Brdr. D's Vinhandel


Kan Nik Weis overhovedet lave kedelig vin? Det ser ikke sådan ud. 2015 er netop landet med et brag!

Når man står ved den snoede Moselflods bredder og ser de saftigtgrønne skråninger knejse sig op mod himlen, forstår man at vinene herfra selvfølgelig er nogle af verdens største hvide vine.

Vi har slået kløerne i agenturet på hans stærkt efterspurgte vine og kan tilbyde et udvalg fra pragtåret 2015. Tag for eksempel Mosel Urban Riesling, som er Niks hjertebarn af et ’visitkort’, lavet helt uden brug af tilsat gær, uden anden klaring end den tyngdekraften leverer og uden at gøre stort andet, end hvad hans forfædre altid har gjort. Terroir-riesling med et ultraharmonisk forhold mellem syre og sødme (25 gram pr liter). Kun 10% alkohol. Den perfekte vin til et solo-glas eller for den sags skyld til al mad, der har en smule styrke i sig. Køb hellere en kasse, for en flaske får man hurtigt tømt.Penet-Chardonnet Terroir Escence Extra Brut Grand Cru Champagne

Hvilken champagne hælder man på uventede gæster? Hos Alexandre Penet er det TerroirEscence - hans til dato mest ambitiøse forsøg på et flydende visitkort, der kan vise, hvad terroiret omkring hans hjemstavn Verzy og Verzenay kan byde på. Pinot-dominerent og stor, stor champagne - rig, kompleks og mineralsk med stor moden frugt og masser af mundfylde fra de tre års lagring på bundfaldet. 

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
399,95
Pris: 629,95
SPAR KRONER 1380,-

 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her