Brdr. D's Vinhandel


Nyhed fra Provence!

Klassisk rosé fra Villa Aix

Gå sommeren i møde med et ægte sommerkup - smuk rosé fra Provence, direkte leveret til din terrasse. Villa Aix rosé er en rund, let og harmonisk vin med den smukkeste lyse pink farve. Vinøs, delikat, forførende og den perfekte følgesvend til sommeraftener, frokost i naturen og grill på stranden. Den dufter af forårsblomster med en frisk, spændstig og floral smag.

Villa Aix Rosé er lavet på en blanding af Grenache (60%), Cinsault (35%) og Syrah (5%). Grenache giver kraft til vinen med elegante aromaer og røde bær. Cinsault, en drue der originalt kommer fra Provence, tilfører vinen friskhed, elegance og et ”fruity touch”, mens de små sorte Syrah druer giver vinen sin karakteristiske farve. Villa Aix Rosé produceres i hjertet af ”rosé-land” Coteaux d'Aix-en-Provence, fra vinstokke der vokser på ler- og kalkholdige parceller.

Villa Aix, Provence Rose 2016

Villa Aix Rosé er en rund, let og harmonisk vin med den smukkeste lyse pink farve. Vinøs, delikat, forførende og den perfekte følgesvend til sommernætter, frokost i naturen og grill på stranden. Den dufter af forårsblomster med en frisk, spændstig og floral smag.

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
84,95
Pris: 99,95
SPAR KRONER 90,-

 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her