Brdr. D's Vinhandel


5-stjernet topanmeldt Australsk Shiraz fra Harewood fra 89,95 v/6 fl., spar op til 240 kr.

Nogle af Australiens fineste shiraz-druer dyrkes i Frankland River i Great Southern. James Kellie bruger dem til en håndlavet mester-shiraz, der emmer af europæisk storhed med engelsk lakrids, brombær og en imponerende mineralitet som et aftryk af den pulveriserede granit i undergrunden. Lagret på fransk eg, der tilføjer et spor af polynesisk vanille til eftersmagen. I denne mail kan du finde 2 af hans fantastiske Shiraz vine, som begge har fået topanmeldelser...Harewood Munda Biddi Shiraz Great Southern, Australien 2014

En brølende saftig shiraz fra middelhavslignende Blackwood Valley ca 300 km syd for Perth. Grønne dale, brusende floder og vinstokke i midten af det hele. Munda Biddi er lavet på perfekte druer, der gæres på rustfrit stål og får en duft i glasset af fuldmodne brombær, vilde kirsebær, viol og sort peber og en smule espresso og vanille fra fadlagringen. .
Outstanding Winery

★★★★★ James Halliday

★★★★★ Finansbureauet

★★★★ Ekstra Bladet 

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
89,95
Pris: 109,95
SPAR KRONER 120,-

Harewood Estate Shiraz Great Southern, Australien 2013

Nogle af Australiens fineste shiraz-druer dyrkes i Frankland River i Great Southern. James Kellie bruger dem til en håndlavet mester-shiraz, der emmer af europæisk storhed med engelsk lakrids, brombær og en imponerende mineralitet som et aftryk af den pulveriserede granit i undergrunden. Lagret på fransk eg, der tilføjer et spor af polynesisk vanille til eftersmagen.

★★★★★ Outstanding Winery James Halliday
★★★★★ Ekstra Bladet
★★★★★ Gastromand
★★★★★ Finansbureauet

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
159,95
Pris: 199,95
SPAR KRONER 240,-

 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her