• Login
  • Kontakt
  • INDKØBSKURV 0 FLASKER • IALT 0,00 DKK
  • FRI FRAGT OM 2000,00 DKK / 24 FLASKER

Indkøbskurv

Du har 0 varer i din kurv
Brdr. D's Vin
Brdr. D's Vin
  • Frederiksdal Kirsebærvin Lolland 2015

    Frederiksdal Kirsebærvin Lolland 2015

    Et dansk mirakel. Kirsebærvin, der er seriøst ment og som nærmest drikker sig selv. Fra Frederiksdal Gods ud til Langelandsbæltet.

    På Lolland elsker man kirsebær! Og på Frederiksdal Gods er godsejer Harald Krabbe, kok Jan Friis-Mikkelsen og journalist Morten Brink Iwersen kastet deres fælles ekspertise og engagement ind i produktionen af kirsebærvin, der skal tage kampen op med portvine og dessertvine verden over. Danmark kan godt være med på den front - prøv bare at smage vinene fra godset!

    Basis-dessertvinen er fremstillet på det gamle danske stevnsbær - høstet på Frederiksdal Gods, der ligger på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet. Det er et af de mest solrige, luneste og tørreste områder i Danmark, hvilket er helt perfekt for kirsebærproduktion.
    Ligesom en Vintage-portvin har Frederiksdals kirsebær-version ikke set dagens lys. Den er flasket direkte fra ståltanken.

    "Meget koncentreret, opulent smag af letkogte kirsebær, nærmest hvinende sød, men afbalanceret af en høj, super saftig syre … Det her er kirsebærvin i en helt ekstrem turboudgave, som man ikke har set det før! 89 point"
    André Devald, vinanmelder, DR2 Temalørdag
    "Vidunderligt koncentreret, nådesløst alkoholisk, forførende sødmefuld og dog stadigt saftspændt … forbavsende frisk og drikkelig, selvom man nærmest tygger sig igennem slurkene af den kompakte masse … Man drages simpelthen til kanten af glasset."

    Rasmus Holmgård, vinanmelder, Spiseliv.dk

    TILBUDPRIS
    Pris: 159,95
    SPAR KRONER ,-
  • Frederiksdal Kirsebærvin Sur Lie

    Frederiksdal Kirsebærvin Sur Lie

    Sur Lie er fransk og betyder på fransk, at vinen ligger på bundfaldet, altså gærresterne, i en længere periode. Kontakten med gærresterne kendes primært fra Champagne, og metoden giver i sig selv en federe, dybere og rigere vin.

    På Lolland elsker man kirsebær! Og på Frederiksdal Gods er godsejer Harald Krabbe, kok Jan Friis-Mikkelsen og journalist Morten Brink Iwersen kastet deres fælles ekspertise og engagement ind i produktionen af kirsebærvin, der skal tage kampen op med portvine og dessertvine verden over. Danmark kan godt være med på den front - prøv bare at smage vinene fra godset!
    Lagrer på franske egetræsfade, der er mellem 225 og 450 liter og sammenstukket af 2-3 forskellige årgange. Sammenstikningen af modne og unge årgange giver yderligere kompleksitet – vi får både fine, friske frugtnoter fra de yngre år og mere komplekse toner fra den ældre vin.En virkelig nuanceret vin, og den perfekte ledsager til mørk chokolade, marinerede bær, kager og ikke mindst desserter som ris a la mande. Sur Lie har godt af en tur på karaffel en time inden servering. Vinen kan stå åbent et par måneder et køligt sted.

    Guldmedalje Dansk Vinshow. Sølvmedalje Danish International FOOD Contest. 91/100 point Ekstra Bladet. ✭✭✭✭✭ Winelab.dk. ✭✭✭✭✭ Vinavisen.dk. ✭✭✭✭✭ Alt Om Vin. 93/100 point Vin-Top-Ti.dk. 93/100 point Vinkreutzer.dk

    TILBUDPRIS
    Pris: 219,95
    SPAR KRONER ,-
  • Capionium Gløgg 1,0 l Dansk Hedvin 17%

    Capionium Gløgg 1,0 l Dansk Hedvin 17%

    Smagen er karakteristisk, overraskende, camoufleret – stærk og fløjlsagtig på samme tid. Traditionelle krydderier er antydet og rødvins-komponenten er afdæmpet til fordel for saft, portvin og ethanol.

    Produktet kan med fordel serveres i et transparent ufarvet glas så renheden og den flotte dybe farve kommer til udtryk sammen med kontrasten til de lyse hele mandler i bunden af glasset.

    Alternativt kan capionium anvendes som dessertvin, se mere under anvendelse.

    Råvarerne der anvendes er af bedste kvalitet. Fremstilling er udelukkende small-batch skala – tapning foregår omhyggeligt med hygiejne og kvalitetssikring i fokus.

    Capionium er produceret af Daniel Capion, der bor på Frederiksberg, er far til to drenge, gift med Sanne og uddannet pharmaceut.

    Historien om capionium starter i 1999. En nyuddannet pharmaceut opdager en gammel apoteker gløggopskrift og beslutter at familie og venner skal være frivillige forsøgspersoner.

    Anmeldelsen fra gæsterne var imponerende. Med tiden kom capionium til at danne tradition og ramme om kvalitetstid med venner og familie – flydende julestemning.

    Ukendt for gæsterne var en pinlig fortyndingsfejl samt anvendelsen af en forhåndenværende ingrediens i mangel af bedre.

    Den ‘fejlbehæftede’ men fortrinlige opskrift blev naturligvis ophøjet til standard – resultatet af denne gløgg-”mutation” er capionium.

    Dette blev starten på en tradition der stadig opretholdes.

    På opfordring bliver capionium nu produceret i small-batch skala til glæde for de der kender den i forvejen og dem der stadig har oplevelsen til gode.

    TILBUDPRIS
    Pris: 229,95
    SPAR KRONER ,-
  • Frederiksdal Kirsebærvin Nielstrup Dansk Hedvin 0,5% 14%

    Frederiksdal Kirsebærvin Nielstrup Dansk Hedvin 0,5% 14%

    Enkeltmarkskirsebærvin! Verdens eneste. Smuk, smuk vin, der giver vidnesbyrd om frugtvinens sejrsgang på jord.

    På Lolland elsker man kirsebær! Og på Frederiksdal Gods er godsejer Harald Krabbe, kok Jan Friis-Mikkelsen og journalist Morten Brink Iwersen kastet deres fælles ekspertise og engagement ind i produktionen af kirsebærvin, der skal tage kampen op med portvine og dessertvine verden over. Danmark kan godt være med på den front - prøv bare at smage vinene fra godset!

    Dette er verdens første enkeltmarkskirsebærvin. Kirsebærrene kommer udelukkende fra vores bedste plantage med de ældste Stevnsbærtræer på Frederiksdal Gods: Nielstrupmark.

    Spontangæres i 3-5 dage, og færdiggæres på rustfrie ståltanke. Herefter lagres i 18 måneder på 225 og 400 liters træfade af fransk oprindelse. Kun 11 ud af 40 fade fra Nielstrupmark blev udvalgt i årgang 2012. Resten er deklassificeret til Sur Lie eller lagrer videre til Reserve.

    Nielstrupmark er deres mest elegante vin med noter af viol i næsen og tyttebær og hindbær i finalen. Perfekt til kronvildt, patéer, fuglelever, de største oste eller desserter med bitterchokolade.

    "Dansk kirsebærvin har ikke bare fået en revival. Den har fået en gastronomisk eksistensberettigelse"

    Rasmus Holmgård, vinanmelder

    TILBUDPRIS
    Pris: 259,95
    SPAR KRONER ,-
  • Frederiksdal Kirsebærvin Rancio

    Frederiksdal Kirsebærvin Rancio

    Lagret på glasballoner under den lollandske sol i et år.

    På Lolland elsker man kirsebær! Og på Frederiksdal Gods er godsejer Harald Krabbe, kok Jan Friis-Mikkelsen og journalist Morten Brink Iwersen kastet deres fælles ekspertise og engagement ind i produktionen af kirsebærvin, der skal tage kampen op med portvine og dessertvine verden over. Danmark kan godt være med på den front - prøv bare at smage vinene fra godset!

    ‘Rancio’ betyder ‘harsk’ på catalansk og hentyder til fremstillingsmetoden. Efter gæring omhældes vinen på små 25 liters glasballoner og sættes udenfor i solen et års tid – en metode, man har brugt på Maderia, Porto og i Banyules og Maury igennem århundreder.

    Solen, regnen, kulden og varmen tilfører en helt særlig smagsprofil med noter af orangeskal, figner og nødder. Herefter lagres den yderligere et år i gamle 450 liters Cognac-fade, der afrunder paletten med noter af karamel.

    Vores Rancio er skabt til chokolade, nødder, figner og svesker, blåskimmeloste eller andre fyldige oste, steg eller terrin af foie gras eller alm. fuglelever, gerne med let sødligt tilbehør. Den kan også matche tunge vildtretter af hare eller dyr.

    Ratings: Sølvmedalje danish international FOOD contest. ✭✭✭✭✭ Gastromand.dk. ✭✭✭✭✭ vinavisen.dk. 91/100 point vinforum.dk. 93/100 point vinkreutzer.

    TILBUDPRIS
    Pris: 279,95
    SPAR KRONER ,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nyheder og gode tilbud - direkte i din indbakke.

Indtast dit navn og email herunder

TILMELD NYHEDSBREV