Brdr. D's Vinhandel

NYHEDSBREV FRA BRDR. DTysk verdensklasse Riesling kun 99,95 - SPAR 40 KR. (100 cl.)

Gratis leveret v/24 fl!

Nu har du mulighed for at købe verdensklasse Riesling fra den tyske eliteproducent Jung. Vi sælger til en hund ved 6 flasker - altså 75 kroner pr normalflaske. Tidligere årgang fik ros i bunkevis fra dagspressen - i 2014 er barren hævet nok engang.

 > Køb for min 2.000 kr. / 24 fl. og få leveringen GRATIS!

Alexander Jung er en troldmand med Riesling. Både de seriøse, meditative og dem, der er som skabt til at blive drukket for den rene nydelse. I 2014 lavede Alexander en vin i 1-litersflaske, der kan det hele: Fremragende og alsidig madledsager (prøv den til årets første stenbiderrogn!) og når solen slår igennem som en terrassevin med ekstra hestekræfter. Kompleksitet går hånd i hånd med råt bællepotentiale.
Dét er præcis den balancegang, der kendetegner en dygtig vinmager. Og Alexander slår endnu engang sit navn fast som én af Rheingaus unge vilde.

______________________________________________________________________________________

 

 • Laplace Aramis Rose 75cl. 13,5% 2015

  Laplace Aramis Rose 75cl. 13,5% 2015

  En sjælden koncentreret rosé med masser af kraftig lækker drue og en enestående elegance som gør vinen selvskreven til enhver frokost eller skovturen, når det byder sig.

  Rosé på Tannat, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc, der giver stor intensitet og stilsikker balance. Drueskallerne får en enkelt nat med vinen til at give farve. Her er simpelthen så høj klasse, at selv flere Tavel- og Lirac-vine får kamp til stregen. 

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  64,95
  Pris: 74,95
  SPAR KRONER 60,-
 • Le Cirque Rosé Tautavel Roussillon 2016

  Le Cirque Rosé Tautavel Roussillon 2016

  Saftig, bærduftende rosé med strejf af urter. Højrød og frisk i stilen. Sydfrankrig i topgear - Parker skriver "an amazing value"! Anmelderne var vilde med sidste årgang:
  6 Stjerner i Finansbureauet og 5 stjerner i Vinavisen.dk

  Vignerons Tautavel er et ultraambitiøst kooperativ i Roussillon. Ikke langt fra Perpignan og omgivet af klipper ligger de vinmarker med oldgamle vinstokke, som er hele hemmeligheden bag Tautavels (eller rettere Tautavel Vingrau, som de hedder efter at have slået sig sammen med nabobyens kooperativ) formidable vine.

  Udover de gamle vinstokke - gennemsnitligt 40 år, men nogle er op til over 100 år gamle - dyrkes markerne bæredygtigt med minimal intervention, høj biodiversitet og der høstes med meget lavt udbytte. Le Cirque Rosé IGP 2015 er lavet på Grenache Noir og Gris og en smule Syrah. Saftig med sure kirsebær, søde rabarber og en meget, meget fornem mineralitet med salte undertoner. Åh ja, lige til terrassen, sommerhuset, altanen, parken.... Om sidste årgang:
  6 Stjerner Finasbureauet.dk
  Delikat fransk rosévin i tør stil med stor friskhed og krydrede toner tilsat lidt jordbærsødme i eftersmagen. Lækker sag. 5 stjerner Vinavisen.dkVellavet rosé på druerne Grenache, Syrah og Mourvèdre. Den har en frisk og mild smag med noter lidt i retning af rabarber. God til lettere retter eller som terrassevin. 

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  69,95
  Pris: 89,95
  SPAR KRONER 120,-
 • La Balade de Coline IGP Vaucluse Rose 2017

  La Balade de Coline IGP Vaucluse Rose 2017

  Sommerens smukkeste rosé. Letrødmende ferskenfarvet flyder den ud af flasken og giver milde toner af skovjordbær og hindbær fra sig. Diskret krydderi fra grenache og syrah-råmaterialet. Kort sagt en saftig, yppig og mineralsk vin, der uproblematisk drikker sig selv, når solen står på.

  ★★★★★ Vinavisen.dk
  "...Man får noget for pengene."

  Hvis vinstokke selv kunne vælge, ville de nok vokse omkring Orange i det sydlige Frankrig, ikke langt fra Rhône-flodens bredder. Smukkere landskab og bedre marker til vindyrkning skal man lede længe efter. Kalk og ler i undergrunden giver mineralitet og perfekt dræning til de bakkede vinmarker. Vinene fra Oranges opland er derfor aldrig tunge, aldrig uelegante, men altid finesserige og velafbalancerede.

  ★★★★★ Vinavisen.dk

  En ganske lys rosévin fra Provence på druerne Grenache og Syrah - og en lækker vin, som vil gøre sig som terrassevin. Den har en frisk druesmag, en lille sødme og en lang eftersmag. Man får noget for pengene. Flasken har skruelåg.

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  69,95
  Pris: 89,95
  SPAR KRONER 120,-
 • St. Rose. Le Coquille Rose, Languedoc 2016

  St. Rose. Le Coquille Rose, Languedoc 2016

  Domaine Sainte Rose ligger i Languedoc i Sydfrankig og er en klassisk familieejet vingård. Hos Domaine Sainte Rose får du virkelig meget vin for pengene, da de har en mere kvalitativ indgangsvinkel til at udvælge sine druer. I stedet for at leve af områdets omdømme, har de valgt at lave gode kvalitetsvine efter deres egne principper.

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  79,95
  Pris: 99,95
  SPAR KRONER 120,-
 • Tapas Rose, Garnacha 2016

  Tapas Rose, Garnacha 2016

  Ikke engang dine fantasier kan sætte en stopper for denne serie af vines potentiale, til at matche tapas

  "The Tapas Wine Collection" er en serie på en rødvin, hvidvin og rosévin.
  Formidable vine, til en særdeles god pris.

  Her har vi fat i Roséen, den er produceret på 100% Garnacha.
  En meget frisk rosé med noter af jordbær og hindbær, og en afsluttende balanceret syre.

  Vinen kommer Navarra og har været på ståltanke i 6 måneder. 
  Stokkene er mellem 25 og 30 år gamle. 

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  79,95
  Pris: 99,95
  SPAR KRONER 120,-
 • Guilhem, Pot du Vin Rose 2017

  Guilhem, Pot du Vin Rose 2017

  Fuldstændig fabelagtig rose. 100 % shiraz under disse kår kan kun bringe tankerne mod det allermest sydlige Frankrig.

  Friskhed med et særlig delikat touch af både hindbær og jordbær. Kan drikkes lige præcis når du har lyst. Også med mad.

  Chateau Guilhem drives af nu 5.generation under disse mageløse kår. Et besøg i kælderen melder om tidens udvikling fra egetræsfade anno 1880, til 20’ernes beton, side om side med ståltankene der gjorde sit indtog i 70’erne. Den gamle beton er restaureret og udnyttes i dag til sirlig temperaturregulering af fermenteringen – og Bertrand Guilhem fører uden kompromis sin arv videre. De 35 ha dyrkes økologisk.

  Området Malepère er ganske specielt. Selvom Middelhavet er nærmeste hav, fornemmes det atlantiske Oceans indflydelse betydeligt og her stortrives druer som Merlot og Cabernet – både Franc & Sauvignon. Man kommer ikke længere mod vest indenfor Languedocs IGP.

  Den kalkdominerede, porøse jord lagrer betydelige mængder af vand til de varme og tørre sommer måneder - og druernes afkast er saftigt og rigt.

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  89,95
  Pris: 109,95
  SPAR KRONER 120,-
 • Villa Aix, Provence Rose 2016

  Villa Aix, Provence Rose 2016

  Villa Aix Rosé er en rund, let og harmonisk vin med den smukkeste lyse pink farve. Vinøs, delikat, forførende og den perfekte følgesvend til sommernætter, frokost i naturen og grill på stranden. Den dufter af forårsblomster med en frisk, spændstig og floral smag.

  Villa Aix Rosé er lavet på en blanding af Grenache (60%), Cinsault (35%) og Syrah (5%). Grenache giver kraft til vinen med elegante aromaer og røde bær. Cinsault, en drue der originalt kommer fra Provence, tilfører vinen friskhed, elegance og et ”fruity touch”, mens de små sorte Syrah druer giver vinen sin karakteristiske farve. Villa Aix Rosé produceres i hjertet af ”rosé-land” Coteaux d'Aix-en-Provence, fra vinstokke der vokser på ler- og kalkholdige parceller.

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  89,95
  Pris: 109,95
  SPAR KRONER 120,-
 • Domaine Begude Rose Pinot Noir 2017

  Domaine Begude Rose Pinot Noir 2017

  Domaine Begude har de senere år lagt deres produktion om til fuldstændig økologi og producerer primært hvid i forskellige afskygninger og blot 2 udgaver Pinot Noir Rød samt Pinot Rosé fra deres 29 hektar store vingård i det sydfranske Limoux område i Languedoc-Roussilon. 

  Rosé lavet på Pinot Noir er også at spotte i Begudes fantastiske sortiment. noter af jordbær og tranebær og dejlig frisk og saftig i smagen. Ganske raffineret Rosé der gør sig godt forår og sommer og er udover den gode smag præsenteret flot ved hjælp af den flotte farve i flasken

  Domaine Begude er en 29 hektar stor familieejet ejendom med marker i 320 meters højde for foden af Pyrenæerne.

  Vi er i Limoux i det sydlige Frankrig, hvor vingården blev grundlagt i slutningen af det 16. århundrede (!) og i dag stadig dyrker det helt specielle terroir i området.
  Der er tale om elegante cool climate-vine, der får masser af struktur og mineralitet fra det kølige klima på skråningerne og den lange vækstsæson.
  Udbytterne er holdt ekstremt lavt - under 20 hl/ha for de enkelte vines vedkommende! Domænet drives økologisk. Der er tale om forrygende vine til spotpris.

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  99,95
  Pris: 129,95
  SPAR KRONER 180,-
 • Jules Rosé Provence 2016

  Jules Rosé Provence 2016

  Frisk, sprød og forførende rosé fra Provence. Fersken, vilde jordbær, grapefrugt og lime + en fin mineralitet!

  Lige vest for Nice, i hjertet af Provence, laver familien Faulkner vin på lige knap 24 hektar beplantet med gamle, udsøgte vinstokke.
  Opskriften er simpel - lokale druesorter, ofte de særprægede og glemte af slagsen, der virkelig giver vinene personlighed, håndplukning af alle druer, lave hektarudbytter og fantastiske sydvendte skråninger i et par hundrede meters højde. Det giver vine, der er i den sydfranske elite!
  Jules Rosé Côtes du Provence er opkaldt efter ejeren, Julian Faulkner. Frisk med duft af bærrene fra barndommens kolonihave parret med moden grapefrugt, limeskal og saftig fersken. Lavet på grenache og cinsault. Genial vin, lige til at drikke i store slurke! 

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  99,95
  Pris: 129,95
  SPAR KRONER 180,-
 • Fattoria Ambra Rosato di Carmignano 2016

  Fattoria Ambra Rosato di Carmignano 2016

  Hoveddruen er Sangiovese, men som noget særligt for appellationen er der tradition for også at anvende Cabernet Sauvignon. Carmignano ligger forholdsvist lavt og syreniveauet er derfor en anelse lavere end fx i Chianti, mens tanninerne er tættere. Det giver vine med masser af struktur og tårnhøj mineralitet - rigtige 'vindrikkervine', som man aldrig bliver træt af efter et glas.
  Vinmageren Beppe Rigoli dyrker økologisk og denne rosé er gæret på ståltanke og derefter lageret på glas-foret cementtanke. Dermed bevares den ranke frugt og den sprøde syre i vinen, samt duften af røde bær og et let strejf af toscanske krydderurter.
  Resultatet er en frisk læskende rosé, som virkelig er indbydende på en god sommeraften, især ledsaget af god mad fra Toscana.

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  99,95
  Pris: 139,95
  SPAR KRONER 240,-
 • Domaine Fagot Bourgogne Rose 2016

  Domaine Fagot Bourgogne Rose 2016

  Endnu et friskt pust fra Charles Fagot på Chardonnay, Aligoté og Pinot Noir.
  Fagot bruger tanninerne effektivt og resultatet er en tør, elegant, frisk, sprød og mineralsk fin Bourgogne Rosé. Ung med en sprød og letter underspillet sødme, der leder tankerne hen på hyggestunder i de lange sommeraftner, mens lyset går på hæld.

  Fagot familien har boet omkring Chassagne-Montrachet i Corpeau siden 1860. Familien har vin i deres blodårer og Jean-Charles Fagot er 3. generation i familien der dyrker vin i Chassagne-Montrachet. Jean-Charles har fulgt i sine forfædres fodspor ved at gå på ”Lycee Viticole de Beaune” (områdets prestigefulde vinskole), men har også haft en musisk karriere og bla. indspillet plader i Los Angeles. Da Jean-Charles vendte tilbage til sine rødder i midt 90´erne overtog han domænet fra sin far og grundlagde samtidigt restauranten ”Auberge de Vieux Vigneron”. På alle domænets parceller dyrkes jorden efter bæredygtige principper (lutte raisonée) og Fagots vine vinificeres traditionelt, naturligt og med 12 til 14 måneders lagring på fad i domænets kældre.

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  119,95
  Pris: 149,95
  SPAR KRONER 180,-
 • Wagner-Stempel Rosé Trocken, Rheinhessen 2016

  Wagner-Stempel Rosé Trocken, Rheinhessen 2016

  Daniel Wagners ribs- og hibiskusduftende bio-rosé på Frühburgunder, Merlot, St.Laurent og Spätburgunder. Av, for en veldrejet rosé, der melder sig i gruppen af fornemme madledsagere.

  En kometkarriere har han gjort sig, Daniel Wagner i Rheinhessen. Biodynamiker til fingerspidserne og perfektionist i kælderen er Daniel en mester i at få sine vinstokke til at gøre det, særligt Riesling-druen er så god til: At udtrykke sit voksested. Daniel driver i dag den 13 ha. store vingård i Siefersheim, som han overtog efter sin far i 1993. I perioden siden han overtog, har han udviklet vingården til i dag at være blandt Tysklands bedste og mest anerkendte, med fremragende produktion af både hvidvin og rødvin. Derfor kan det ikke undre at Daniel Wagner i 2009 er blevet kåret til "Aufsteiger des Jahres" i den tyske udgave af Gault Millau, hvor han samtidig også er blevet tildelt sin fjerde drueklase. Denne gives til producenter i kategorien "Deutsche Spitze" - lige under "Weltklasse".

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  109,95
  Pris: 149,95
  SPAR KRONER 240,-
 • Petra Unger Q Rosé Kremstal, Østrig 2017

  Petra Unger Q Rosé Kremstal, Østrig 2017

  Petras formidable rosé på Zweigelt fra de bedste af hendes marker. Ribs, salvie, spejderhagl, rosmarin, vildkirsebær, tysk konfiture og lakridsrod. En sommerfrisker af rang med Petras kendte mineralitet.

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  119,95
  Pris: 149,95
  SPAR KRONER 180,-
 • Moulin La Roque Les Adrets Bandol Rose 2017

  Moulin La Roque Les Adrets Bandol Rose 2017

  Høj kvalitet i druematerialet medfører topplacering i vores Rosé sortiment. Bandol byder sig til, med en lækker, intens næse, frisk fersken, hindbær og melon. Samtidig er den fyldig i smagen - frugtig og letkrydret med en lang og vedholdende eftersmag. Passer perfekt til en god sommerdag eller aften, enten som et nyde glas eller prøv den til fisk, skaldyr og grøntsager med middelhavs eller asiatisk touch.

  Druesammensætning: 87% Mourvèdre, 10% Grenache, 3 % Cinsault

  Bandol vinregionen ligger nær kysten øst for Marseille og Cassis. Regionen er en af Provence mest  anerkendte. Bygget omkring landsbyen Bandol, vest for Toulon, dækker Bandol AOC produktionen af 8 kommuner med silicium- og kalkstensholdig jord. Jordbunden og det varme kystklima er ideel til den modne Mourvèdre drue, som er den største variation i regionen. For både de røde og rosé vinene skal Mourvèdre tegne sig for mindst 50% af blandingen, selv om de fleste producenter vil bruge betydeligt mere, idet Grenache & Cinsaut normalt udfylder resten af vinens sammensætning.

  TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
  139,95
  Pris: 179,95
  SPAR KRONER 240,-
 • La Balade de Coline, Rose MG 2016

  La Balade de Coline, Rose MG 2016

  Sommerens smukkeste rosé. Letrødmende ferskenfarvet flyder den ud af flasken og giver milde toner af skovjordbær og hindbær fra sig. Diskret krydderi fra grenache og syrah-råmaterialet. Kort sagt en saftig, yppig og mineralsk vin, der uproblematisk drikker sig selv, når solen står på.

  Hvis vinstokke selv kunne vælge, ville de nok vokse omkring Orange i det sydlige Frankrig, ikke langt fra Rhône-flodens bredder. Smukkere landskab og bedre marker til vindyrkning skal man lede længe efter. Kalk og ler i undergrunden giver mineralitet og perfekt dræning til de bakkede vinmarker. Vinene fra Oranges opland er derfor aldrig tunge, aldrig uelegante, men altid finesserige og velafbalancerede.

  TILBUDPRIS
  Pris: 189,95
  SPAR KRONER ,-
 • Villa Aix, Provence Rose MG 2016

  Villa Aix, Provence Rose MG 2016

  Villa Aix Rosé er en rund, let og harmonisk vin med den smukkeste lyse pink farve. Vinøs, delikat, forførende og den perfekte følgesvend til sommernætter, frokost i naturen og grill på stranden. Den dufter af forårsblomster med en frisk, spændstig og floral smag.

  Villa Aix Rosé er lavet på en blanding af Grenache (60%), Cinsault (35%) og Syrah (5%). Grenache giver kraft til vinen med elegante aromaer og røde bær. Cinsault, en drue der originalt kommer fra Provence, tilfører vinen friskhed, elegance og et ”fruity touch”, mens de små sorte Syrah druer giver vinen sin karakteristiske farve. Villa Aix Rosé produceres i hjertet af ”rosé-land” Coteaux d'Aix-en-Provence, fra vinstokke der vokser på ler- og kalkholdige parceller.

  TILBUDPRIS V/3 stk. KUN
  229,95
  Pris: 259,95
  SPAR KRONER 90,-
 • Jules, Rose, Provence MG 2017

  Jules, Rose, Provence MG 2017

  Frisk, sprød og forførende rosé fra Provence. Fersken, vilde jordbær, grapefrugt og lime + en fin mineralitet! 

  Lige vest for Nice, i hjertet af Provence, laver familien Faulkner vin på lige knap 24 hektar beplantet med gamle, udsøgte vinstokke.

  Opskriften er simpel - lokale druesorter, ofte de særprægede og glemte af slagsen, der virkelig giver vinene personlighed, håndplukning af alle druer, lave hektarudbytter og fantastiske sydvendte skråninger i et par hundrede meters højde. Det giver vine, der er i den sydfranske elite!
  Jules Rosé Côtes du Provence er opkaldt efter ejeren, Julian Faulkner. Frisk med duft af bærrene fra barndommens kolonihave parret med moden grapefrugt, limeskal og saftig fersken. Lavet på grenache og cinsault. Genial vin, lige til at drikke i store slurke! 

  TILBUDPRIS V/3 stk. KUN
  229,95
  Pris: 274,95
  SPAR KRONER 135,-

 

Du kan altid hente din vin i en af vores butikker, og få en snak med en af vores vinkonsulenter. Du har også altid mulighed for at smage udvalgte vine.

Rolighedsvej 9 · 1958 Frederiksberg C · Tlf: 35393080 · mail@dvin.dk
Østerbrogade 152 · 2100 København Ø · Tlf: 35393020 · obro@dvin.dk
Ordrupvej 88 · 2920 Charlottenlund · Tlf: 35393060 · ordrup@dvin.dk


For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her