• Login
  • Kontakt
  • INDKØBSKURV 0 FLASKER • IALT 0,00 DKK
  • FRI FRAGT OM 2000,00 DKK / 24 FLASKER

Indkøbskurv

Du har 0 varer i din kurv
Brdr. D's Vin
Brdr. D's Vin
  • Val d'Oca Moscato Dolce

    Val d'Oca Moscato Dolce

    Sprød, perlende, muskatduftende og proppet med italiensk charme. En sommerlæsker eller en ledsager til frugtdesserter.

    Moscato har efterhånden sit trofaste publikum - og selv skeptikerne lader sig overbevise med et glas i hånden en varm sommerdag. Midt imellem druesaft og "rigtig" vin beholder Moscato sin druekarakter, sin naturlige frugtsødme og sine bobler og er en læskende og venlig drik med sin lave alkohol på 6,5%. Også til de fleste frugtdominerede desserter er Moscato perfekt.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    79,95
    Pris: 89,95
    SPAR KRONER 60,-
  • Alasia Brachetto d'Acqui DOCG 2012

    Alasia Brachetto d'Acqui DOCG 2012

    Sommercharme på flaske. Sødmefyldt og forfriskende med liflige bobler og velsmag af solmodne bær. Alasias Brachetto d'Acqui er alt hvad der skal til for at fuldende en hyggestund på terrassen eller ledsage en skålfuld friske jordbær. Vines tætpakkede smag af hindbær, jordbær og røde roser holdes i et forment greb af en flot syre og en saftig afslutning.

    Vinen er lavet på 100% Brachetto, der dyrkes på skråningerne i Monferrato i den sydøstlige del af Piemonte. Druerne håndhøstes, presses og dernæst gæres druemosten under tryk, hvorved de mousserende bobler opstår. Den indbydende rubinrøde farve er resultatet af kort tids maceration. Dette er den ægte vare og tåler ingen sammenligning med billige efterligninger af den stadigt mere populære, søde, mousserende rødvin.

    TILBUDPRIS
    Pris: 94,95
    SPAR KRONER ,-
  • Madeira, Barbeito 5 års Boal 50 cl

    Madeira, Barbeito 5 års Boal 50 cl

    Boal 5 års fra Madeira Barbeito er en halvsød hedvin med smag af tørrede frugter og med delikat krydring. Fremragende som et lille ekstra glas efter middagen og et indlysende valg til rigtig mange desserter f.eks. chokoladekage, frugttærter og vaniljeis med karamelliserede frugter.

    ★★★★★★ Finansbureauet:

    Kommentar: Utrolig lækker cremet og imødekommende Boal Madeira med fascinerende næse med noter af ristede kastanjer og figner og lækker karamelmund med righoldige mængder hasselnødder, mokka og marcipan. Fantastisk køb til prisen.

    ★★★★★ Vinavisen:

    "Madeira-typen Bual er den halvsøde, her i en meget lækker, elegant og fornem udgave. Der er mindelser om sherry i smagen samt noter af ophold på egetræsfade."

    TILBUDPRIS
    99,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 30,-
  • Madeira, Barbeito 5års Delvino Dry 50 cl

    Madeira, Barbeito 5års Delvino Dry 50 cl

    Fremragende som et lille ekstra glas efter middagen og et indlysende valg til rigtig mange desserter f.eks. chokoladekage, frugttærter og vaniljeis med karamelliserede frugter.

    TILBUDPRIS
    99,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 30,-
  • Madeira, Barbeito 5 års Malvasia 50 cl

    Madeira, Barbeito 5 års Malvasia 50 cl

    FINANSBUREAUET★★★★★★

    Denne rene Malvasia eller Malmsay, som nogle af de andre producenter vælger at kalde druen, er en fremragende introduktion til den søde side af Vinhos Barbeito spændende univers af Madeira vine.

    Druerne er høstet fra forskellige parceller oppe på Arco de São Jorge, hvor forskellige familier, nogle i 6. og 7. generation, passer og plejer vinstokkene. Druerne køres ned til vingården på små lastbiler hvor de presses og påbegynder deres gæring i rustfrit stål. En gæring som standses med ethanol, når restsukkeret nærmer sig de 100g pr. liter. Herefter hviler vinen i 5 år på franske fade efter den såkaldte Canteiro metode hvor modningen sker ved høje temperaturer, der udløser en årlig fordampning på omkring 3%.

    Resultatet er en Madeira, der er gylden i farven, men ikke så mørk som hos visse andre producenter som stadig snyder med karamel. Der er en dejlig, næsten forførende duft af honning og røgede mandler, der får et frisk pust fra eksotisk mango og moden citron, og festen fortsætter i munden hvor karamelliserede æbler og figenmarmelade støder til uden at den underliggende friskhed går fløjten.

    Fremragende som et lille ekstra glas efter middagen og et indlysende valg til rigtig mange desserter f.eks. chokoladekage, frugttærter og vaniljeis med karamelliserede frugter.

    ★★★★★★ Finansbureauet:

    Kommentar: Malvasia Madeira i storcharmør udgave med Amaretto og chokolade i den overdådige næse og nøddedomineret sødmefuld mund med righoldige noter af vanilje, valnødder, ristede hasselnødder og brun farin i skøn forening. Stor fornøjelse.

    TILBUDPRIS
    99,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 30,-
  • Pierre Laplace Aramis Reflet doré, Madiran 2013

    Pierre Laplace Aramis Reflet doré, Madiran 2013

    Familien Laplace har gyldne hænder. Her står de bag et gascognsk bud på en Sauternes - aromaer af ananas, syltet citron, grape og creme brulee.

    I Gascogne laver familien Laplace fortryllende vin på slottet Chateau d’Aydie med Pyrenæerne som imponerende bagtæppe. Deres søde Aramis er et flot eksempel på de sjældne, men uforlignelige lokale dessertvine. Druerne er Petit Manseng (70% ) og Gros Manseng (30%) og vinen er hverken for sød eller for tør, men med balance og harmoni i højsædet. Som en bedre Sauternes har den aromaer af ananas, syltet citron, grapefrugt og creme brulee.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    89,95
    Pris: 109,95
    SPAR KRONER 120,-
  • Angelo Negro Birbèt Brachetto, Piemonte 2016

    Angelo Negro Birbèt Brachetto, Piemonte 2016

    Angelo Negro laver én af Piemontes flotteste Brachetto'er - altså det røde svar på den hvide Moscato! Perlende, sprød, sød og duftende af vilde hindbær, kirsebær og hybenrose. Saftig, frisk og sød på samme tid. Genial til bærdesserter.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    99,95
    Pris: 119,95
    SPAR KRONER 120,-
  • Dalva Port White

    Dalva Port White

    Dalvas bløde, søde (men ikke for søde), hvide. Raffineret med smag af creme brulee, citronlikør, mandler og abrikos.

    Dalva har været igennem en fantastisk proces over de sidste mange år. Deres portvine er kun blevet bedre og bedre - samtidig har de et fantastisk lager af tawnies og hvide ports fra det sidste århundrede. Husets erklærede ambition er at tilhøre superligaen i Porto og de senere årtier har vist, at dette mål rykker tættere og tættere på, mens priserne (bla. takket være en skrantende portugisisk økonomi) holdes på et minimum. Dalva er kort sagt et uforfalsket best buy-hus i dag.

    TILBUDPRIS
    Pris: 119,95
    SPAR KRONER ,-
  • Dalva Port Ruby

    Dalva Port Ruby

    Kraftig, mørkerød type, der kun har fået kort tids fadlagring. Vinen står flot til kraftige desserter, blåskimlede oste - eller bare for sig selv.

    Dalva har været igennem en fantastisk proces over de sidste mange år. Deres portvine er kun blevet bedre og bedre - samtidig har de et fantastisk lager af tawnies og hvide ports fra det sidste århundrede. Husets erklærede ambition er at tilhøre superligaen i Porto og de senere årtier har vist, at dette mål rykker tættere og tættere på, mens priserne (bla. takket være en skrantende portugisisk økonomi) holdes på et minimum. Dalva er kort sagt et uforfalsket best buy-hus i dag.

    Dalva Ruby Port er en blandet portvinstype bestående af yngre vine der kun har fadlagret i kortere tid. Dette giver en kraftig, mørkerød portvin, der kan stå mål med de fleste tungere desserter eller blåskimmeloste. Eller blot nydes som et glas for sig selv.

    TILBUDPRIS
    Pris: 119,95
    SPAR KRONER ,-
  • Dalva Port Tawny

    Dalva Port Tawny

    Sødmefuld og elegant fadlagret portvin med nøddeagtigte aromaer, der er anvendelig både til desserter og som et glas for sig selv.

    Dalva har været igennem en fantastisk proces over de sidste mange år. Deres portvine er kun blevet bedre og bedre - samtidig har de et fantastisk lager af tawnies og hvide ports fra det sidste århundrede. Husets erklærede ambition er at tilhøre superligaen i Porto og de senere årtier har vist, at dette mål rykker tættere og tættere på, mens priserne (bla. takket være en skrantende portugisisk økonomi) holdes på et minimum. Dalva er kort sagt et uforfalsket best buy-hus i dag.

    TILBUDPRIS
    Pris: 119,95
    SPAR KRONER ,-
  • Dalva Dry White

    Dalva Dry White

    “Dalvas hvide portvin er bedre end både Vintage Port og de traditionelle Colheitaer fra de store huse, men Dalva kan noget særligt. - VINEXPRESSEN.DK”

    Dalva har været igennem en fantastisk proces over de sidste mange år. Deres portvine er kun blevet bedre og bedre - samtidig har de et fantastisk lager af tawnies og hvide ports fra det sidste århundrede. Husets erklærede ambition er at tilhøre superligaen i Porto og de senere årtier har vist, at dette mål rykker tættere og tættere på, mens priserne (bla. takket være en skrantende portugisisk økonomi) holdes på et minimum. Dalva er kort sagt et uforfalsket best buy-hus i dag.

    TILBUDPRIS
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER ,-
  • Bodegas Hidalgo La Gitana Fino

    Bodegas Hidalgo La Gitana Fino

    Skal man drikke sherry hver dag? Fino er Javier Hidalgos måde at sige ’ja, selvfølgelig’ på. En fino lavet af palominodruer, gæret under et lag af Jerez’ særlige gærkultur – flor – der giver salt, friske hasselnødder og lutrende syre til den lysgrønskinnende vin. Kvæde og sprødt æble og utrolig lethed trods 15% alkohol.

    Sherry er det uopdagede land. La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    99,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 180,-
  • Bodegas Hidalgo La Gitana Cream Heredad

    Bodegas Hidalgo La Gitana Cream Heredad

    Smækkersødmefyldt og alligevel kompleks. Ristede hasselnødder, karamel og syltede pomeranser i en smuk harmoni uden overdreven rigdom. En joker i dessertvinsuniverset. Tante vidste, hvad hun snakkede om.

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! Bodegaen Hidalgo La Gitana laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez.

    Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre.

    Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    119,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 60,-
  • Dalva Rosé Port

    Dalva Rosé Port

    Smagen i en Rosé portvin er ung og forfriskende, med toner af tranebær og jordbær. Vinen er velegnet til at blive brugt som aperitif eller i drinks.

    Flid, omhu og tålmodighed har været grundstenene der gennem de sidste 100 år har bragt Dalva op til positionen som et absolut ”best buy” portvinshus. Clement Da Silva, manden bag huset, startede i 1920´erne med at opkøbe ung portvin og selv forestå lagringen. Dernæst tog han skridtet og indkøbte druer fra små vinbønder, for selv at producere vinen. For til sidst at erhverve sig egne vinmarker og bygge et helt nyt vineri. I dag ligger der 2.500 franske egetræsfade samt 150.000 flasker vintage port og LBV i kælderen og ikke mindst en helt unik stor samling gamle og gyldne hvide portvine helt tilbage fra det sidste århundrede.

    TILBUDPRIS
    Pris: 139,95
    SPAR KRONER ,-
  • Bodegas Hidalgo La Gitana Manzanilla

    Bodegas Hidalgo La Gitana Manzanilla

    Aftensolen farver havet dyborange. Vinden er stadig lun, vinen kølig. Den smager salt, af grønne oliven, surdejsbrød og lime. Kræver en slurk til. Og en til. Et sted ristes der friskhøstede mandler og på kajen gør man klar til at give et par spande af Middelhavets små fisk en tur på grillen med lidt salt og citron. La Gitana Manzanilla fra Bodega Hidalgo i Sanlúcar er mere end en vin, det er selve destillatet af Sydspanien. 100% på palomino fino-druen, seks års lagring i områdets særlige solera-system under det særlige gærlag - flor - der har gjort sherryvin fra Jerez legendarisk i århundreder. Og så den salte vind fra floden Guadalquivrir, der inden den løber ud i havet, ånder liv i de ægte manzanilla-sherryer.

    Sherry er det uopdagede land for mange vindrikkere, men nu er der ingen undskyldning længere! La Gitana-huset laver både knastørre og mildt søde, men aldeles sofistikerede sherryer i en dusin smægtende inkarnationer. Alle står på skuldrene af et kvart årtusinds (!) erfaring på vingården Hidalgo La Gitana og en endnu længere tradition i området omkring byen Jerez. Oldgamle kældre og de (aller)bedste druer fra de bedste marker er blændende udgangspunkter for den vilde forvandling til nogle af verdens allerstørste hedvine, der sker i Hidalgos kældre. Geografisk er vi i sydspanske Sanlúcar de Barrameda, ikke langt fra Cádiz - og byens specialitet er den salte, havvindslagrede lyse manzanilla-sherry, der sammen med et par gode ansjoser, lidt mandler og en oliven er Paradis i et glas.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    109,95
    Pris: 139,95
    SPAR KRONER 180,-
  • Dalva Port Dry White Reserve

    Dalva Port Dry White Reserve

    “Nødder, rosin og karamel suppleres af en vinøs og let saltet karakter med strejf af friske valnødder. Noget af det mest overraskende og banebrydende, vi længe har smagt 17/20." - VINEXPRESSEN.DK

    Dalva har været igennem en fantastisk proces over de sidste mange år. Deres portvine er kun blevet bedre og bedre - samtidig har de et fantastisk lager af tawnies og hvide ports fra det sidste århundrede. Husets erklærede ambition er at tilhøre superligaen i Porto og de senere årtier har vist, at dette mål rykker tættere og tættere på, mens priserne (bla. takket være en skrantende portugisisk økonomi) holdes på et minimum. Dalva er kort sagt et uforfalsket best buy-hus i dag.

    Dalvas tørre hvide er et tænkt kryds mellem tør sherry, oxiderede dessertvine fra glemte områder og helt sin egen. Komplekse, labyrintiske og fantastiske til mad.

    ”Dalvas hvide portvin er bedre end både Vintage Port og de traditionelle Colheitaer fra de store huse...” - Rolf Madsen, Vinexpressen.dk

    TILBUDPRIS
    Pris: 149,95
    SPAR KRONER ,-
  • Cold Hand Winery Malus 20 cl. Dansk Hedvin 12%

    Cold Hand Winery Malus 20 cl. Dansk Hedvin 12%

    Malus er en kryo-koncentreret æblevin af æblesorterne Ingrid Marie, Cox Orange, Filippa, Ildrød Pigeon, Elstar og Jonagold.

    Hver æblesort blev plukket ved optimal modenhed og straks efter presset til most. Denne most blev derefter frosset i et fryselager.

    Frysningen og den efterfølgende optøning ved 0 grader udendørs, koncentrerede mosten til en tyktflydende æblesirup, som meget langsomt koldgærede i vineriet i 12 måneder.
    Resultatet er en intens æbleoplevelse med høj syre og sirupsagtig æblesødme, der fylder munden med velsmag og overraskelse.

    Malus bør nydes afkølet, 5-8 grader, til gode oste, dessert eller bare som en oplevelse i sig selv.

    20 cl. 11 % Vol.

    TILBUDPRIS
    Pris: 149,95
    SPAR KRONER ,-
  • Frederiksdal Kirsebærvin Lolland 2015

    Frederiksdal Kirsebærvin Lolland 2015

    Et dansk mirakel. Kirsebærvin, der er seriøst ment og som nærmest drikker sig selv. Fra Frederiksdal Gods ud til Langelandsbæltet.

    På Lolland elsker man kirsebær! Og på Frederiksdal Gods er godsejer Harald Krabbe, kok Jan Friis-Mikkelsen og journalist Morten Brink Iwersen kastet deres fælles ekspertise og engagement ind i produktionen af kirsebærvin, der skal tage kampen op med portvine og dessertvine verden over. Danmark kan godt være med på den front - prøv bare at smage vinene fra godset!

    Basis-dessertvinen er fremstillet på det gamle danske stevnsbær - høstet på Frederiksdal Gods, der ligger på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet. Det er et af de mest solrige, luneste og tørreste områder i Danmark, hvilket er helt perfekt for kirsebærproduktion.
    Ligesom en Vintage-portvin har Frederiksdals kirsebær-version ikke set dagens lys. Den er flasket direkte fra ståltanken.

    "Meget koncentreret, opulent smag af letkogte kirsebær, nærmest hvinende sød, men afbalanceret af en høj, super saftig syre … Det her er kirsebærvin i en helt ekstrem turboudgave, som man ikke har set det før! 89 point"
    André Devald, vinanmelder, DR2 Temalørdag
    "Vidunderligt koncentreret, nådesløst alkoholisk, forførende sødmefuld og dog stadigt saftspændt … forbavsende frisk og drikkelig, selvom man nærmest tygger sig igennem slurkene af den kompakte masse … Man drages simpelthen til kanten af glasset."

    Rasmus Holmgård, vinanmelder, Spiseliv.dk

    TILBUDPRIS
    Pris: 159,95
    SPAR KRONER ,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nyheder og gode tilbud - direkte i din indbakke.

Indtast dit navn og email herunder

TILMELD NYHEDSBREV