Brdr. D's Vinhandel


KÆLDERKUP! 17 år gammel Cabernet fra Toscana KUN 199,95 v/6 fl. SPAR 50%

Vi har været på rov og fundet et toscansk mesterværk. Vi har fået et meget begrænset antal flasker, af en 17 år gammel Cabernet Sauvignon fra Rocca di Castagnoli. Vinen er kommet til danmark direkte fra Rocca di Castagnoli i 2016 og er perfekt drikkeklar netop nu.

Robert Parker har ikke anmeldt netop denne årgang, men har i andre årgange givet denne vin helt op til 94 point.

Buriano er Rocca di Castagnolis forrygende bud på noget så naturstridigt som en terroir-drevet cabernet sauvignon - altså en vin, der smager mere af Toscana end af cabernet. Det er til fulde lykkedes ved hjælp af lavt udbytte, omhu i tilvirkningen og et øje for vinens balance og harmoni. Buriano byder på mørk frugt, velstyret fad, noter af lakrids, kanel, vanille, kaffe og et delikat myntestrejf. Fremfor alt er det en vin i balance, hvor intet element får overtaget i harmonien. Meisterstück! Vi har fået lov til at købe et lille parti af den modne og lækre årgang 1999 - der stadig står som en flot toscanerårgang! Moden, men i fuld vigør.Rocca di Castagnoli Buriano Cabernet Sauvignon IGT, Toscana 1999

Halv pris ved blot 1 stk.

91 Point Vinhulen
★★★★★ Ekstra Bladet

18 år gammel Cabernet Sauvignon fra Rocca di Castagnoli, men med et umiskendeligt toscansk præg. Vilde hindbær, brombær, virginiatobak, kaffe og vanilje. Robert Parker har ikke anmeldt netop denne årgang, men har i andre årgange givet denne vin helt op til 94 point.

... læs mere
TILBUDSPRIS V/3 stk. KUN
199,95
Pris: 399,95
SPAR KRONER 600,-


 

For at afmelde nyhedsbrevet fra Brdr. D's Vinhandel - Klik her