• Login
  • Kontakt
  • INDKØBSKURV 0 FLASKER • IALT 0,00 DKK
  • FRI FRAGT OM 2000,00 DKK / 24 FLASKER

Indkøbskurv

Du har 0 varer i din kurv
Brdr. D's Vin
Brdr. D's Vin
  • Mont-Ferrant Cava Brut Reserva

    Mont-Ferrant Cava Brut Reserva

    BEST BUY:
    ★★★★★ Berlingske
    ★★★★★ Winelab.dk
    ★★★★★ Vinavisen.dk
    ★★★★★ Ekstra Bladet
    ★★★★★ Finansbureauet
    94 Point Anders Grøndahl

    Basiscuveén der tager begrebet til nye højder. Cavahuset Mont-Ferrant er repræsenteret på imponerende 45 michelinrestauranter og sætter standarden for, hvad cava er i dag.

    Mont-Ferrant er verdens ældste cavahus stiftet i 1865. Forbilledet har hele tiden været champagne, så overliggeren er sat højt, mens priserne er holdt lave. Mont-Ferrants cavaer er repræsenteret på omkring et halvt hundrede restauranter alene i Spanien, inkl Celler de Can Roca - verdens bedste restaurant, som har et tæt samarbejde med huset. 
    Reserva Brut er lavet på, Macabeu (40/50%), Xarel-lo (30/40%) og Paralleda. Vinen lagrer minimum 24 måneder på flasken inden den degorgeres og er klassisk Mont-Ferrant-stil med elegance, masser af friskhed og behagelige små bobler.

    ★★★★★ Berlingske

    ...Lidt a la Champagne, men prisen er noget mere behersket!

    94 Point Anders Grøndahl
    Fremragende, tør mousserende vin med en saftig imødekommende stil, som mange vil kunne lide. Samtidig er der god struktur, fine små bobler og optræden til fiskeforretter, som vil tiltale gourmeter.

    ★★★★★ 54fb5f5d4a1fd

    Frisk og sprød duft af citrus, mineralitet og modne gule æbler. Karakteristika, som går igen i smagen, hvor de sammen med mineralitet, brød og en frisk syre giver en kompleks og lækker cavaoplevelse med lidt lakrids i eftersmagen. Det er en meget kompleks vin – i særdeleshed til prisen. En stærk madvin med et højt niveau. Ikke overraskende er cavaer fra Mont-Ferrant at finde på mange af Spaniens toprestauranter, heriblandt El Celler de San Roca, der er nr. 1 på San Pellegrinos rangliste, hvorpå Noma er nr. 2.

    ★★★★★Vinavisen Fortræffelig årgangs-boblevin, der med sin karakter og sit lille bid i eftersmagen især er egnet til mad. Den har ret kraftig mousse, dejlig frugt og en blid syre.

    ★★★★★ Ekstra BladetFyldig og særdeles flot cava. Cremet flot mousse med vedvarende bobler. Rigtig høj intensitet i smagen med fersken, citrus og mineralitet. Mont-Ferrant lever bestemt op til at være blandt de bedste Cava producenter

    ★★★★★ Finansbureauet
    Kommentar: Frisk og ukompliceret Cava med floral næse og livlig mund med let aggressiv mousse, fin syre og noter af citrus, æbler og ananas. Herlig vin til terrassen en solrig forårsdag.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    89,95
    Pris: 129,95
    SPAR KRONER 240,-
  • Mont-Ferrant Cava Berta Bouzy Extra Brut 2010

    Mont-Ferrant Cava Berta Bouzy Extra Brut 2010

    ★★★★★ GASTRO91 POINT GUIA PENIN
    92 POINT DECANTER

    Mont-Ferrants prestigecava - 15% gæret på fade, der giver en cremet tekstur. Friske frugtnoter, domineret af pære og kvæde, aromatiske urter såsom fennikel og laurbær tillige med en udpræget mineralitet, der kan få selv en trænet blindsmager til at gætte på god champagne fra Côte des Blancs! Smagen er stor og voluminøs i munden.

    Mont-Ferrant er verdens ældste cavahus stiftet i 1865. Forbilledet har hele tiden været champagne, så overliggeren er sat højt, mens priserne er holdt lave. Mont-Ferrants cavaer er repræsenteret på omkring et halvt hundrede restauranter alene i Spanien, inkl Celler de Can Roca - verdens bedste restaurant, som har et tæt samarbejde med huset.

    Prestigecuvéen Berta Bouzy er lavet på druerne Macabeo, Xarel-lo, Parellada og Chardonnay, der høstes med høj modenhed. 10-15% af vinen er gæret på franske fade - et sjældent luksustreatment i en cava - hvilket giver Berta Bouzy et umiskendeligt fyldigt og blødt præg. Cavaen har både friske frugtnoter, domineret af pære og kvæde, aromatiske urter såsom fenikkel og laurbær tillige med en udpræget mineralitet, der kan få selv en trænet blindsmager til at gætte på god champagne fra Côte des Blancs! Smagen er stor og voluminøs i munden.

    91 POINT GUIA PENIN
    92/100 POINT
    DECANTER
    2013 BRONZE MEDAL
    CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES
    2013 GOLD MEDAL
    VINALIES INTERNATIONALES
    2013 GOLD MEDAL 

    TILBUDPRIS
    139,95
    Pris: 179,95
    SPAR KRONER 40,-
  • Mont-Ferrant Cava Rosé Brut

    Mont-Ferrant Cava Rosé Brut

    Mont-Ferrants cava rosé er dramatisk højrød, lavet på garnacha og monastrell og har lækre noter af jordbær, hindbær og kirsebær, lakridspulver og hibiscus. Ren og frisk og et perfekt madmatch, når hvidvin og rødvin må give op.

    Mont-Ferrant er verdens ældste cavahus. Stiftet i 1865 af Agusti Vilaret i Blanes, ca. 30 km. nord for Barcelona har målsætningen siden starten været friske, sprøde og ikke mindst mineralske cavaer baseret på druemateriale af topkvalitet. Forbilledet har hele tiden været Champagne, så overliggeren er sat højt, mens priserne er holdt lave.

    Den kompromisløse tilgang har betydet, at Mont-Ferrants cavaer i dag er repræsenteret på intet mindre end 45 Michelin-restauranter alene i Spanien! Også antallet af medaljer og præmier, Mont-Ferrant har modtaget i konkurrencer det seneste årti skal tælles i hundreder!

    Brut Rosé Cava er lavet på Garnacha og Monastrell og har lækre noter af jordbær, hindbær og kirsebær, lakridspulver og hibiscus. Cavaen er flot og dyb, mørk rose med rent hvidt skum. I næsen er den ren og frisk i frugtnoterne. I munden er den elegant, silkeblød og perfekt harmonisk afrundet. Ideel til alt...

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    129,95
    Pris: 149,95
    SPAR KRONER 120,-
  • Mont-Ferrant Cava Brut Reserva Americano ØKO

    Mont-Ferrant Cava Brut Reserva Americano ØKO

    Brut Reserva Americano, 100% økologisk.

    Den imponerende nyankommende i rækken af anmelder favoritter, er ualmindeligt vellykket, subtilt krydret og elegant, let cremet, rank og nuanceret med en pirrende sødme i eftersmagen. Der er født en ny stjerne på boble himlen!



    Økologi er nu blevet en mærkesag for Mont-Ferrant, således er Americano 100% økologisk. Vinen er et ualmindeligt vellykket eksperiment med at erstatte roesukkeret i den afsluttende liquer med all american rørsukker, der er langt mere subtilt krydret og elegant. Cremet, rank og nuanceret med en pirrende sødme i eftersmagen. Druesammensætning er Xarello 37%, Macabeu 33%, Parellada 25% og Chardonnay 5%.

    Agustí Vilaret grundlagde verdens ældste cavahus, Mont-Ferrant, i Blanes i 1865. Han var kommet hjem fra års ophold i Amerika med penge og entreprenant virkelyst – Forbilledet har hele tiden været champagne, så overliggeren er sat højt, mens priserne er holdt lave og i dag er husets cavaer referencepunkter i den spanske cava verden. Mont-Ferrants cavaer er repræsenteret på et hav af Michelin restauranter i og udenfor Spanien. Mont-Ferrant sætter ganske simpelt standarden for, hvad cava er i dag.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    129,95
    Pris: 169,95
    SPAR KRONER 240,-
  • Mont-Ferrant Cava Agusti Vilaret Extra Brut

    Mont-Ferrant Cava Agusti Vilaret Extra Brut

    Fyldig cava i champagnestil med 70% Chardonnay. Sprød og tør og med 24 måneders flaskelagring inden salg. Opkaldt efter Mont-Ferrants karismatiske grundlægger.

    Mont-Ferrant er verdens ældste cavahus. Stiftet i 1865 af Agusti Vilaret i Blanes, ca. 30 km. nord for Barcelona har målsætningen siden starten været friske, sprøde og ikke mindst mineralske cavaer baseret på druemateriale af topkvalitet. Forbilledet har hele tiden været Champagne, så overliggeren er sat højt, mens priserne er holdt lave. Den kompromisløse tilgang har betydet, at Mont-Ferrants cavaer i dag er repræsenteret på intet mindre end 45 Michelin-restauranter, alene i Spanien! Også antallet af medaljer og præmier, Mont-Ferrant har modtaget i konkurrencer det seneste årti skal tælles i hundreder!

    Agustí Vilaret opkaldt efter Mont-Ferrants grundlægger er lavet på 70% Chardonnay og resten fordelt mellem de klassiske cava-druer Macabeo, Xarel-Lo og Parellada. en fyldig og tydeligt champagneinspireret næse med noter af citrus og røgede undertoner. Den har meget lav dosage og har derfor bevaret en sprød tørhed og masser af friskhed.

    TILBUDPRIS V/6 stk. KUN
    169,95
    Pris: 199,95
    SPAR KRONER 180,-
  • Mont-Ferrant Cava Berta Bouzy Extra Brut MG 2010

    Mont-Ferrant Cava Berta Bouzy Extra Brut MG 2010

    En fyldig Cava, blød og moden med et pift af Chardonnay og fadgærede noter. Denne i den festlige Magnum, som har længere holdbarhed, men ikke når først åbnet!

    Mont-Ferrant er stiftet i 1865 af Agusti Vilaret i Blanes, ca. 30 km. nord for Barcelona. Målsætningen har siden starten været friske, sprøde og ikke mindst mineralske cavaer baseret på druemateriale af topkvalitet. Forbilledet har hele tiden været Champagne, så overliggeren er sat højt, mens priserne forbliver lave. Den kompromisløse tilgang har betydet, at Mont-Ferrants cavaer i dag er repræsenteret på intet mindre end 45 Michelin-restauranter, alene i Spanien! Verdens bedste restaurant (ifølge San Pellegrino) El Celler de San Roca med tre stjerner i Michelinguiden optræder selvfølgelig på listen.
    Også antallet af medaljer og præmier, Mont-Ferrant har modtaget i konkurrencer det seneste årti skal tælles i hundreder! Prestigecuvéen Berta Bouzy er lavet på druerne Macabeo, Xarel-lo, Parellada og Chardonnay, der høstes med høj modenhed. 10-15% af vinen er gæret på franske fade - et sjældent luksustreatment i en cava - hvilket giver Berta Bouzy et umiskendeligt fyldigt og blødt præg. Cavaen har både friske frugtnoter, domineret af pære og kvæde, aromatiske urter såsom fenikkel og laurbær tillige med en udpræget mineralitet, der kan få selv en trænet blindsmager til at gætte på god champagne fra Côte des Blancs! Smagen er stor og voluminøs. GUIA PENIN
    91/100 POINTS
    DECANTER
    2013, BRONZE MEDAL

    CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES
    2013, GOLD MEDAL
    VINALIES INTERNATIONALES
    2013 GOLD MEDAL  

    Mont-Ferrant laver også Augusti Vilaret og Rodolphe-Bourlon.

    TILBUDPRIS
    Pris: 389,95
    SPAR KRONER ,-
  • Mont-Ferrant Cava Berta Bouzy Extra Brut DBMG 2010

    Mont-Ferrant Cava Berta Bouzy Extra Brut DBMG 2010

    En fyldig Cava, blød og moden med et pift af Chardonnay og fadgærede noter.

    Mont-Ferrant er stiftet i 1865 af Agusti Vilaret i Blanes, ca. 30 km. nord for Barcelona. Målsætningen har siden starten været friske, sprøde og ikke mindst mineralske cavaer baseret på druemateriale af topkvalitet. Forbilledet har hele tiden været Champagne, så overliggeren er sat højt, mens priserne forbliver lave. Den kompromisløse tilgang har betydet, at Mont-Ferrants cavaer i dag er repræsenteret på intet mindre end 45 Michelin-restauranter, alene i Spanien! Verdens bedste restaurant (ifølge San Pellegrino) El Celler de San Roca med tre stjerner i Michelinguiden optræder selvfølgelig på listen. Også antallet af medaljer og præmier, Mont-Ferrant har modtaget i konkurrencer det seneste årti skal tælles i hundreder! Prestigecuvéen Berta Bouzy er lavet på druerne Macabeo, Xarel-lo, Parellada og Chardonnay, der høstes med høj modenhed. 10-15% af vinen er gæret på franske fade - et sjældent luksustreatment i en cava - hvilket giver Berta Bouzy et umiskendeligt fyldigt og blødt præg. Cavaen har både friske frugtnoter, domineret af pære og kvæde, aromatiske urter såsom fenikkel og laurbær tillige med en udpræget mineralitet, der kan få selv en trænet blindsmager til at gætte på god champagne fra Côte des Blancs! Smagen er stor og voluminøs i munden.
    GUIA PENIN 92/100 POINTS
    DECANTER 2013
    BRONZE MEDALCONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES 2013,
    GOLD MEDAL VINALIES INTERNATIONALES 2013

    TILBUDPRIS
    Pris: 799,95
    SPAR KRONER ,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nyheder og gode tilbud - direkte i din indbakke.

Indtast dit navn og email herunder

TILMELD NYHEDSBREV