Brdr. D's Vinhandel


Årgang 2014 fik 5 stjerner Berlingske - nu er den endnu bedre 2015 hjemme!

Ku du li årgang 2014, der fik 5 stjerner i Berlingeren? Så vent til du smager Terre de Mistral i den nærmest allerede mytologiske årgang 2015. Vi tør godt love, at man skal lede længe for at finde en håndlavet, umanipuleret, økologisk dyrket vin med så stor selvtillid og naturlig charme til kun 59,95 v/6 flasker.

Som Berlingske skrev om 2014:  "Så er det pludselig sjovt at drikke billig côtes du rhône!" Med 2015 er det morskaben rykket et par niveauer op.

Bag Terre de Mistral står et par håndfulde vinbønder, der deles om kældre og knowhow. Frankrigs måske bedste kooperativ, siger de fleste. Og opskriften på deres høje kvalitet er ikke hemmelig; kun druer i topkvalitet, ingen kulturgær eller andre tilsætninger og en kompromisløs hands-off-tilgang, så terroir og sydfransk druefrugt får lov at stå helt rent frem. Terre de Mistral er som altid grenache-domineret charme på højeste niveau med en sjat syrah for balancens skyld. Duft af nysyltede brombær, pancetta, friskkværnet sort peber, kirsebær og en frisk, rank syre gør dette til en vin, der går ind i folk med træsko på.Cave d'Estezargues Terre de Mistral Cotes du Rhone 2016

Terre de Mistral er hjemme i den nærmest allerede mytologiske årgang 2015! Et tørt og varmt efterår med perfekte druer fik det helt store smil frem hos de 10 entusiaster i Sydfrankrigs mest ambitiøse kooperativ. Økologisk, umanipuleret og med tonsvis af grenache-domineret charme på højeste niveau med en sjat syrah for balancens skyld. Duft af nysyltede brombær, pancetta, friskkværnet sort peber, kirsebær og en frisk, rank syre gør dette til en vin, der går ind i folk med træsko på.

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
69,95
Pris: 89,95
SPAR KRONER 120,-

 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her