Brdr. D's Vinhandel


Perfekt julevin - Chateauneuf når det er bedst kr. 249,95 v/6 fl., SPAR 420 KR.

Vinene fra Chateauneuf passer helt perfekt til de danske juletraditioner og nydes af rigtig mange danskere i juletiden. Vi har for nyligt fået årgang 2013 hjem af den fantastiske Chateauneuf fra Domaine de la Graveirette.

Den er ikke blevet anmeldt endnu, men om årgang 2012 blev det bl.a. sagt:
"Jeg er FAN," siger Robert Parker om Julien Mus' formidable Les Mémentes og giver 92 point og en brandvarm anbefaling. Også 92 point fra Vinbladet og Vinforum + TESTVINDER og 5 stjerner. 5 stjerner fra Vinavisen & 5 stjerner fra Finansbureauet. 
Ekstrabladet har også givet 5 stjerner og skriver "Flot balanceret og kompleks med mange lag. Flot lang afslutning. Er man til disse krydrede bulderbasser bliver man ikke skuffet." Den perfekte julevin, kan vi tilføje!Domaine de la Graveirette, Chateauneuf-du-Pape, Rhone 2013

Om 2012, årgang 2013 er netop hjemkommet.
"Jeg er FAN," siger Robert Parker om Julien Mus' formidable Les Mémentes og giver 92 point og en brandvarm anbefaling. Også 92 point fra Vinbladet og Vinforum + TESTVINDER og ★★★★★. ★★★★★ fra Vinavisen & ★★★★★ fra Finansbureauet. 
Ekstrabladet har også givet ★★★★★ og skriver "Flot balanceret og kompleks med mange lag. Flot lang afslutning. Er man til disse krydrede bulderbasser bliver man ikke skuffet." Den perfekte julevin, kan vi tilføje!

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
249,95
Pris: 319,95
SPAR KRONER 420,-

 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her