste nyfortolkninger af toscansk vin i dag. Super dedikerede vinmagere og Barbara Widmer som mastermind giver resultater, der lægger sig et sted mellem toscansk tradition og moderne luksusvin. TRE er italiensk vellevned - sangiovese for det meste og en lille sjat merlot og cabernet - pakket ind i et lag af mørke, modne bær og et strejf af kaffebarens nyristede bønner.
92 Point James Suckling.

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
149,95
Pris: 199,95
SPAR KRONER 300,-


 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her