Brdr. D's Vinhandel


5 stjerner Vinavisen og ugens vin Vinforum - Beaujolais på et helt andet niveau...

Beaujolais på et helt andet niveau: Mørk og saftig, bourgognetæt frugt, lakrids og salvie i eftersmagen. Seriøs vin fra én af områdets absolutte topproducenter siden 1870. Vinen har fået 5 Stjerner af Vinavisen.dk, som skrev: "Ren drikkeglæde på flaske" og er også blevet ugens vin hos Vinforum.dk.

Det er et comeback af dimensioner, som Edouard Labruyere har planer om for sin familievirksomhed i Beaujolais-kommunen Romaneche-Thorins. Siden 1850 har hans familie været i besiddelse af nogle af de bedste cru-marker i Beaujolais' vel nok fornemmeste cru, Moulin-a-Vent, heriblandt den mark, der omringer kommunens berømte vindmølle. 
Da Labruyère-familien også ejer superhuset Jacques Prieur i Bourgogne, var det naturligt at hive ekspertise ind derfra i form af ønologen Nadine Gublin - der er med andre ord lagt i ovnen til top-seriøs Beaujolais milevidt fra tidligere tiders lillablå tyggegummiduftende saftevand. Stilen her trækker til fulde på Beaujolais' historie som terroir-vin og på Gamays magiske evner i områdets granitundergrund. Domænet bruger i øvrigt 'aflagte' fade fra Jacques Prieurs bedste vine til fadlagringen! Domaine Labruyère Moulin-a-Vent Coeur de Terroirs, Beaujolais 2012

Beaujolais på et helt andet niveau: Mørk og saftig, bourgognetæt frugt, lakrids og salvie i eftersmagen. Seriøs vin fra én af områdets topproducenter siden 1870.
★★★★★ Vinavisen.dk og Ugens vin i Vinforum.

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
139,95
Pris: 179,95
SPAR KRONER 240,-

 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her