Brdr. D's Vinhandel


Rom er ikke bare Rom! Stort udvalg - Plantation, Skotlander og meget andet...

Hos Brdr. D har vi et af Danmarks største udvalg af kvalitets-Rom. Rom er ikke bare rom - vi har udelukkende kvalitets-Rom, som giver vores kunder en fantastisk oplevelse! Vi har alt lige fra Plantation Rom fra Barbados til de prisvindende Skotlanders Rom fra Danmark. Hvis du vil høre om om vores udvalg, så kig ind i en af vores butikker, hvor du kan få en god snak med en af vores medarbejdere.

Se hele vores udvalg her.Skotlander Cask Rum Dansk rom 50 cl. 40%

Skotlander Cask Rum er sød, mørk og fed med noter af karamel og lakrids. Lagret i Nordjylland på små 40-liters sherrytønder, der giver en meget intens smag og farve på grund af den lille størrelse. Herefter er den sødet en anelse med samme melasse som bruges til selve rommen.

... læs mere
TILBUDSPRIS
Pris: 499,95
SPAR KRONER ,-

Skotlander Rum V Dansk Rom 50 cl. 61,6%

Du skal møde skipperen Jess. Han er kaptajn på Skonnerten Mira bygget i 1898. I lastrummet på hans skib installerede Skotlander fire gamle PX sherry tønder med rom. Rommen har nu lagret på bølgeskvulp og temperaturudsving. Og så har den fået 1.400 sømil på de danske farvande.

Vi tapper den som kaptajnen og vi selv kan lide, nemlig ved fadstyrke. 

... læs mere
TILBUDSPRIS
Pris: 1.499,95
SPAR KRONER ,-

Tierra Firma 10 år Panama Rom 70 cl. 40%

10 års lagring på gamle Bourbon fade bringer finesse og charme til denne frugtige rom fra Panama - landet der oprindelig blev kaldt Tierra Firma. 

... læs mere
TILBUDSPRIS
299,95
Pris: 374,95
SPAR KRONER 75,-

Plantation Rum X.O Barbados

Flødekaramel, ristet kokos, vanille og lyse rosiner - duftene i dette XO-blend fra Barbados er lyse og fløjlsbløde. En perfekt afbalanceret rom, der giver uhyrlig meget kvalitet for pengene.

... læs mere
TILBUDSPRIS
379,95
Pris: 379,95
SPAR KRONER 0,-

Plantation Rum Panama 8 years Sauternes-finish

Klassiske toner fra Panama - engelsk plumkage, kvædete, kameluld, triple sec og et vidunderligt indslag af krydret fad. I eftersmagen varme søde krydderier og en delikat rørsukkersødme.

... læs mere
TILBUDSPRIS
Pris: 499,95
SPAR KRONER ,-

 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her