Brdr. D's Vinhandel


3x5 stjerner til Grüner Veltliner 119,95 v/6 fl., SPAR 120 KR!
Smagekasse m. 6 fl. KUN 685 kr.

Petra Unger har andele i vinmarker med så prominente navne som Oberfeld, Gottschelle, Fuchaberg, Hintere Point, Zellerkreuz og Gaisberg. Det er stejle, knoldede marker, der kaster vine med tårnhøj mineralitet af sig. 

Du har også mulighed for at købe en smagekasse fra Petra, som giver et rigtig godt indblik i den fantastiske kvalitet hun laver. Få 6 vine for kun 685, spar 114,70 kr.

Ungers "Zieselrain" er på Østrigs nationaldrue Grüner Veltliner, og er nøje udvalgte druer fra markerne Oberfeld, Katzengraben, Hintere Point, Obere Point og Gottschelle. Vinen er fyldt med friske og syltede pærer, mandelskind, hvid peber, flot og rank syre og tydelig mineralitet. Lagret på rustfri stål.Petra Unger Ziesselrain Grüner Veltliner Kremstal, Østrig 2016

OM 2015:
★★★★★ Vinavisen.dk

★★★★★ Finansbureauet

★★★★★ Ekstra Bladet

Petra Ungers fremragende evner kan direkte smages i denne eminente Veltliner, der bugner af modne pærer, pink grape og hvid peber. Klassevin!

"Aroma, friskhed, syre – foruden ung blomst, vanille og en lang, blød eftersmag med fine drys af forsigtig anis. Rigtig nydelig og kompleks Grüner Veltliner, hvis kodeord er friskhed og syre – derfor er det også en fortrinlig og alsidig madvin. Ilt den 10 min.", Henrik Oldenburg

... læs mere
TILBUDSPRIS V/6 stk. KUN
119,95
Pris: 139,95
SPAR KRONER 120,-

Petra Unger smagekasse med 6 flasker fra Østrig.

Petra Unger er forholdsvis ny i Kremstal (1999), men er allerede definerende i området. Hendes vinmarker er placeret på begge sider af Donau på kanten af Kremstal ved begyndelsen af Wachau. Nu kan du prøve en smagekasse med det bedste fra hende. Naturligvis med Grüner Veltliner og Pinot Noir.

... læs mere
TILBUDSPRIS
685,00
Pris: 799,70
SPAR KRONER 114,70,-


 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her