• Login
  • Kontakt
  • INDKØBSKURV 0 FLASKER • IALT 0,00 DKK
  • FRI FRAGT OM 2000,00 DKK / 24 FLASKER

Indkøbskurv

Du har 0 varer i din kurv
Brdr. D's Vin
Brdr. D's Vin
  • La Gitana Fino

    Sherry er det uopdagede land. La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    99,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 180,-
  • La Gitana Cream Heredad
    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    119,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 60,-
  • La Gitana Manzanilla

    La Gitana Manzanilla

    Aftensolen farver havet dyborange. Vinden er stadig lun, vinen kølig. Den smager salt, af grønne oliven, surdejsbrød og lime. Kræver en slurk til. Og en til. Et sted ristes der friskhøstede mandler og på kajen gør man klar til at give et par spande af Middelhavets små fisk en tur på grillen med lidt salt og citron. La Gitana Manzanilla fra Bodega Hidalgo i Sanlúcar er mere end en vin, det er selve destillatet af Sydspanien. 100% på palomino fino-druen, seks års lagring i områdets særlige solera-system under det særlige gærlag - flor - der har gjort sherryvin fra Jerez legendarisk i århundreder. Og så den salte vind fra floden Guadalquivrir, der inden den løber ud i havet, ånder liv i de ægte manzanilla-sherryer.

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    109,95
    Pris: 139,95
    SPAR KRONER 180,-
  • La Gitana Manzanilla Pasada Pastrana

    La Gitana Manzanilla Pasada Pastrana

    Verdens bedste manzanilla? Javier Hidalgo og hans gode ven, portvinsguden Cristiano van Zeller, besluttede sig i midt-1980'erne for at lave en enkeltmarks-manzanilla, der kunne konkurrere med de bedste franske vine. 12 års (!) lagring, druer udelukkende fra kalkrige marker og tussegamle stokke giver en vin, der har bid, kant, charme og en personlighed med dybder som russiske digte. At Parker giver 92 points og Penín 94 er næsten selvfølgeligheder i denne liga.

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    149,95
    Pris: 199,95
    SPAR KRONER 300,-
  • La Gitana Amontillado

    La Gitana Amontillado

    Amontillado er det bedste fra to verdener. En smule flor som en fino at give karakter og almindelig oxidation i soleraens mange forbundne tønder til at give dybde. En genial madvin, der kan klare stort set alt. Årsagen ligger blandt andet i vinmarkernes albariza-jord - hvid mergel bestående af ler, kalk og fossiler, der giver en heftig mineralitet til vinen. Nødder, urter, bark og tobak er blot nogle af smagenoterne i Hildalgo Gitanas smukke Amontillado.

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    159,95
    Pris: 199,95
    SPAR KRONER 240,-
  • La Gitana Olorosso

    La Gitana Olorosso

    Oloroso er den sande meditationsvin. Oxideret langsommeligt over en årrække til en uhørt grad af kompleksitet, gyldenmørkbrun som palisander og med en smægtende duft af ristede hasselnødder, skibslak, tobak og sorte liljer. Knastør som klipper i den andalusiske sol og med et raffineret bid. En klassisk nydelsesvin, der emmer ro, eftertanke og besindelse.

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    159,95
    Pris: 199,95
    SPAR KRONER 240,-
  • La Gitana Cream Alameda

    La Gitana Cream Alameda

    Cream er sherryverdenens bedste idé nogensinde. Koblingen af knastør oloroso med hvinende sød pedro ximénez giver kompleks, mahognifarvet salighed og enestående harmoni. Hedvin, som din mormor drak den, bare i en på alle områder opgraderet udgave, som banker konkurrenterne af banen. Søde svesker, kakao, fragilite, vanille, karamel og en rank friskhed gør Alameda til et mesterstykke udi det søde.

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    149,95
    Pris: 199,95
    SPAR KRONER 300,-
  • Celler La Muntanya Dolc

    Celler La Muntanya Dolc

    100% Malvasía. Fadgæret. 15,5% naturlig alkohol, ingen forstærkning. Honningrig og magisk. 94 points Guía Penín.

    Noget må gøres, tænkte de to spanske vinentusiaster, da de så hvor mange højkvalitetsvinmarker omkring deres hjemegn Muro, der producerede druer i verdensklasse fra gamle knortede stokke, men hvor vinmageriet var sjusket og uprofessionelt. Hvorfor ikke samle druerne fra alle disse marker og få topvinmagere til at lave vinene?

    Og som tænkt, så gjort. De begyndte at genoprette og undertiden genplante forladte og forsømte lokale vingårde og etablerede samtidig et vineri, der kunne honorere deres høje krav.
    I dag arbejder de med mere end 35 forskellige mikro-vinmarker i området omkring Alicante - syd for Valencia og inde i landet fra Spaniens østlige middelhavskyst. Alle de små microvinya har deres eget navn og terroir og alle dyrkes økologisk af lokale avlere. Nogle stokke er 100 år gamle, nogle måske endnu ældre, så det er et decideret kulturarvsprojekt, Celler de Muntanya er ude i!

    TILBUDPRIS
    Pris: 239,95
    SPAR KRONER ,-
  • Toro Albalá Montilla-Moriles Don PX 2010

    Toro Albalá Montilla-Moriles Don PX 2010

    Næsten rosintørre Pedro Ximenez-druer danner basis for denne vin, der er tæt på ekstrem. Vanvittig sød men med syre til at holde det hele på plads.

    Syd for Cordoba, i en gammel elkraftværk står fade med nogle af verdens største sherryer - sorte, vilde og søde, lavet på druer, der er blevet til rosiner i den andalusiske sol. En excentrisk opfinder, Antonio Sanchez, leder det hele og sender i ny og næ en samling på markedet, der som oftest blæser anmelderne fuldstændig omkuld.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    199,95
    Pris: 249,95
    SPAR KRONER 300,-
  • La Gitana PX Triana

    La Gitana PX Triana

    Pedro Ximénez-druer bagt i andalusisk sol, presset til sirupsagtig most, gæret og forstærket til ca 20% alkohol. 'PX' er et monster af sødme og intensitet, mere sirup og essens end vin, men alligevel lagdelt som fransk wienerbrød. Karamel, bagte figner, ahornsirup, lakrids, tobak - smagsnoterne er mange og mørke. Drik den i små glas eller hæld den ud over virkelig god vanilleis!

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    179,95
    Pris: 249,95
    SPAR KRONER 420,-
  • Toro Albalá Amontillado Viejisimo Solera 1922

    Toro Albalá Amontillado Viejisimo Solera 1922

    Amontillado fra en solera fra 1922! Gyldne dråber med en duft af nødder, røg og te fra ét af Jerez' mest egensindige sherryhuse.

    Syd for Cordoba, i en gammel elkraftværk står fade med nogle af verdens største sherryer - sorte, vilde og søde, lavet på druer, der er blevet til rosiner i den andalusiske sol. En excentrisk opfinder, Antonio Sanchez, leder det hele og sender i ny og næ en samling på markedet, der som oftest blæser anmelderne fuldstændig omkuld. Denne amontillado stammer fra en solera grundlagt i 1922 - en del af vinen er således ældgammel og gennemsnitsalderen holdes omkring de 35 år. Skøn, sprød og med masser af dybde, finesse og særpræg. Med andre ord: Luk døren, sæt dig i din bedste stol, hæld et solidt glas op af denne perle og nyd for fulde drag. 90 point Parker
    "The NV Amontillado Viejisimo Solera 1922 Marques De Poley, produced from Pedro Ximenez grapes aged in a solera of old American oak barrels under flor and later put through oxidative aging. It wears a medium amber color with green edges denoting old age (around 35 years) and a creamy nose of sweet hazelnuts, spices and a touch of smoke. Medium-bodied, with lively acidity and pungent flavors, it ends with an intense, bitter finish. Drink 2013-2016.

    This is a peculiar winery, a little eccentric and unusual, a family affair created in 1922 although their roots can be traced back to the 19th century. The core of the winery is located inside an old electricity plant in Aguilar de la Frontera, south of Cordoba, in the heart of the Montilla-Moriles appellation and directed by collector, inventor and entrepreneur Antonio Sanchez. They sell 650,000 liters of wine per year, of which 40% is exported and sold in 27 different countries. They are growing in the US, the UK, Australia, and also with increasing interest in Asia, “mainly for the sweet wines,” Antonio Sorgato, the export manager of the firm, tells me. “We are selling sweet wines, but Fino, it’s much more difficult.” This is not something unique to them, as the whole Montilla-Moriles is better known for its sweet, dark, unctuous Pedro Ximenez wines. All the wines they produce are of course fermented from Pedro Ximenez white grapes, but for the sweet wines the grapes are sun-dried, dehydrated into raisins, and the resulting wine is brown in color which gets darker as the wine ages and concentrates in barrel. The oldest examples are an opaque black with an amber rim as dense as motor oil. They have a most impressive collection of single vintage PX wines going back to the time of the Second World War."

    TILBUDPRIS
    Pris: 299,95
    SPAR KRONER ,-
  • La Gitana Palo Cortado 20års

    La Gitana Palo Cortado 20års

    Palo Cortado er sherryuniversets limited edition. En gang imellem går et fino-fad sine egne veje og smider sit flor, begynder at blive mørkere og få rig oloroso-krop samtidig med at det bevarer sin delikate amontillado-næse. Elegance og fylde. 20 år gammel PC er uden diskussion et klenodie, som man bør unde sig selv mindst én gang (om måneden?). Magisk dyb, filigranagtig elegance, silkeblød struktur. 

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS
    Pris: 449,95
    SPAR KRONER ,-
  • Toro Albala, PX 1962 Sherry Hedvin

    Toro Albala, PX 1962 Sherry Hedvin

    The 1962 Don PX Reserva Especial is pitch black, dense as (used) motor oil, medicinal and balsamic, with a grassy nose of licorice, black olives, roasted coffee, smoke and ash, very intense and expressive in the palate, spicy (nutmeg) with incredible length, perhaps not as integrated as the 49 and 46. These wines have to be tasted to be believed. It was bottled after 49 years aging in bota. Drink 2013-2040. This is a peculiar winery, a little eccentric and unusual, a family affair created in 1922 although their roots can be traced back to the 19th century. 95 Point - Robert Parker

    The core of the winery is located inside an old electricity plant in Aguilar de la Frontera, south of Cordoba, in the heart of the Montilla-Moriles appellation and directed by collector, inventor and entrepreneur Antonio Sanchez. They sell 650,000 liters of wine per year, of which 40% is exported and sold in 27 different countries. They are growing in the US, the UK, Australia, and also with increasing interest in Asia, 'mainly for the sweet wines,' Antonio Sorgato, the export manager of the firm, tells me. 'We are selling sweet wines, but Fino, it’s much more difficult.' This is not something unique to them, as the whole Montilla-Moriles is better known for its sweet, dark, unctuous Pedro Ximenez wines. All the wines they produce are of course fermented from Pedro Ximenez white grapes, but for the sweet wines the grapes are sun-dried, dehydrated into raisins, and the resulting wine is brown in color which gets darker.

    TILBUDPRIS
    Pris: 1.999,95
    SPAR KRONER ,-
  • Toro Albala, PX 1949 Sherry Hedvin

    Toro Albala, PX 1949 Sherry Hedvin

    The 1949 Don PX Reserva Especial differs from the other old wines from the winery as it is less dark, it even has a (very dark) translucent tone compared with the others, maybe because it has 2% more alcohol. It feels incredibly elegant and balanced, fresher in comparison than the beasts from 1962 and 1946, medicinal, full of spicy notes of cinnamon, cloves, a touch of ash, and the smell of an antique shop. The palate is fluid, sweet and fresh. Putting a drinking window to these wines feels a bit silly. You should drink it whenever you have the occasion. 97 Point - Robert Parker

    Drink 2013-2040. This is a peculiar winery, a little eccentric and unusual, a family affair created in 1922 although their roots can be traced back to the 19th century. The core of the winery is located inside an old electricity plant in Aguilar de la Frontera, south of Cordoba, in the heart of the Montilla-Moriles appellation and directed by collector, inventor and entrepreneur Antonio Sanchez... All the wines they produce are of course fermented from Pedro Ximenez white grapes, but for the sweet wines the grapes are sun-dried, dehydrated into raisins, and the resulting wine is brown in color which gets darker as the wine ages and concentrates in barrel. The oldest examples are an opaque black with an amber rim as dense as motor oil. They have a most impressive collection of single vintage PX wines going back to the time of the Second World War.

    TILBUDPRIS
    Pris: 1.999,95
    SPAR KRONER ,-
  • Toro Albala PX (100 point Parker) 1946

    Toro Albala PX (100 point Parker) 1946

    Overjordisk PX'er fra 1946 (!) - tyk som olie, pakket med figen, lakrids, balsamico, oliven, karamel og hundrede andre, identificerbare dufte. Det er selvfølgelig en 100-pointsvin - det kan umuligt blive bedre!

    Syd for Cordoba, i en gammel elkraftværk står fade med nogle af verdens største sherryer - sorte, vilde og søde, lavet på druer, der er blevet til rosiner i den andalusiske sol. En excentrisk opfinder, Antonio Sanchez, leder det hele og sender i ny og næ en samling på markedet, der som oftest blæser anmelderne fuldstændig omkuld. Senest denne overjordiske PX'er fra 1946 (!) - tyk som olie, pakket med figen, lakrids, balsamico, oliven, karamel og hundrede andre, identificerbare dufte.
    Det er selvfølgelig en 100-pointsvin - det kan umuligt blive bedre! 100 point Parker
    "The 1946 Don PX Convento Seleccion produced with Pedro Ximenez grapes dehydrated under the sun at the time of the Second World War, was only bottled in September 2011. This is an extreme wine, my first descriptor was ultra-mega-super concentrated. It is unbelievably powerful, both in the nose and the palate, full of umami, with sweet cinnamon, Christmas cake, camphor, petrol, lemongrass, Belgian chocolate and butter. Incredibly complex and rich, sweet, balanced and smooth in the palate, it is both very sweet and somehow salty, and with time it develops a black olive note. It combines the texture of the 1962 and the elegance of the 1949. It is as decadent as it gets. 825 bottles were produced. This wine will survive all of us. These wines are kept for generations and offered in very small quantities, but it’s amazing that you can still buy and drink something so old, and I’m even tempted to say that it might represent good value for what it is. A real tour de force sweet wine. Drink it if you ever have the privilege to do so from 2013-2060."

    TILBUDPRIS
    Pris: 1.999,95
    SPAR KRONER ,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nyheder og gode tilbud - direkte i din indbakke.

Indtast dit navn og email herunder

TILMELD NYHEDSBREV