Brdr. D's Vinhandel


Stjerneregn - 4 topanmeldte supervine

Vi har i denne mail samlet 4 absolut topanmeldte vine. De vil alle vil være gode bud på kvalitets vin til vinterferien. Og som også har begejstret de danske vinanmeldere. I disse vine får du virkelig høj kvalitet til prisen og vi kan varmt anbefale dem. Husk vi har gratis fragt ved køb af 24 flasker.Les Tallades Montsant Spanien 2016

Politikens anmelder, Thomas Ilkjær, Skriver blandt andet:"Tæt og intens vin med ungdommeligt saftigt frugtpræg i fuldmoden, let sødmefuld stil med et touch af krydderurter. Velbalanceret vin, og lidt stramhed til sidst hiver op. "

Læs hele anmeldelsen her ( Pdf).

Et fabelagtigt blend på de egnstypiske druesorter: Garnache, Carignan og Tempranillo
Frisk frugt, næsten blomstret, med en fin og rund bouquet. Vi får en let lilla kant i glasset, smægtende duft af sollune brombær, blåbær, kul og urter. Nabo til kultområdet Priorat, hvor vinene nemt koster det tredobbelte!

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
59,95
Pris: 119,95
SPAR KRONER 360,-

Gran Sasso Sangiovese Terre di Chieti IGT, Abruzzo 2016

Gran Sasso kan spille lige op med langt dyrere Chiantier på samme drue. Jøsses, det er godt, det her!" Italiensspecialisten Anders Grøndahl blev blæst bagud af Gran Sassos Sangiovese. Men den er også god - saftig, ren, mørk og rig og lavet med en omhu, der er uhørt i prisklassen. Det vindomsuste område øst for Rom er garanti for vine med personlighed og karakter. 

Om tidligere årgang! 

Ugens vin og 94 points fra Anders Grøndahl
★★★★★ Niels Ehler
★★★★★ Vinavisen.dk
★★★★★ Herning Folkeblad.

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
69,95
Pris: 84,95
SPAR KRONER 90,-

Le Cirque Rouge Tautavel Roussillon 2014

BEST BUY:
★★★★★★ Finansbureauet
★★★★★ Vinavisen.dk
90 Point Robert Parker
- What looks to be another killer vintage for this cuvee

Genial sydfransk hitvin på en stensikker opskrift: Solmættet Grenache, lidt Carignan fra gamle stokke og en sjat Syrah. I direkte konkurrence med tre gange så dyre vine

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
64,95
Pris: 84,95
SPAR KRONER 120,-

Harewood Munda Biddi Shiraz Great Southern, Australien 2014

En brølende saftig shiraz fra middelhavslignende Blackwood Valley ca 300 km syd for Perth. Grønne dale, brusende floder og vinstokke i midten af det hele. Munda Biddi er lavet på perfekte druer, der gæres på rustfrit stål og får en duft i glasset af fuldmodne brombær, vilde kirsebær, viol og sort peber og en smule espresso og vanille fra fadlagringen. .
Outstanding Winery

★★★★★ James Halliday

★★★★★ Finansbureauet

★★★★ Ekstra Bladet 

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
89,95
Pris: 109,95
SPAR KRONER 120,-

 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her