Brdr. D's Vinhandel
Evohe, Garnacha, viñas viejas

Evohe, Garnacha, viñas viejas 2011

Det er tre ildsjæle, Ricardo Mosteo, svenskeren Henrik Heikel og Alfonso Mort, der står bag Evohé. Målet er at lave vin i særklasse fra gamle garnachastokke i det vinmæssigt afsides Aragonien i Nordspanien. Garnacha er blevet dyrket i Aragonien
siden det 12. århundrede, men kommer fra Sardinien, der på det tidspunkt var en del af kongeriget Aragonien. Derfor er druen på sin vis hjemmefødt i Aragonien, hvorefter den spreder sig til fx Rhône i Frankrig, hvor den i dag høster størst anerkendelse under navnet Grenache.
Tanken bag Evohé er centreret omkring de gamle vinstokkes potentiale,
hvorfor der høstes med så lavt hektarudbytte som muligt, manipuleres så lidt under vinifikationen som det lader sig gøre og på den måde får man vin, der
både er tæt, fyldig, elegant og terroir-tro.


GULDVINDER GRENACHES DU MONDE 2013!!!
Årgang 2010 har slået sin egen rekord ved også vinde GULD som en af verdens allerbedste vine på grenache/garnacha-druen. Prisen er i denne sammenhæng næsten latterligt lav!


2010-årgangen har fået 92 Point i Guia Penin

Om årgang 2009:

 • 92 Point Guia Penin
 • 5 Stjerner Vinavisen
  Denne rødvin er virkelig god - og til en rimelig pris. Den har en fin duft og en lækker og en kompleks krydret smag med karakter. Oplagt til en god kødret, der er lige så elegant.
 • 5 Stjerner Vinbladet
  Koncentreret, sødmefuld, rig duft pakket med modne kirsebær, strejf af viol. Fyldig, sødmefuld smag med modne tanniner dækket af moden frugt og sødmefuld eftersmag mættet med modne bær.  Der må være en del restsukker i vinen? Er  meget ren uden antydningen af fad, perfekt til det mere krydrede køkken.
 • 5 Stjerner Information
  Også fra den iberiske halvø kan man prøve en frugtmættet Evohé 2009, der er en lille aragonsk perle på gamle stokke. Der er varmt på de kanter, og man smager tydeligt de solmættede druer, der både giver en fyldig og behagelig vin, der købt i hele kasser oven i købet har en rigtig fornuftig pris.
 • 4 Stjerner Vinforum
  - Meget godt køb.


Vi har også vine fra Ribera del Duero og Ribera del Queiles.


TILBUD v/ 12 stk: 69,95 - SPAR 420,-

Pris: 104,95

stk.  
[ Læg i kurv ]