• Login
  • Kontakt
  • INDKØBSKURV 0 FLASKER • IALT 0,00 DKK
  • FRI FRAGT OM 2000,00 DKK / 24 FLASKER

Indkøbskurv

Du har 0 varer i din kurv
Brdr. D's Vin
Brdr. D's Vin

AVANCERET SØGNING

  • Pierre Laplace Aramis Reflet doré, Madiran 2013

    Pierre Laplace Aramis Reflet doré, Madiran 2013

    Familien Laplace har gyldne hænder. Her står de bag et gascognsk bud på en Sauternes - aromaer af ananas, syltet citron, grape og creme brulee.

    I Gascogne laver familien Laplace fortryllende vin på slottet Chateau d’Aydie med Pyrenæerne som imponerende bagtæppe. Deres søde Aramis er et flot eksempel på de sjældne, men uforlignelige lokale dessertvine. Druerne er Petit Manseng (70% ) og Gros Manseng (30%) og vinen er hverken for sød eller for tør, men med balance og harmoni i højsædet. Som en bedre Sauternes har den aromaer af ananas, syltet citron, grapefrugt og creme brulee.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    89,95
    Pris: 109,95
    SPAR KRONER 120,-
  • Coteaux du Layon Broche Ampelidae, Loire 2014
    TILBUDPRIS
    Pris: 189,95
    SPAR KRONER ,-
  • Chaume Brochet (Ampelidae) 0,5l, Loire 2011

    Chaume Brochet (Ampelidae) 0,5l, Loire 2011

    Forrygende, mirabellepakket dessertvin med Chenin Blancs berømte syrebid som balancegiver.

    Frédéric Brochet laver vin i Quarts de Chaume-appellationen, hvor Chenin Blanc når sit søde højdepunkt i en eksplosion af vokslys, bløde, bristefærdige gule mirabeller, kvæde, melon, abrikos og mispel stramt styret af en næsten overnaturlig mineralitet stammende direkte fra den skiferrige undergrund. Potentiale til mange års lagring.

    TILBUDPRIS
    Pris: 189,95
    SPAR KRONER ,-
  • Domaine Piquemal Rivesaltes Ambré l'Âge de Raison

    Domaine Piquemal Rivesaltes Ambré l'Âge de Raison

    Et kvart århundrede gammelt eksempel på Frankrigs glemte guld: Hedvinene fra det allersydligste syd. Intens, ravfarvet, rosin, karamel, tobak, elegant. Som en god portvin, bare meget sjovere!

    I det allersydligste hjørne af Frankrig, i området omkring Perpignan, laves nogle af verdens mest interessante og desværre også mest oversete hedvine, bla. i byerne Rivesaltes og Banyuls. Vin doux naturels hedder de - fyldige og flotte vine på de tre grenachedruer, noir, blanc og gris. Fremstillingsmåden er næsten ligesom for portvin. Denne vin fra det kvalitetsbevidste Domaine Piquemal med navnet l'Âge de Raison - fornuftens tidsalder - er fadlagret i hele ca 25 år og har opnået en enorm dybde, en ravgylden farve samt noter af appelsinskal, karamel, tobak, friske valnødder, te, læder og tørret abrikos. Ekstremt elegant og virkelig en vin til de meditative vinteraftener.

    Prisen skal også have et ord med på vejen: Fordi Frankrigs vin doux naturels aldrig har fået særlig meget presse, er de ikke bare rimelige i pris, men nærmest billige - kvaliteten og den lange lagring taget i betragtning. Prøv at finde vin med tilsvarende kompleksitet og alder fra Porto fx - så er prisen hurtigt det dobbelte eller mere! 54f5adb7574e6 Vinavisen.dk

    TILBUDPRIS
    Pris: 199,95
    SPAR KRONER ,-
  • Tautavel Eclat Tuilé Rivesaltes

    Tautavel Eclat Tuilé Rivesaltes

    Hvordan pokker klemmer man så meget fløjsblød hyggelighed, utæmmelig storcharme og rosinmættet lækkersødme ned i én flaske? Tautavels mesterlige Eclat Tuilé er et teglstensfarvet dessertvinsmirakel. Eller hvis man er til den slags: Skip desserten og drik et ekstra glas Eclat Tuilé. Uundværlig i hele juletiden og selvskreven til risalamande.

    100% Sydfrankrigs hofdrue grenache fra sydvendt mark. Lagret på store, gamle fade med langsom oxydering, der giver en smuk rødgylden farve til denne fortryllende vin, der bygger på en lang tradition for området omkring Rivesaltes. Pris-kvalitet-forholdet er - fx sammenlignet med portvin - uden for konkurrence, og det er svært at se hvor i vinverdenen, man får samme grad af kompleksitet, lag-på-lag af frugt, duft af korender, kakao og kanel og smægtende mundfornemmelse som her. 

    TILBUDPRIS V/2 stk. KUN
    149,95
    Pris: 199,95
    SPAR KRONER 100,-
  • Gourry de Chadeville Pineau des Charentes Blanc

    Gourry de Chadeville Pineau des Charentes Blanc

    Klasse-pineau fra den regerende mester, Pierre Gourry. Saftig, hvid druemost blandet med topcognac og derefter lagret på gamle fade. En af Frankrigs mest originale dessertvine.

    Hos Gourry de Chadeville lagres deres fremragende Pineau de Charentes væsentlig længere end gennemsnittet, hvilket bevirker at cognac og vin forenes på yderst harmonisk vis. Fremstillet ved at den færdige cognac blandes med frisk og ugæret druemost fra Ugni Blanc-druen. Her bruger Pierre Gourry oftest fuldt modne druer for at opnå mere sødme i den færdige vin.

    Blandingen sker i blandingsforholdet 20% cognac og 80% ugæret most, der efterfølgende lagres på cognacfade af det fineste Limousin-eg. Resultat: En unik Pineau, der i næsen efterlader et flot aftryk af Cognac og lagringstiden afstedkommer lag på lag af smagsindtryk. En ekstremt alsidig dessertvin.

    TILBUDPRIS
    Pris: 229,95
    SPAR KRONER ,-
  • Gourry de Chadeville Pineau des Charentes Rosé

    Gourry de Chadeville Pineau des Charentes Rosé

    Pineau på en basis af merlot og cabernet sauvignon tilsat et ordentligt bløp Grande Champagne-cognac og så fadlagret i nogle år. En gudedrik.

    Hos Gourry de Chadeville lagres deres fremragende Pineau de Charentes væsentlig længere end gennemsnittet. Her mellem 36 og 48 mdr, hvilket bevirker at cognac og vin forenes på yderst harmonisk vis. Fremstillet ved at den færdige cognac blandes med frisk og ugæret druemost fra merlot og cabernet-druer. Her bruger Pierre Gourry oftest fuldt modne druer for at opnå mere sødme i den færdige vin.

    Blandingen sker i blandingsforholdet 20% cognac og 80% ugæret most, der efterfølgende lagres på cognacfade af det fineste Limousin-eg. Resultat: En unik Pineau, der i næsen efterlader et flot aftryk af Cognac med indslag af røde druer, blommeskind og mandel.

    TILBUDPRIS
    Pris: 249,95
    SPAR KRONER ,-
  • Vignerons Tautavel Rivesaltes Ambrée  1990

    Vignerons Tautavel Rivesaltes Ambrée 1990

    Sydfrankrigs glemte guld - ravfarvet dessertvin med enorm dybde, kompleksitet og raffinement. Valnødder, appelsinskal og lynghonning vælder op af glasset i dette vellagrede mirakel.

    Tautavel-bønderne laver fænomenale røde og hvide vine, men naturligvis også den sydfranske dessertvinsspecialitet vin doux naturel: Nogle af verdens mest interessante og desværre også mest oversete hedvine, typisk fra byerne Rivesaltes og Banyuls. Fyldige og flotte vine på de tre grenachedruer, noir, blanc og gris plus lidt Macabeu. Fremstillingsmåden er næsten ligesom for portvin.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    249,95
    Pris: 279,95
    SPAR KRONER 180,-
  • Brochet Quarts de Chaume Grand Cru, Loire 2011

    Brochet Quarts de Chaume Grand Cru, Loire 2011

    Én af verdens bedste søde vine, intet mindre. Potentiale til et liv på mindst 50 år. Honning, lilje, pære og sten. Fantastisk!

    Frédéric Brochet laver vin på Chateau Bellerive, der ejer 25% af markarealet i Quarts de Chaume, hvor Chenin Blanc når sit søde højdepunkt i en eksplosion af vokslys, kvæde, melon, abrikos og mispel stramt styret af en næsten overnaturlig mineralitet stammende direkte fra den skiferrige undergrund. Potentialet til lagring er næsten uendeligt - i hvert fald +50 år! Quarts de Chaume er konsekvent én af verdens fineste og mest oversete søde vine.

    TILBUDPRIS
    Pris: 299,95
    SPAR KRONER ,-
  • Gourry de Chadeville Pineau des Charentes Très Vieux

    Gourry de Chadeville Pineau des Charentes Très Vieux

    Ekstrem Pineau de Charentes, fadlagret 15 år på cognacfade. Næsen levner ingen tvivl om samhørigheden med Cognac. I smagen forstås hvorfor Gourry de Chadeville tilhører eliten af Pineau-producenter.

    Hos Gourry de Chadeville lagres deres fremragende Pineau de Charentes væsentlig længere end gennemsnittet. Her mellem 10 og 15 år, hvilket bevirker at cognac og vin forenes på yderst harmonisk vis. Fremstillet ved at den færdige cognac blandes med frisk og ugæret druemost fra Ugni Blanc-druen. Her bruger Pierre Gourry oftest fuldt modne druer for at opnå mere sødme i den færdige vin.

    Blandingen sker i blandingsforholdet 20% cognac og 80% ugæret most, der efterfølgende lagres på cognacfade af det fineste Limousin-eg. Resultat: En unik Pineau, der i næsen efterlader et flot aftryk af Cognac og lagringstiden afstedkommer lag på lag af smagsindtryk. En ekstremt alsidig dessertvin.

    TILBUDPRIS
    Pris: 299,95
    SPAR KRONER ,-
  • Château Suduiraut, Sauternes 1er Cru, 2002

    Château Suduiraut, Sauternes 1er Cru, 2002

    Château Suduirauts en af de førende producenter i Sauternes. Château Suduiraut har lidt under 90 hektar vinmarker, med Château d'Yquem's som nabo, som er den ypperste vinproducent i Surternes, men den koster gerne 3 til 5 gange så meget. Derfor sammenlignes vinen fra Château Suduiraut og ofte med naboslottets vine. Og Suduiraut er afgjort en af sauternes vigtigste producenter. En hus som laver enestående vin, hvert år!

    TILBUDPRIS
    Pris: 569,95
    SPAR KRONER ,-
  • Domaine Bott-Geyl Pinot Gris Sonnenglanz DSelection Grains Nobles 1997

    Domaine Bott-Geyl Pinot Gris Sonnenglanz DSelection Grains Nobles 1997

    98 parkerpoint til denne monstervin er kun forståeligt. En decideret bombe under tungen og den foreløbige krone på værket i Jean-Christophe Botts evendelige jagt på den sublime kvalitet.

    98 point Parker:
    "Sweet botrytis can be discerned in as yet unformed aromas of the huge, hyper-concentrated 2000 Pinot Gris Sonnenglanz Selection de Grains Nobles. This head-turner has searing acidity to match its creamy, velvety-textured peach and apricot-dominated character. It is extremely sweet, luxurious, and has a remarkable finish. Projected maturity: 2007-2030. The youthful Jean-Christophe Bott, this winery's winemaker and director, believes 2000 "is not an exceptional vintage, yet is outstanding. The last extraordinary year we had was 1990. That being said, the 2000s all have beautiful richness of fruit and some have excellent acidity."

    Jean-Cristophe Bott er en alsacisk cowboy, der tager chancer, høster sent og løber risici, hvor andre spiller mere sikkert spil. Svoren biodynamiker ligesom mentoren Zind-Humbrecht og det kan smages i vinenes utrolige intensitet. Altid inciterende nerve, markant personlighed og en fedme og fylde, der er balanceret af mineralitet, kridt og krydderi.

    TILBUDPRIS
    Pris: 639,95
    SPAR KRONER ,-
  • Domaine Puig-Parahy Rivesaltes 1969

    Domaine Puig-Parahy Rivesaltes 1969

    En regulær perle fra Frankrigs mest underseatede sødvinsregion Roussillon. Med små halv hundrede år på bagen er kompleksiteten øredøvende: Mynte, granatæble, pomerans, kirsebærlikør, marcipan, nødder, skovbund, tjære osv....

    I den franske del af Pyrenæerne, sydøst for Perpignan, ligger Domaine Puig-Parahÿ, som bestemt ikke er nybegyndere, når det kommer til at vride velsmag ud af områdets særlige terroir af kalk, ler og skifer. Siden 1446 har familien produceret vin bl.a. fra gamle, lavtydende grenachestokke, som både giver komplekse og fascinerende rødvine og udgør hovedbestanddelen i domænets eftertragtede søde vine. Hektarudbyttet er ekstremt lavt (omkring 23 hl/ha), så det er tale om essensen af terroiret. Det er Georges Puig, der både står for domænets Parker-roste rødvine og for kælderens skatkammer af søde, oxyderede vine. Én af sidstnævnte er 1969'eren.

    TILBUDPRIS
    Pris: 699,95
    SPAR KRONER ,-
  • Château Suduiraut, Sauternes 1er Cru, 2003

    Château Suduiraut, Sauternes 1er Cru, 2003

    Château Suduirauts en af de førende producenter i Sauternes. Château Suduiraut har lidt under 90 hektar vinmarker, med Château d'Yquem's som nabo, som er den ypperste vinproducent i Surternes, men den koster gerne 3 til 5 gange så meget. Derfor sammenlignes vinen fra Château Suduiraut og ofte med naboslottets vine. Og Suduiraut er afgjort en af sauternes vigtigste producenter. En hus som laver enestående vin, hvert år!

    TILBUDPRIS
    Pris: 849,95
    SPAR KRONER ,-
  • Château Coutet Barsac-Sauternes 2007

    Château Coutet Barsac-Sauternes 2007

    Klassikerslottet. Thomas Jeffersons yndlingsvin. Mesterstykket fra 2007. 95 point WineSpectator. 94 point fra Parker, 93 fra Wine Enthusiast. Skøn at drikke nu - og de næste små tredive år.

    95 points Wine Spectator

    Offers fascinating aromas of cooked apple, clove and honey that follow through to a full body, with superlively acidity and spicy blanched almond and honey character on the palate. Long and powerful, showing amazing botrytis character, with so much spice and richness, yet also freshness. Even better than the superb 2006. Best after 2015. 

    94 point Parker
    Tasted single blind against its peers. The Chateau Coutet 2007 has a very intense bouquet with lemon curd and orange blossom mixed with clear honey. There is impressive precision here, almost crystalline. The palate is medium-bodied with very fine viscous entry, great weight and intensity with racy acidity. There is also much tension cutting through the layers of viscous fruit on the sorbet-like finish. This is a typical Coutet through and through and it should age effortlessly over 20-30 years.


    93 points Wine Enthusiast

    The aromas are intensely sweet, full of orange marmalade and honey. The palate goes more for spice, with oranges and brown sugar allied to fresh fruits, apricots and lychees. The final flavors are delicious and enticing.

    92 points Stephen Tanzer's International Wine Cellar

    Full medium gold. Pineapple, orange, toffee, nutty oak and a whiff of spun sugar on the enticing nose. Sweet but youthful and tangy, with lively acidity and underlying minerality giving an incisive quality to the bright core of pineapple and apricot fruit. At once rich and sharply focused, finishing with excellent length and verve. This should evolve slowly.

    TILBUDPRIS
    Pris: 899,95
    SPAR KRONER ,-
  • Domaine Puig-Parahy Rivesaltes 1963

    Domaine Puig-Parahy Rivesaltes 1963

    En regulær perle fra Frankrigs mest underseatede sødvinsregion Roussillon. Med et godt halvt hundrede år på bagen er kompleksiteten øredøvende: Mynte, granatæble, pomerans, kirsebærlikør, marcipan, nødder, skovbund, tjære osv....

    I den franske del af Pyrenæerne, sydøst for Perpignan, ligger Domaine Puig-Parahÿ, som bestemt ikke er nybegyndere, når det kommer til at vride velsmag ud af områdets særlige terroir af kalk, ler og skifer. Siden 1446 har familien produceret vin bl.a. fra gamle, lavtydende grenachestokke, som både giver komplekse og fascinerende rødvine og udgør hovedbestanddelen i domænets eftertragtede søde vine. Hektarudbyttet er ekstremt lavt (omkring 23 hl/ha), så det er tale om essensen af terroiret. Det er Georges Puig, der både står for domænets Parker-roste rødvine og for kælderens skattekammer af søde, oxiderede vine. Én af sidstnævnte er 1963'eren: En regulær perle fra Frankrigs mest underseatede sødvinsregion Roussillon. Med et godt halv hundrede år på bagen er kompleksiteten øredøvende.

    TILBUDPRIS
    Pris: 999,95
    SPAR KRONER ,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nyheder og gode tilbud - direkte i din indbakke.

Indtast dit navn og email herunder

TILMELD NYHEDSBREV