• Login
  • Kontakt
  • INDKØBSKURV 0 FLASKER • IALT 0,00 DKK
  • FRI FRAGT OM 2000,00 DKK / 24 FLASKER

Indkøbskurv

Du har 0 varer i din kurv
Brdr. D's Vin
Brdr. D's Vin
  • La Gitana Fino

    Sherry er det uopdagede land. La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    99,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 180,-
  • La Gitana Cream Heredad
    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    119,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 60,-
  • La Gitana Manzanilla

    La Gitana Manzanilla

    Aftensolen farver havet dyborange. Vinden er stadig lun, vinen kølig. Den smager salt, af grønne oliven, surdejsbrød og lime. Kræver en slurk til. Og en til. Et sted ristes der friskhøstede mandler og på kajen gør man klar til at give et par spande af Middelhavets små fisk en tur på grillen med lidt salt og citron. La Gitana Manzanilla fra Bodega Hidalgo i Sanlúcar er mere end en vin, det er selve destillatet af Sydspanien. 100% på palomino fino-druen, seks års lagring i områdets særlige solera-system under det særlige gærlag - flor - der har gjort sherryvin fra Jerez legendarisk i århundreder. Og så den salte vind fra floden Guadalquivrir, der inden den løber ud i havet, ånder liv i de ægte manzanilla-sherryer.

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    109,95
    Pris: 139,95
    SPAR KRONER 180,-
  • La Gitana Manzanilla Pasada Pastrana

    La Gitana Manzanilla Pasada Pastrana

    Verdens bedste manzanilla? Javier Hidalgo og hans gode ven, portvinsguden Cristiano van Zeller, besluttede sig i midt-1980'erne for at lave en enkeltmarks-manzanilla, der kunne konkurrere med de bedste franske vine. 12 års (!) lagring, druer udelukkende fra kalkrige marker og tussegamle stokke giver en vin, der har bid, kant, charme og en personlighed med dybder som russiske digte. At Parker giver 92 points og Penín 94 er næsten selvfølgeligheder i denne liga.

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    149,95
    Pris: 199,95
    SPAR KRONER 300,-
  • La Gitana Amontillado

    La Gitana Amontillado

    Amontillado er det bedste fra to verdener. En smule flor som en fino at give karakter og almindelig oxidation i soleraens mange forbundne tønder til at give dybde. En genial madvin, der kan klare stort set alt. Årsagen ligger blandt andet i vinmarkernes albariza-jord - hvid mergel bestående af ler, kalk og fossiler, der giver en heftig mineralitet til vinen. Nødder, urter, bark og tobak er blot nogle af smagenoterne i Hildalgo Gitanas smukke Amontillado.

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    159,95
    Pris: 199,95
    SPAR KRONER 240,-
  • La Gitana Olorosso

    La Gitana Olorosso

    Oloroso er den sande meditationsvin. Oxideret langsommeligt over en årrække til en uhørt grad af kompleksitet, gyldenmørkbrun som palisander og med en smægtende duft af ristede hasselnødder, skibslak, tobak og sorte liljer. Knastør som klipper i den andalusiske sol og med et raffineret bid. En klassisk nydelsesvin, der emmer ro, eftertanke og besindelse.

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    159,95
    Pris: 199,95
    SPAR KRONER 240,-
  • La Gitana Cream Alameda

    La Gitana Cream Alameda

    Cream er sherryverdenens bedste idé nogensinde. Koblingen af knastør oloroso med hvinende sød pedro ximénez giver kompleks, mahognifarvet salighed og enestående harmoni. Hedvin, som din mormor drak den, bare i en på alle områder opgraderet udgave, som banker konkurrenterne af banen. Søde svesker, kakao, fragilite, vanille, karamel og en rank friskhed gør Alameda til et mesterstykke udi det søde.

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    149,95
    Pris: 199,95
    SPAR KRONER 300,-
  • La Gitana PX Triana

    La Gitana PX Triana

    Pedro Ximénez-druer bagt i andalusisk sol, presset til sirupsagtig most, gæret og forstærket til ca 20% alkohol. 'PX' er et monster af sødme og intensitet, mere sirup og essens end vin, men alligevel lagdelt som fransk wienerbrød. Karamel, bagte figner, ahornsirup, lakrids, tobak - smagsnoterne er mange og mørke. Drik den i små glas eller hæld den ud over virkelig god vanilleis!

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    179,95
    Pris: 249,95
    SPAR KRONER 420,-
  • La Gitana Palo Cortado 20års

    La Gitana Palo Cortado 20års

    Palo Cortado er sherryuniversets limited edition. En gang imellem går et fino-fad sine egne veje og smider sit flor, begynder at blive mørkere og få rig oloroso-krop samtidig med at det bevarer sin delikate amontillado-næse. Elegance og fylde. 20 år gammel PC er uden diskussion et klenodie, som man bør unde sig selv mindst én gang (om måneden?). Magisk dyb, filigranagtig elegance, silkeblød struktur. 

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS
    Pris: 449,95
    SPAR KRONER ,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nyheder og gode tilbud - direkte i din indbakke.

Indtast dit navn og email herunder

TILMELD NYHEDSBREV