• Login
  • Kontakt
  • INDKØBSKURV 0 FLASKER • IALT 0,00 DKK
  • FRI FRAGT OM 2000,00 DKK / 24 FLASKER

Indkøbskurv

Du har 0 varer i din kurv
Brdr. D's Vin
Brdr. D's Vin
  • Madeira, Barbeito 5 års Boal 50 cl

    Madeira, Barbeito 5 års Boal 50 cl

    Boal 5 års fra Madeira Barbeito er en halvsød hedvin med smag af tørrede frugter og med delikat krydring. Fremragende som et lille ekstra glas efter middagen og et indlysende valg til rigtig mange desserter f.eks. chokoladekage, frugttærter og vaniljeis med karamelliserede frugter.

    ★★★★★★ Finansbureauet:

    Kommentar: Utrolig lækker cremet og imødekommende Boal Madeira med fascinerende næse med noter af ristede kastanjer og figner og lækker karamelmund med righoldige mængder hasselnødder, mokka og marcipan. Fantastisk køb til prisen.

    ★★★★★ Vinavisen:

    "Madeira-typen Bual er den halvsøde, her i en meget lækker, elegant og fornem udgave. Der er mindelser om sherry i smagen samt noter af ophold på egetræsfade."

    TILBUDPRIS
    99,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 30,-
  • Madeira, Barbeito 5års Delvino Dry 50 cl

    Madeira, Barbeito 5års Delvino Dry 50 cl

    Fremragende som et lille ekstra glas efter middagen og et indlysende valg til rigtig mange desserter f.eks. chokoladekage, frugttærter og vaniljeis med karamelliserede frugter.

    TILBUDPRIS
    99,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 30,-
  • Madeira, Barbeito 5 års Malvasia 50 cl

    Madeira, Barbeito 5 års Malvasia 50 cl

    FINANSBUREAUET★★★★★★

    VINAVISEN★★★★★

    Denne rene Malvasia eller Malmsay, som nogle af de andre producenter vælger at kalde druen, er en fremragende introduktion til den søde side af Vinhos Barbeito spændende univers af Madeira vine.

    Druerne er høstet fra forskellige parceller oppe på Arco de São Jorge, hvor forskellige familier, nogle i 6. og 7. generation, passer og plejer vinstokkene. Druerne køres ned til vingården på små lastbiler hvor de presses og påbegynder deres gæring i rustfrit stål. En gæring som standses med ethanol, når restsukkeret nærmer sig de 100g pr. liter. Herefter hviler vinen i 5 år på franske fade efter den såkaldte Canteiro metode hvor modningen sker ved høje temperaturer, der udløser en årlig fordampning på omkring 3%.

    Resultatet er en Madeira, der er gylden i farven, men ikke så mørk som hos visse andre producenter som stadig snyder med karamel. Der er en dejlig, næsten forførende duft af honning og røgede mandler, der får et frisk pust fra eksotisk mango og moden citron, og festen fortsætter i munden hvor karamelliserede æbler og figenmarmelade støder til uden at den underliggende friskhed går fløjten.

    Fremragende som et lille ekstra glas efter middagen og et indlysende valg til rigtig mange desserter f.eks. chokoladekage, frugttærter og vaniljeis med karamelliserede frugter.

    ★★★★★★ Finansbureauet:

    Kommentar: Malvasia Madeira i storcharmør udgave med Amaretto og chokolade i den overdådige næse og nøddedomineret sødmefuld mund med righoldige noter af vanilje, valnødder, ristede hasselnødder og brun farin i skøn forening. Stor fornøjelse.

    ★★★★★ Vinavisen 

    Af de fire klassiske madeira-typer er Malvasia den sødeste. Her er den i en rigtig god udgave til en attraktiv pris. Smagen er ret "julet" med en lækker sødme, men også med en syre, der afbalancerer sødmen. Den kan også beskrives som lidt "støvet" efter fadlagringen. Prøv den fx til en ikke alt for sød dessert.

    TILBUDPRIS
    99,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 30,-
  • Madeira, Barbeito Verdelho 1966 Hedvin

    Madeira, Barbeito Verdelho 1966 Hedvin

    Smag Barbeitos enestående vintage-madeiraer. Hedvinsverdenens oversete diamanter fra den solbeskinnede ø. Vidnesbyrd fra en svunden tid!

    Vinhos Barbeito blev grundlagt umiddelbart efter 2. verdenskrig af Mario Barbeito, der havde opkøbt gamle fade med gylden madeira igennem årene.
    Siden har man hvert år opkøbt druer fra små bønder og vinificeret dem omhyggeligt og efterfølgende lagret dem.
    I den store madeirasmagning i Wine Spectator i 1999, blev
    Barbeito den suveræne vinder med 97 point til Malvasia
    1900 (samlet 1. plads), 95 point til Malvasia 1948, 94 point
    til Sercial 1910 og 93 point til Malvasia 1954.
    Ikke bare er Barbeitos vine ofte de suveræne vindere
    ved internationale smagninger, men også herhjemme
    er pressen overvældet.
    Således måtte Smag & Behags Henrik Oldenbourg give topkarakterer til 8 ud af 13 smagte vine. Og skrev bl.a. om Verdelho 1929:
    “Smagen er et orgie af nødder, sirup, flødekarameller”
    Om Verdelho 1850: “Formidabel vin. Jeg griber mig selv i at
    tildele den 6 glas eller 100 points med pil opad”.

    Verdelho:
    Medium tør, med aromaer af tørret frugt, honning og
    nødder.

    TILBUDPRIS
    Pris: 1.499,95
    SPAR KRONER ,-
  • Madeira, Barbeito Sercial 1978

    Madeira, Barbeito Sercial 1978

    Smag Barbeitos enestående vintage-madeiraer. Hedvinsverdenens oversete diamanter fra den solbeskinnede ø. Vidnesbyrd fra en svunden tid!

    Vinhos Barbeito blev grundlagt umiddelbart efter 2. verdenskrig af Mario Barbeito, der havde opkøbt gamle fade med gylden madeira igennem årene.
    Siden har man hvert år opkøbt druer fra små bønder og vinificeret dem omhyggeligt og efterfølgende lagret dem.
    I den store madeirasmagning i Wine Spectator i 1999, blev
    Barbeito den suveræne vinder med 97 point til Malvasia
    1900 (samlet 1. plads), 95 point til Malvasia 1948, 94 point
    til Sercial 1910 og 93 point til Malvasia 1954.
    Ikke bare er Barbeitos vine ofte de suveræne vindere
    ved internationale smagninger, men også herhjemme
    er pressen overvældet.
    Således måtte Smag & Behags Henrik Oldenbourg give topkarakterer til 8 ud af 13 smagte vine. Og skrev bl.a. om Verdelho 1929:
    “Smagen er et orgie af nødder, sirup, flødekarameller”
    Om Verdelho 1850: “Formidabel vin. Jeg griber mig selv i at
    tildele den 6 glas eller 100 points med pil opad”.

    Sercial:
    Er en tør aperitif-egnet vin. Let men velduftende, ofte
    med god fylde og frisk syre.

    TILBUDPRIS
    Pris: 2.499,95
    SPAR KRONER ,-
  • Madeira, Barbeito Sercial  1938

    Madeira, Barbeito Sercial 1938

    Smag Barbeitos enestående vintage-madeiraer. Hedvinsverdenens oversete diamanter fra den solbeskinnede ø. Vidnesbyrd fra en svunden tid!

    Vinhos Barbeito blev grundlagt umiddelbart efter 2. verdenskrig af Mario Barbeito, der havde opkøbt gamle fade med gylden madeira igennem årene.
    Siden har man hvert år opkøbt druer fra små bønder og vinificeret dem omhyggeligt og efterfølgende lagret dem.
    I den store madeirasmagning i Wine Spectator i 1999, blev
    Barbeito den suveræne vinder med 97 point til Malvasia
    1900 (samlet 1. plads), 95 point til Malvasia 1948, 94 point
    til Sercial 1910 og 93 point til Malvasia 1954.
    Ikke bare er Barbeitos vine ofte de suveræne vindere
    ved internationale smagninger, men også herhjemme
    er pressen overvældet.
    Således måtte Smag & Behags Henrik Oldenbourg give topkarakterer til 8 ud af 13 smagte vine. Og skrev bl.a. om Verdelho 1929:
    “Smagen er et orgie af nødder, sirup, flødekarameller”
    Om Verdelho 1850: “Formidabel vin. Jeg griber mig selv i at
    tildele den 6 glas eller 100 points med pil opad”.

    Sercial:
    Er en tør aperitif-egnet vin. Let men velduftende ofte
    med god fylde og frisk syre.

    TILBUDPRIS
    Pris: 2.999,95
    SPAR KRONER ,-
  • Madeira, Barbeito Boal 1863

    Madeira, Barbeito Boal 1863

    Smag Barbeitos enestående vintage-madeiraer. Hedvinsverdenens oversete diamanter fra den solbeskinnede ø. Vidnesbyrd fra en svunden tid!

    Vinhos Barbeito blev grundlagt umiddelbart efter 2. verdenskrig af Mario Barbeito, der havde opkøbt gamle fade med gylden madeira igennem årene.
    Siden har man hvert år opkøbt druer fra små bønder og vinificeret dem omhyggeligt og efterfølgende lagret dem.
    I den store madeirasmagning i Wine Spectator i 1999, blev
    Barbeito den suveræne vinder med 97 point til Malvasia
    1900 (samlet 1. plads), 95 point til Malvasia 1948, 94 point
    til Sercial 1910 og 93 point til Malvasia 1954.
    Ikke bare er Barbeitos vine ofte de suveræne vindere
    ved internationale smagninger, men også herhjemme
    er pressen overvældet.
    Således måtte Smag & Behags Henrik Oldenbourg give topkarakterer til 8 ud af 13 smagte vine. Og skrev bl.a. om Verdelho 1929:
    “Smagen er et orgie af nødder, sirup, flødekarameller”
    Om Verdelho 1850: “Formidabel vin. Jeg griber mig selv i at
    tildele den 6 glas eller 100 points med pil opad”.

    Bual eller Boal:
    Er generelt fyldige, rige og opulente vine. Fantastiske
    til lettere desserter.

    TILBUDPRIS
    Pris: 7.999,95
    SPAR KRONER ,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nyheder og gode tilbud - direkte i din indbakke.

Indtast dit navn og email herunder

TILMELD NYHEDSBREV