Brdr. D's Vinhandel


Klenodie fra Bellefond - 16 år gammel Santenay til 199,95 v/6 fl. SPAR 600 KR!

Vinen er kommet til Danmark i oktober 2016 og har i de sidste 16 år, været gemt på den samme plads i de gamle kølige kældre hos Bellefond. Derfor har vinen haft de perfekte forhold og smager helt fantasisk.

2000 Santenay Clos Bellefond er et klenodie fra Bellefonds berømte 'clos' - en lille indhegnet mark - i Santenay. Marken er eneeje og har været i Domaine Bellefonds eje i halvandet hundrede år. Fra de gamle stokke lykkedes det at vriste pur og klassisk Santenay, som med 16 år på bagen har udviklet sig til en silkeblød og raffineret drik, hvis rigdom, man kan bruge hele aftener på at dufte til.Domaine Bellefond, Santenay Clos Bellefond, Bourgogne 2000

VIN MED ALDER:
Endnu et klenodie fra Bellefonds berømte 'clos' - en lille indhegnet mark - i Santenay. Marken er eneeje og har været i Domaine Bellefonds eje i halvandet hundrede år. Fra de gamle stokke lykkedes det at vriste pur og klassisk Santenay, som med 16 år på bagen har udviklet sig til en silkeblød og raffineret drik, hvis rigdom, man kan bruge hele aftener på at dufte til.

... læs mere
TILBUDSPRIS
199,95
Pris: 299,95
SPAR KRONER 100,-

 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her