Brdr. D's Vinhandel


Kun 12 på flasker af hver: Eftertragtet Whisky fra Ardbeg...

Vi har været så heldige at få 12 fl. Ardbeg Islay Dark Cove Whisky 46,5% og 12 fl. Ardbeg Islay Perpetuum Whisky 47,4%, som du kan købe lige nu hos os.

Ardbeg destilleriet står på de græsklædte høje, der stiger mellem bygningerne og havet. Synet af Pagoda tagene og de hvidkalkede vægge, før du høre lyden af bølger brusende ind på klipperne bag dig; duften af malt og Seaspray alle omkring dig. Indånd det. Det er ren Islay. Hvor Ardbeg er, og har været og altid vil blive. varetaget af virkelig hengivne folk, der er opsat på at producere “The Ultimate Islay Malt”. Ardbeg whisky er Ardbeg stedet, i al sin rå naturlige skønhed.Ardbeg Islay Perpetuum Whisky 47,4%

Ardbeg Perpetuum er både fortiden, nutiden og fremtiden samlet i ét glas. De klassiske, fyldige og rige aromaer af blandt andet tjære forenes i denne flaske med noter af mørk chokolade, sirup og en nøddeagtig eg.

Samtidig frembringes et skønt friskt sus som kendt fra havet, som toppes med den mere klassiske Ardbeg fyrretræsharpiks-/ limenote, hvilket giver en ekstraordinær frisk bouquet.

... læs mere
TILBUDSPRIS
Pris: 1.199,95
SPAR KRONER ,-

Ardbeg Islay Dark Cove Whisky 46,5%

Ardbegs dramatiske historie om smuglernes yndlingswhisky, der blev hentet fra Ardbegs mørke grotter (‘Cove’) på Islay og bragt til det skotske hovedland, danner rammen for fortællingen om Ardbegs nyeste limited edition whisky.

... læs mere
TILBUDSPRIS
Pris: 1.199,95
SPAR KRONER ,-

 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her